סקר מפגש: משחקים לטורניר
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אם למישהו יש עוד הצעות רק תגידו ואני אעדכן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
תוציא את גיטר הירו ותכניס במקומו את רוק בנד
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73353
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
יש בעייה, הסקר מאפשר הצבעה רק למשחק אחד ויש לנו 2 עמדות ל PS3 
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שי - הצרה היא שיש אנשים מסויימים שלא יבואו בלי משחקים מסויימים... כך שמעתי
- Huber
- חבר במועדון HT

Shayosef - מצד אחד אתה משבח על האירגון ומצד שני מבקש שננהג בחוסר סדר
למדנו את הלקחים מפעם קודמת ואנחנו מיישמים אותם - הפעם נקבע מראש את רב הדברים ככה שכשנגיע למפגש הכל יהיה מוכן ומאורגן ונוכל להתרכז בהנאה ולא בהחלטות ריגעיות
למדנו את הלקחים מפעם קודמת ואנחנו מיישמים אותם - הפעם נקבע מראש את רב הדברים ככה שכשנגיע למפגש הכל יהיה מוכן ומאורגן ונוכל להתרכז בהנאה ולא בהחלטות ריגעיות
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
חוסר סדר זו קצת הסחפות, לא היית אומר ? הרי בסה"כ אני טוען שערב כזה של חבר'ה שנפגשים לשחק על איזה כמה דרינקים ומשהו מת על האש לא צריך להיות מאורגן כמו טיול מאורגן עם דודה בתיה.Huber כתב:Shayosef - מצד אחד אתה משבח על האירגון ומצד שני מבקש שננהג בחוסר סדר![]()
למדנו את הלקחים מפעם קודמת ואנחנו מיישמים אותם - הפעם נקבע מראש את רב הדברים ככה שכשנגיע למפגש הכל יהיה מוכן ומאורגן ונוכל להתרכז בהנאה ולא בהחלטות ריגעיות...
אני אוהב מאוד סדר וארגון אבל לדעתי במקרה הזה לא צריך להסחף ואם אנשים מתנים את הגעתם בכך שרק אם יהיה משחק ספציפי אזיז את התחת שלי לעברכם זה קצת מבאס ומוריד מהעניין, כלומר באים לשחק, אין ספק, אבל לא רק, לא ככה ?
אבל היות ולא הייתי במפגש הקודם ואם הייתי בא למפגש הזה זה היה לפגוש אתכם, לאכול ואז לשחק בכיף, בסדר עדיפויות הזה, אולי אני לא דוגמא.
בכל אופן, בהצלחה, רעיון נחמד מאוד.
שי
- Huber
- חבר במועדון HT

אני לא מכיר אף אחד שהתנה את השתתפותו במשחק זה או אחר, אנחנו פשוט רוצים לדעת מראש מה יהיה בשביל שלא נקפוץ סתם ממשחק למשחק. בפעם הקודמת אחד הדברים שהפריעו להרבה מאיתנו הוא "ספונטניות יתרה" ולכן הפעם החלטנו לארגן מראש כמה שאפשר - אני רואה בזה צעד חיובי מאוד שלא אמור לפגום בהנאה, להיפך.
ד"א - מה מונע ממך מלהגיע גם הפעם?
ד"א - מה מונע ממך מלהגיע גם הפעם?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
הייתי שמח לבוא, אבל בימי חמישי אני שנים יוצא לבירה עם חברים. משהו קבוע כזה...מאורגן מאודHuber כתב:אני לא מכיר אף אחד שהתנה את השתתפותו במשחק זה או אחר, אנחנו פשוט רוצים לדעת מראש מה יהיה בשביל שלא נקפוץ סתם ממשחק למשחק. בפעם הקודמת אחד הדברים שהפריעו להרבה מאיתנו הוא "ספונטניות יתרה" ולכן הפעם החלטנו לארגן מראש כמה שאפשר - אני רואה בזה צעד חיובי מאוד שלא אמור לפגום בהנאה, להיפך.
ד"א - מה מונע ממך מלהגיע גם הפעם?...
שי
נראה לי הזוי . . .לא צריך להסחף . . חוץ מזה , למיטב הבנתי יש רק שתי בעיות:Itay_Pollak כתב:שי - הצרה היא שיש אנשים מסויימים שלא יבואו בלי משחקים מסויימים... כך שמעתי...
1) האם לקיים טורניר cod4 ?
*לדעתי זה לא אמור להפריע יותר מדי , זה הרי סיפור של בערך שעה - שעה וחצי , ולא עד עלות השחר
2)פיפא / פרו ?
*זה כבר כל אחד ודעתו , אבל לא נראה לי שמישהו לא יבוא אם יהיה פיפא במקום פרו / להפך
- Huber
- חבר במועדון HT

ה WII יהיה עמדה פתוחה - תבחרו מה לשחק ON THE SPOT.MartinHSabag כתב:Wii Sport.......