מה עדיף? LG PQ300, או סמסונג B430\450?
אני יכול להביע דעה על ה- "LG 42, יש לי אותה כחודש ימים, בכל מה שקשור לתכני HD רואים יוצא מן הכלל, בנוגע ל-SDroei_s כתב:מה ההבדל בין ה 430 ל 450?
מה עדיף מבין השלושה? תודה מראש....
אני עדין מחכה לכבל סקארט של חברת QED בכדי להביע דעה סופית בנושא.
אני יכול להגיד לך משהוא שישמע קצת מפתיע, אבל בכל יום שעובר נראה לי כי רואים את תכני ה-SD טוב יותר (כמובן שתלוי באיכות הסרט שמשודר), ביומיים האחרונים ראיתי בערוץ 8 2 תוכניות והתמונה הייתה פשוט יפה (אני מחובר ליס).
אגב, גם סרטי DVD נראים טוב מאוד (שוב תלוי באיכות הסרט).
תפריטים מאוד נוחים וגם על הדרך אתה מקבל פלזמה שהיא רהיט יפה בסלון.
אני מביע דעה אישית שממש לא מתיימרת להיות דעה מקצועית, סה"כ תמורה טובה מאוד לכסף.
מקווה שעזרתי
עוד אנשים?udi13 כתב:אני יכול להביע דעה על ה- "LG 42, יש לי אותה כחודש ימים, בכל מה שקשור לתכני HD רואים יוצא מן הכלל, בנוגע ל-SDroei_s כתב:מה ההבדל בין ה 430 ל 450?
מה עדיף מבין השלושה? תודה מראש....
אני עדין מחכה לכבל סקארט של חברת QED בכדי להביע דעה סופית בנושא.
אני יכול להגיד לך משהוא שישמע קצת מפתיע, אבל בכל יום שעובר נראה לי כי רואים את תכני ה-SD טוב יותר (כמובן שתלוי באיכות הסרט שמשודר), ביומיים האחרונים ראיתי בערוץ 8 2 תוכניות והתמונה הייתה פשוט יפה (אני מחובר ליס).
אגב, גם סרטי DVD נראים טוב מאוד (שוב תלוי באיכות הסרט).
תפריטים מאוד נוחים וגם על הדרך אתה מקבל פלזמה שהיא רהיט יפה בסלון.
אני מביע דעה אישית שממש לא מתיימרת להיות דעה מקצועית, סה"כ תמורה טובה מאוד לכסף.
מקווה שעזרתי...
כן האמת שגם לי יצא לראות את ה LG וראו לא רע בכלל, השאלה אם הקטע שאין לה 100HZ זה קריטי, יש לה את הקטע של ה 600HZ שחלק אומרים שזה חרטא, הבנתי של B430 יש 100HZ, והמחיר די זהה, אבל מה ההבדל בין ה 430 ל 450 אם בכלל?
בכלל מוזר לי הקטע של PQ300 אומרים שאין 100HZ, הרי לדגמים הישנים יותר של LG היה 100HZ, לא ממש ברור, ניראה כאילו ה 600HZ הוא במקום ה 100HZ.
בכלל מוזר לי הקטע של PQ300 אומרים שאין 100HZ, הרי לדגמים הישנים יותר של LG היה 100HZ, לא ממש ברור, ניראה כאילו ה 600HZ הוא במקום ה 100HZ.
ה 600HZ הזה הוא משהו אחר לגמרי. לא זוכר בדיוק מה זה, אבל עזוב את הנתונים האלו של ה 50HZ, 100HZ וכל זה.
תלך לחנות, תעמוד מול שני המסכים האלו (ממרחק הצפייה שיהיה לך) ותחבר את המסך שבו אתה רואה יותר טוב.
תלך לחנות, תעמוד מול שני המסכים האלו (ממרחק הצפייה שיהיה לך) ותחבר את המסך שבו אתה רואה יותר טוב.
הקטע שהם מצהירים שזה עוזר בהחלקת התמונה, שזה גם מה שעושה 100HZ, וקשה לי להאמין ש LG ילכו אחורה עם הדגמים.ds123 כתב:ה 600HZ הזה הוא משהו אחר לגמרי. לא זוכר בדיוק מה זה, אבל עזוב את הנתונים האלו של ה 50HZ, 100HZ וכל זה.
תלך לחנות, תעמוד מול שני המסכים האלו (ממרחק הצפייה שיהיה לך) ותחבר את המסך שבו אתה רואה יותר טוב....
ה LG בוודאות 50 הרץ, וכשמפעילים את המסך זה כתוב. אם זה משנה לך, ואתה אוהב יותר התמונה של ה 100 הרץ (יש כאלו שלא אוהבים), אז תיקח 100 הרץ.roei_s כתב:הקטע שהם מצהירים שזה עוזר בהחלקת התמונה, שזה גם מה שעושה 100HZ, וקשה לי להאמין ש LG ילכו אחורה עם הדגמים.ds123 כתב:ה 600HZ הזה הוא משהו אחר לגמרי. לא זוכר בדיוק מה זה, אבל עזוב את הנתונים האלו של ה 50HZ, 100HZ וכל זה.
תלך לחנות, תעמוד מול שני המסכים האלו (ממרחק הצפייה שיהיה לך) ותחבר את המסך שבו אתה רואה יותר טוב.......
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
סמסונג 100 אמיתי
שלום לך .roei_s כתב:הקטע שהם מצהירים שזה עוזר בהחלקת התמונה, שזה גם מה שעושה 100HZ, וקשה לי להאמין ש LG ילכו אחורה עם הדגמים.ds123 כתב:ה 600HZ הזה הוא משהו אחר לגמרי. לא זוכר בדיוק מה זה, אבל עזוב את הנתונים האלו של ה 50HZ, 100HZ וכל זה.
תלך לחנות, תעמוד מול שני המסכים האלו (ממרחק הצפייה שיהיה לך) ותחבר את המסך שבו אתה רואה יותר טוב.......
הייתי ממליץ לך מבין השתיים לכוון של הסמסונג .
ראשית היא 100 הרץ כולל תמונת ביניים וזה מעולה לכל חובבי הספורט וכל מה שבתחום המהירות .
ידוע שמסכי הפלזמה של סמסונג הכי טובים בתנועה מהירה על המסך וזמן תגובה .
בנוסף יש להם מעבד תמונה יחודי 18 ביט .
סידרת הB-450 עברה שיפור משמעותי גם באפור שהוא 262.144 .
הכי טוב שתראה אותה בעיניים לפני שאתה רוכש .
יום טוב לך .
Re: סמסונג 100 אמיתי
זה לא לי בכל אופן, ראיתי את ה LG מול הסמסונג A450 וה LG היתה וטבה יותר.9000es כתב:שלום לך .roei_s כתב:הקטע שהם מצהירים שזה עוזר בהחלקת התמונה, שזה גם מה שעושה 100HZ, וקשה לי להאמין ש LG ילכו אחורה עם הדגמים.ds123 כתב:ה 600HZ הזה הוא משהו אחר לגמרי. לא זוכר בדיוק מה זה, אבל עזוב את הנתונים האלו של ה 50HZ, 100HZ וכל זה.
הייתי ממליץ לך מבין השתיים לכוון של הסמסונג .
ראשית היא 100 הרץ כולל תמונת ביניים וזה מעולה לכל חובבי הספורט וכל מה שבתחום המהירות .
ידוע שמסכי הפלזמה של סמסונג הכי טובים בתנועה מהירה על המסך וזמן תגובה .
בנוסף יש להם מעבד תמונה יחודי 18 ביט .
סידרת הB-450 עברה שיפור משמעותי גם באפור שהוא 262.144 .
הכי טוב שתראה אותה בעיניים לפני שאתה רוכש .
יום טוב לך ....
מול ה B450 לא יצא לי להשוות.
בכל אופן ה B450 לא נכנסת בתקציב, זה ה 430 מול ה PQ300, מה ההבדל בין ה 430 ל 450?