בחירת מסך

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sky011 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
אני קורא וקורא ואני חושב שעדיין לא הבנתי אופן בחירת מסך LCD או פלסמה.
אם אתה מחובר לממיר YES MAX FULL HD והחלוקה היא הרוב צפייה בטלויזיה רגילה וערותים אחרים של סרטים וכו ומעט תכנים של FULL HD
ויש בעיית השתקפויות , אתה תבחר LCD?
האם ככל שאתה רואה יותר תכני טלויזייה ואין בעיות השתקפויות אתה תקנה פלסמה?
תודה

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

היום כבר אין מתכון חד משמעי שמוסכם על כולם.
יש אנשים (ואני אחד מהם) שנכון להיום עוד לא ראו מסך LCD שנותן תמונה טובה יותר ממסך פלזמה באותו גודל ובאותו סדר-גודל של מחיר. יש אחרים שחושבים אחרת. מכאן אתה למד שאין תחליף מלגשת ולצפות במסך שאתה מעוניין לרכוש כדי שאתה תחליט אם מה שאתה רואה מתאים לך או לא.

נושא ההשתקפויות אינו קשור לטכנולוגיה אלא לדגמים הספציפיים. זה נכון שמרבית דגמי הפלזמה כוללים מסך מבריק אשר רגיש יותר להשתקפויות. מרבית מסכי ה-LCD כוללים מסך מט אשר פחות רגיש להשתקפויות. אני באופן אישי פחות אוהב אותו - לטעמי המסך המבריק מעביר את הצבעים טוב יותר, בפרט בצפייה בזווית.
בשתי הטכנולוגיות יש יוצאים מהכלל (כלומר יש מסכי פלזמה עם מסך מט ויש מסכי LCD עם מסך מבריק). אני חושב שנושא ההשתקפויות מזמן יצא מכל פרופורציה. כל מסכי ה-CRT שרכשנו בשנות השמונים והתשעים היו מבריקים ואני לא זוכר דיבורים אינטנסיביים כל כך בנושא ההשתקפויות (שאכן היו!). למי שזה מפריע - יש פתרונות פשוטים כמו תריסים/ווילונות/עמעמים וכד'. זו לא חוויה לצפות בסרט כשחלון גדול פתוח ומאפשר לאור יום חזק להאיר על המסך, גם אם זה מסך LCD....

מקווה שעזרתי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”