קיבלתי את הפופקורן
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
הזמנתי לפני שבוע וחצי דרך האתר שלהם
הגיע בקלות וללא בעיות דרך DHL
סך כל העסקה כולל משלוח מיסים וכו 1270 שח. (לא התווכחתי על נושא המכס. לקחו 100 שח+מעמ)
סך כל העסקה כולל משלוח מיסים וכו 1270 שח. (לא התווכחתי על נושא המכס. לקחו 100 שח+מעמ)
מזל טוב!!!
אני קניתי אתמול את הפופקורן בחנות בארץ, עלה 1640 ש"ח אבל מבחינתי לא יכולתי לחכות שבוע ומשהו ולפחד מה יקרה לזה במכס וכו...
כמובן שגם דאגתי שיגיע עם תקלה ואז אהיה צריך לשלוח ולהתחיל התרוצצות של תיקון בחו"ל... נכוותי פעם אחת ששלחתי מכשיר לתיקון בחו"ל המשלוח והתיקון היו חינם אבל המכס החליטו שאני צריך לשלם 50$ על השרות שניתן לי בחו"ל... לך תתוכך איתם...
בחזרה לנושא, המכשיר מצוין, אתמול שיחקתי איתו 5 שעות בערך ובאמת תענוג צרוף..
הלוואי שהיו כאן מדריכים בשבילו, יש לי כל כך הרבה שאלות... (רמז למומחים בפורום...)
אני קניתי אתמול את הפופקורן בחנות בארץ, עלה 1640 ש"ח אבל מבחינתי לא יכולתי לחכות שבוע ומשהו ולפחד מה יקרה לזה במכס וכו...
כמובן שגם דאגתי שיגיע עם תקלה ואז אהיה צריך לשלוח ולהתחיל התרוצצות של תיקון בחו"ל... נכוותי פעם אחת ששלחתי מכשיר לתיקון בחו"ל המשלוח והתיקון היו חינם אבל המכס החליטו שאני צריך לשלם 50$ על השרות שניתן לי בחו"ל... לך תתוכך איתם...
בחזרה לנושא, המכשיר מצוין, אתמול שיחקתי איתו 5 שעות בערך ובאמת תענוג צרוף..
הלוואי שהיו כאן מדריכים בשבילו, יש לי כל כך הרבה שאלות... (רמז למומחים בפורום...)
נשמע כמו אחלה מחיר ...eyalron כתב:הזמנתי לפני שבוע וחצי דרך האתר שלהם
סך כל העסקה כולל משלוח מיסים וכו 1270 שח. (לא התווכחתי על נושא המכס. לקחו 100 שח+מעמ)...
מישהוא כאן קנה כשהוא היה בחו"ל ויכול להמליץ על דרכי קנייה ?
גם לגבי תיקון זה לא בעיה. לי התקלקל הפופקורן, הדריכו אותי איזה חלק לפרק ושלחתי את אותו חלק רק והחליפו לחדש. במכס זה דרש קצת משא ומתן אבל ויתרו לי מאחר וזה רק כרטיס אלקטרוניו לא כל המכשיר.כמובן שגם דאגתי שיגיע עם תקלה ואז אהיה צריך לשלוח ולהתחיל התרוצצות של תיקון בחו"ל... נכוותי פעם אחת ששלחתי מכשיר לתיקון בחו"ל המשלוח והתיקון היו חינם אבל המכס החליטו שאני צריך לשלם 50$ על השרות שניתן לי בחו"ל... לך תתוכך איתם......
אז גם מבחינת תקלות אפשר להסתדר ויש אחריות והתיקון בחינם והמשלוח עליהם. מה שעולה זה רק לשלוח את החלק לחו"ל.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
האתר והפורום מפוצצים במדריכים בשבילו. צריך פשוט לחפש קצת (אבל באמת שקצת).gilad_b כתב:הלוואי שהיו כאן מדריכים בשבילו, יש לי כל כך הרבה שאלות... (רמז למומחים בפורום...)...