:הל: ניופאן משווקת את RESOLUTION+ של טושיבה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
[pressrelease]
ניופאן תשווק בישראל סדרת מסכים חדשה של טושיבה המשדרגת את איכות השידור של כל ערוצי הטלוויזיה
צביקה גיור מנכ"ל ובעלי ניופאן, היבואנית הרשמית של טושיבה בישראל: "המסכים החדשים משנים לחלוטין את כל מה שידענו על חווית והצפייה. מהיום לכל אחד בבית תהיה האפשרות לצפות בשידורים ברמה גבוהה הנותנת תחושה של צפייה באיכות HD"
ניופאן, משווקת מוצרי החשמל והאלקטרוניקה הגדולה בישראל משיקה סדרה חדשה של מסכים מתוצרת טושיבה. סדרת המסכים החדשה באיכות שידור של FULL HD נותנת פתרון ייחודי ובלעדי לטושיבה - שיפור איכות שידורי הטלוויזיה וסרטי ה-DVD.
מדובר בטכנולוגיה חדשה פרי פיתוח של טושיבה אשר עושה up scaling חכם לשידור. הטכנולוגיה כוללת מיקרו מחשב בתוך המסך. מדובר בעצם במעבד CELL הדומה לזה שטושיבה פיתחה ל – PS3 - מעבד המחשב המובנה במסך מסוגל לשדרג את אותות השידור הרגילים ולהפוך אותם לאותות הקרובים באיכותם לאיכות HD.
הטכנולוגיה החדשה במסכים הנקראת Resolution+ (רזולושן פלוס) בעלת המחשב הדיגיטלי המשפר את איכות השידור בכניסת האות למכשיר, מאפשרת את העברת כל השידורים הקיימים בישראל לאיכות קרובה של 1920X1080p פיקסלים.
בטלוויזיות LCD רזולוציית המסך גבוהה מרזולוציית השידור, והטכנולוגיה שפיתחה טושיבה ממלאת את הפיקסלים החסרים בטלוויזיה ובכך מושגת תמונה חדה וטבעית מאי פעם.
שידורי טלוויזיה רגילים וסרטי DVD משתמשים בחלק מהרזולוציה שמאפשר המסך. טכנולוגיית ה- Resolution+ מאפשרת למתוח את התמונה על פני כל המסך תוך שיחזור הפרטים באופן מדויק. בכך בעצם מאפשרת טכנולוגית ה- Resolution+ להציג כל פרט ופרט בחדות מקסימלית.
צביקה גיור מנכ"ל ובעלי ניופאן מציין כי "המסכים החדשים משנים לחלוטין את כל מה שידענו על חווית והצפייה. מהיום לכל אחד בבית תהיה האפשרות לצפות בשידורים ברמה קרובה של HD מבלי להמתין שחברות תוכן ותחנות שידור ישדרו באיכות זו".
סדרת המסכים החדשה אשר כוללת 4 גדלים שונים של 32, 37 , 42 ו- 46 אינץ' כוללים גם – 4 כניסות דיגיטליות לתמונהHDMI 1.3 , חיבור USB, מהירות תגובה 5 MS, כניסה RS-232 לתקשורת אינטרנטית- ממשק אינטרנט לכיוון וכיול המכשיר בשליטה מרחוק, שליטה מתקדמת על תאורת המסך האחורית Active Backlight וטכנולוגיה חדשה של טושיבה- AutoView אשר מתאימה את תנאי הסביבה החיצוניים לצפייה האיכותית ביותר. הטכנולוגיה כוללת את אבחון תנאי התאורה סביב המסך, אבחון תנאי הבהירות של החדר והתאמה אוטומטית, איזון וחידוד של כל פיקסל ופיקסל.
קובי בש, מנהל מותג טושיבה בניופאן מציין מדובר בסנונית ראשונה של סדרות מסכים אשר יגיעו לישראל בקרוב, אנו צפויים להשיק מסכי LED בעובי 3 ס"מ בלבד, מסכים עם חיבור ווירלס למחשב ומסכים חדשים מסדרת Deep Lagoon. – סדרה של מסכים דקים ומעוצבים בגימור זכוכית עם ציפוי אקריליק המונע השתקפות ו-200Hz
מחירי המסכים:
46RV635 – 12,900 ש"ח
42RV635-7290 ש"ח
37RV635- 5990 ש"ח
32RV635-3490 ש"ח
[/pressrelease]
ניופאן תשווק בישראל סדרת מסכים חדשה של טושיבה המשדרגת את איכות השידור של כל ערוצי הטלוויזיה
צביקה גיור מנכ"ל ובעלי ניופאן, היבואנית הרשמית של טושיבה בישראל: "המסכים החדשים משנים לחלוטין את כל מה שידענו על חווית והצפייה. מהיום לכל אחד בבית תהיה האפשרות לצפות בשידורים ברמה גבוהה הנותנת תחושה של צפייה באיכות HD"
ניופאן, משווקת מוצרי החשמל והאלקטרוניקה הגדולה בישראל משיקה סדרה חדשה של מסכים מתוצרת טושיבה. סדרת המסכים החדשה באיכות שידור של FULL HD נותנת פתרון ייחודי ובלעדי לטושיבה - שיפור איכות שידורי הטלוויזיה וסרטי ה-DVD.
מדובר בטכנולוגיה חדשה פרי פיתוח של טושיבה אשר עושה up scaling חכם לשידור. הטכנולוגיה כוללת מיקרו מחשב בתוך המסך. מדובר בעצם במעבד CELL הדומה לזה שטושיבה פיתחה ל – PS3 - מעבד המחשב המובנה במסך מסוגל לשדרג את אותות השידור הרגילים ולהפוך אותם לאותות הקרובים באיכותם לאיכות HD.
הטכנולוגיה החדשה במסכים הנקראת Resolution+ (רזולושן פלוס) בעלת המחשב הדיגיטלי המשפר את איכות השידור בכניסת האות למכשיר, מאפשרת את העברת כל השידורים הקיימים בישראל לאיכות קרובה של 1920X1080p פיקסלים.
בטלוויזיות LCD רזולוציית המסך גבוהה מרזולוציית השידור, והטכנולוגיה שפיתחה טושיבה ממלאת את הפיקסלים החסרים בטלוויזיה ובכך מושגת תמונה חדה וטבעית מאי פעם.
שידורי טלוויזיה רגילים וסרטי DVD משתמשים בחלק מהרזולוציה שמאפשר המסך. טכנולוגיית ה- Resolution+ מאפשרת למתוח את התמונה על פני כל המסך תוך שיחזור הפרטים באופן מדויק. בכך בעצם מאפשרת טכנולוגית ה- Resolution+ להציג כל פרט ופרט בחדות מקסימלית.
צביקה גיור מנכ"ל ובעלי ניופאן מציין כי "המסכים החדשים משנים לחלוטין את כל מה שידענו על חווית והצפייה. מהיום לכל אחד בבית תהיה האפשרות לצפות בשידורים ברמה קרובה של HD מבלי להמתין שחברות תוכן ותחנות שידור ישדרו באיכות זו".
סדרת המסכים החדשה אשר כוללת 4 גדלים שונים של 32, 37 , 42 ו- 46 אינץ' כוללים גם – 4 כניסות דיגיטליות לתמונהHDMI 1.3 , חיבור USB, מהירות תגובה 5 MS, כניסה RS-232 לתקשורת אינטרנטית- ממשק אינטרנט לכיוון וכיול המכשיר בשליטה מרחוק, שליטה מתקדמת על תאורת המסך האחורית Active Backlight וטכנולוגיה חדשה של טושיבה- AutoView אשר מתאימה את תנאי הסביבה החיצוניים לצפייה האיכותית ביותר. הטכנולוגיה כוללת את אבחון תנאי התאורה סביב המסך, אבחון תנאי הבהירות של החדר והתאמה אוטומטית, איזון וחידוד של כל פיקסל ופיקסל.
קובי בש, מנהל מותג טושיבה בניופאן מציין מדובר בסנונית ראשונה של סדרות מסכים אשר יגיעו לישראל בקרוב, אנו צפויים להשיק מסכי LED בעובי 3 ס"מ בלבד, מסכים עם חיבור ווירלס למחשב ומסכים חדשים מסדרת Deep Lagoon. – סדרה של מסכים דקים ומעוצבים בגימור זכוכית עם ציפוי אקריליק המונע השתקפות ו-200Hz
מחירי המסכים:
46RV635 – 12,900 ש"ח
42RV635-7290 ש"ח
37RV635- 5990 ש"ח
32RV635-3490 ש"ח
[/pressrelease]
-
- 42RV635
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הגזמה
לומר שזה כמעט HD זו הגזמה פראית.אפשר לשפר חדות,להפחית רעשים אבל
אי אפשר לעשות יש מאין.התגובות בעולם על resolution+ מעורבות.
נדמה לי שגם סידרת ,xv635 שהיא ברמה גבוהה יותר מ rv הם מתחילים ליבא.
נחכה לגולת הכותרת,סידרת sv עם תאורה אחורית led.נקווה שהתמחור שלה יהיה
סביר.
סביר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
מאוד מסקרנת אותי רמת היישום של הטכנולוגיה הזו והאם היא אכן מצליחה בפועל לשפר בצורה מורגשת שידורי HD - אשמח לראות סקירה באתר 
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

בעיקר sd
השיטה מטרתה לשפר שידורי sd.נדמה לי שהיא גם עובדת על 720p במסכי full hd אבל זה מפוקפק.Huber כתב:מאוד מסקרנת אותי רמת היישום של הטכנולוגיה הזו והאם היא אכן מצליחה בפועל לשפר בצורה מורגשת שידורי HD - אשמח לראות סקירה באתר...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מדובר על שם מותג על העיבודה חדש של טושיבה. דוגמיות ראשונות ראינו עם נגני ה-DVD שלהם שהוצגו בשנה שעברה ב-CES וב-IFA.
- Huber
- חבר במועדון HT

Re: בעיקר sd
כן, אני יודע, התפספה לי אותהמהנדס כתב:השיטה מטרתה לשפר שידורי sd.נדמה לי שהיא גם עובדת על 720p במסכי full hd אבל זה מפוקפק.Huber כתב:מאוד מסקרנת אותי רמת היישום של הטכנולוגיה הזו והאם היא אכן מצליחה בפועל לשפר בצורה מורגשת שידורי HD - אשמח לראות סקירה באתר......
אני עוקב אחרי הנושא עוד מהיום הראשון שהם הכריזו שהם עומדים לתשמ במעבדי ה CELL ולכן מעניין אותי איך היישום בפועל של הטכנולוגיה.
- Huber
- חבר במועדון HT

יש על זה ביקורות? מישהו בדק איך זה מתפקד? יש מצב שפה יסקרו את זה?oferlaor כתב:מדובר על שם מותג על העיבודה חדש של טושיבה. דוגמיות ראשונות ראינו עם נגני ה-DVD שלהם שהוצגו בשנה שעברה ב-CES וב-IFA....
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

לא חושב שזה cell
ב dvd של טושיבה ,XDE-500 ,מממשים את ה upscaling בעזרת רכיבים של צורן.אני לא חושבHuber כתב:יש על זה ביקורות? מישהו בדק איך זה מתפקד? יש מצב שפה יסקרו את זה?oferlaor כתב:מדובר על שם מותג על העיבודה חדש של טושיבה. דוגמיות ראשונות ראינו עם נגני ה-DVD שלהם שהוצגו בשנה שעברה ב-CES וב-IFA.......
שהם כבר הכניסו מעבדי cell.אני חושב שזה בעיקר אלגוריתמים של תוכנה.
Re: הגזמה
בדיוק.המהנדס כתב:לומר שזה כמעט HD זו הגזמה פראית.אפשר לשפר חדות,להפחית רעשים אבל
סביר....
בצפייה בתוכן SD עם RESOLUTION+ רואים שמדובר ב"חידוד" של התמונה ועקב כך גם הופעה של "רעשים"
אבל מדובר פה בשיפור רציני מאז ההבטחה של ה XDE ל"כמעט" HD...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
הלוואי .... לגבי המחירים - הפעם נראה לי שאפשר לפרגן לגבי התמחור
, או שגם את זה צריך להעביר לשרשור מיוחד לציון לשבח לגבי מחירים ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

לא בטוח
לא בטוח שהמחירים זכאים לפירגון.בל נשכח שמעל סידרת RV יש XV,שמעליה יש את ZV,bossgt6 כתב:הלוואי .... לגבי המחירים - הפעם נראה לי שאפשר לפרגן לגבי התמחור, או שגם את זה צריך להעביר לשרשור מיוחד לציון לשבח לגבי מחירים ?
...
שמעליה יש את SV.
RV היא בסך הכל סידרת הביניים של טושיבה.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

טוב, אז אולי אתה צודק ונמשיך להתלונן , אני אערוך את ההודעה
עדיין נראה לי שטושיבה יחסית למתחרים לא מכה חזק במחירים , אני טועה ?
אגב אני מחזיק ZF 46
אגב אני מחזיק ZF 46
- bossgt6
- חבר מביא חבר

מישהו פה צופה עדיין ב-SD?...
מי שצופה בתכנים ישראלים אין לו הרבה ברירות !!!
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

רק 99% מהצופים
כל השאר צופים רק ב hd.וגם חלק ניכר מאילו שצופים ב hd,רוב הזמן צופיםדודיפלצת כתב:מישהו פה צופה עדיין ב-SD?
כשאני קניתי את הסטרימר שלי להמון אנשים פה היה כבר ועברה כמעט שנה.
בקושי יצא לי לראות SD מאז.
אני מעדיף להשקיע את הכסף שלי בטכנולוגיות אחרות.
אבל בכל מקרה - שיהיה בהצלחה...
ב sd,למרבה הצער עוד שנים לא מעטות.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה למזלך בחו"ל
bossgt6 כתב:טוב, אז אולי אתה צודק ונמשיך להתלונן , אני אערוך את ההודעה![]()
אגב אני מחזיק ZF 46...
לארץ אף לא אחד ייבא את סידרת ZF.אני נאלצתי להסתפק ב XF בחדר השינה.גם
היא באותו עיצוב מסגרת דקה יפה.באירופה ובודאי באמריקה,טושיבה נמכרת במחירים
הרבה יותר אטרקטיביים מאשר בארץ,
- bossgt6
- חבר מביא חבר

לארץ אף לא אחד ייבא את סידרת ZF....
כן, המלצתי בזמנו לאחי ולחברים ונעניתי באותה תשובה .
לא חשוב , למזלך אתה בישראל ויכול לאכול טחינה "היונה" ובורקס קשקבל זה גם משהו .....
- bossgt6
- חבר מביא חבר

לארץ אף לא אחד ייבא את סידרת ZF....
כן, המלצתי בזמנו לאחי ולחברים ונעניתי באותה תשובה .
לא חשוב , למזלך אתה בישראל ויכול לאכול טחינה "היונה" ובורקס קשקבל זה גם משהו .....