מה נחשב למחיר אטרקטיבי ל pw8 ? ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
hezi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם 8)

השבוע - שבועיים הקרובים באופן סופי אני מעוניין לרכוש שני יחידות של הפלזמה הנ"ל .

רציתי לקבל מחברי האתר שיש ברשותם את הפלזמה הנ"ל המלצה על חנות שאני יוכל לקבל ממנה מחיר אטרקטיבי ושירות הולם.

לעשות סקר שווקים בכל אחד מרשתות השיווק מביא אותי לאין מוצא, כל מוכרן אומר תעשה את הסקר שווקים ואצלי תקבל את המחיר הנוח מכולם בלי לנקוב במחיר מסויים.

את הפלזמות הנ"ל אני כנראה יוסיף רמקולים אינטגרליים של פאנסוניק במידה והמחיר הוגן ולא מופרז.

מישהו יכול לתת לי אומדן של מחיר אטרקטיבי של הפלזמה הנ"ל כולל אחריות , משלוח התקנה והרכבה על הקיר + רמקוליים אינטגרלים (לוקח שתי חתיכות, ומשלם מזומן ...)

תודה ושבוע טוב

חזי

JSB
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

אותו כנ"ל

שליחה #2 

חזי שלום,
גם אני מתעניין באותה פלסמה, ובאופן מפתיע גם באותם תנאים - שני מסכים, עם רמקולים, מתקן קיר, הובלה, התקנה (כולל כל הכבלים והמחברים הדרושים), אחריות מקורית של יורוקום ואפילו אפשרות תשלום במזומן.

השוואת מחירי PWD8 כרגע בעייתית מאוד, כי לאחר תקופה קצרה שהמחירים הופיעו ב-ZAP הורידו כל הסוחרים את המחיר הרשמי, והיום נותנים אותו רק בעל-פה. בנוסף גם לא בדיוק באתם תנאים - לחלק ההתקנה בנפרד, אצל חלק לא ברור איזה סוג התקנה, לחלק התקנת הקיר היא עלות נוספת וכן הלאה.

בנוסף, ממה שבינתיים הצלחתי לברר בחנויות גם לא נוטים לתת הנחה נוספת על שני מסכים מעבר להנחה הניתנת למסך אחד.
אולי ימצאו בין משתתפי הפורום מתעניינים נוספים במסך הזה, כך שנוכל לפנות לחנויות יחד ולקבל מחיר "קבוצתי", על חבילה מלאה.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #3 

מחיר אטרקטיבי לטעמי הוא לשתי הפלזמות כולל הכל 26000 שח אולי קצת פחות.

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש

שליחה #4 

אולי לשתי חתיכות לא, אבל כבר שניכם לוקחים 4.
תעשו איחוד כוחות - כשאתה מגיע לבעל חנות עם 50K ש"ח במזומן הוא מתחיל לדבר אחרת...
Good advise $5, me shut up $10

avizov2
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 338
קיבל תודות: 2 פעמים

שאלה

שליחה #5 

כמה אמור לעלות יחידה אחת?
החלטתי גם ללכת על הפלזמה הזאתי. ובBigBox העלות של פלזמה היא 14,000 שקל או 15,000 עם רמקולים...
ו18 תשלומים...

ניתן למצוא איפשהו ביותר זול?
תודה

OhadH
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה #6 

נסה ב- Hi Fi (יצחק) סלמה תל-אביב, או סטריאו-סטאר (רמי) זבוטינסקי פ"ת מול קריית מטלון, הסדר מקרי בהחלט.

בכל מקרה שקול שוב את כדאיות הרמקולים, התמחור שלהם לא מסתדר עם שום הגיון.
אני מניח שהשימוש הוא לסלון וסרטי DVD אתה מעוניין לשמוע בצליל הקפי כלומר יש לך/תרכוש רמקולים איכותיים, אז מדוע לא לשמוע בהם ? התוצאה תהיה הרבה יותר טובה משימוש ברמקולים האופציונליים של המסך !

אז צריך לתפעל עוד שלט, אז מה !?!

hezi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

לגבי הרמקולים

שליחה #7 

קודם כל תודה על התגובות .

OhadH
לגבי הרמקולים , באמת אין שום הגיון במחירם, אבל העניין הוא התקציב.

רסיבר נחמד וזוג רמקולים מדפיים סבירים יגיעו ל 2.5K מינימום.

Am I Right ? :roll:

hot_reptile
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה #8 

לא בדיוק, גם אני חשבתי כמוך...3K לרסיבר ורמקולים
רק שאצלי הם הגיעו ל11K בלי שיכולתי לשלוט בזה...

OhadH
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה #9 

hezi

אם החוסר בתקציב הינו זמני ואתה מתכוון לרכוש בעתיד רסיבר ורמקולים אז על אחת כמה וכמה אין טעם להוציא סכום יקר על רמקולים מקוריים שמתאימים למסך.
אם אני לא טועה הרמקולים של הפאנסוניק נמכרים במחיר של בערך 1900 ש"ח, כך שההפרש לרסיבר + רמקולים הוא לא כזה גדול.
מה עם חווית הסראונד שלא תחווה בשימוש ברמקולי המסך (אפילו שיש נסיון במסך הנ"ל לייצר צליל הקפי משני הרמקולים האופציונליים).

אתה יכול לבדוק עוד אופציה:
הרכבה של רמקולים חיצוניים אל המסך (אתה הרי לא חייב את המקוריים), המגבר של 2X8W הינו חלק מובנה במסך וכך בעתיד תוכל אולי להפוך את שני הרמקולים האלה לרמקולים אחוריים ולרכוש את הציוד החסר לקולנוע ביתי מלא ! :idea:

קח בחשבון שיש לבדוק תאימות מבחינת עכבה של הרמקולים, עכבה נמוכה של הרמקולים יכולה לגרום לצריכת זרם גבוהה מהמותר מהמגבר הפנימי !

בהצלחה

shragi
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 508

רמקולים לא מקוריים לפלזמה

שליחה #10 

OhadH צודק ,

ובתמונה המצורפת ניתן לראות , לדוגמא , סטליטים של מורל , הזולים משמעותית מהרמקולים המקוריים של הפלזמה , מחוברים ישירות להגברה של הפנסוניק 8.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &pos=-1845

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”