מחפש מסך מחשב שהוא לא פאנל TN, עד 1500 ש"ח
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי את המסך, האיכות (אחרי שמכווננים אותו קצת להתאמה אישית טובה יותר) נראה מצויין.
החסרון היחיד ששמתי לב אליו הוא שיש מין "glow" כזה מהתאורה האחורית (קשה לתאר) אבל זה קורה בעיקר עם תמונה שחורה לחלוטין.
יכול להיות שזה בגלל שהבהירות של המסך היא יחסית גבוהה מאד, הוא מגיע מהמפעל עם בהירות 75 וניגודיות 75.
אחרי קצת התאמה אישית הגעתי למצב של בהירות 8 עם ניגודיות 65, זה נותן תמונה מצויינת ודיוק טוב מאד מבחינת בצעים.
הניגודיות של המסך טובה ואפשר להבדיל בעצמים כהים מאד על רקע שחור.
זה האתר שהשתמשתי בו כדי לכוון את המסך שלי:
http://www.lagom.nl/lcd-test/
החסרון היחיד ששמתי לב אליו הוא שיש מין "glow" כזה מהתאורה האחורית (קשה לתאר) אבל זה קורה בעיקר עם תמונה שחורה לחלוטין.
יכול להיות שזה בגלל שהבהירות של המסך היא יחסית גבוהה מאד, הוא מגיע מהמפעל עם בהירות 75 וניגודיות 75.
אחרי קצת התאמה אישית הגעתי למצב של בהירות 8 עם ניגודיות 65, זה נותן תמונה מצויינת ודיוק טוב מאד מבחינת בצעים.
http://www.lagom.nl/lcd-test/
אפשר לשאול אותך מהם השימושים שלך במסך?TheCoolest כתב:יש לי את המסך, האיכות (אחרי שמכווננים אותו קצת להתאמה אישית טובה יותר) נראה מצויין.
http://www.lagom.nl/lcd-test/...
והאם אתה רואה הבדל בין המסך הזה לכל מסך אחר עם פאנל TN (שהיה לך קודם או משהו כזה) ?
תודה לך וכל שאר העוזרים ומצטער על השאלות המרובות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן, עומד לצידו מסך "TN 19 רחב של acer.
מבחינת זויות צפיה אין מה להשוות, במסך הזה כמעט ואין עיוות צבעים מכל זווית שניסיתי אותו (מצד לצד)
גם אין עיוות צבעים למשל בתמונה כמו זאת, אשר קטלנית על הacer שלי:
http://www.lagom.nl/lcd-test/viewing_angle.php (גלול קצת יותר למטה).
כמובן הצבעים נראים הרבה יותר חיים ומדוייקים.
המסך גם מאד אחיד מבחינת התאורה האחורית, במסך הישן החלק העליון של המסך תמיד יותר כהה מהחלק התחתון שלו (או שזה הפוך, אבל אין אחידות בכלל).
ועוד דבר מצויין. המסך תומך בצורה מלאה בקצת ריענון של עד 75HZ. ממה שהבנתי לקבלת תמונה חלקה בסרטי HD, קצב הריענון צריך להיות כפולה שלמה של קצב הריענון של התוכן.
למשל בסרט HD עם 24FPS, אפשר להגדיר את המסך על 72HZ ולקבל בפוטנציאל תמונה חלקה יותר (עוד לא ניסיתי את זה בעצמי).
שימושים עיקריים הם לסרטים ולגלישה\תכנות וקצת משחקים מידי פעם.
מאחר ומסך זאת בד"כ השקעה לכמה שנים טובות, התוספת של 300-400 ש"ח לטובת המסך הזה משתלמת מאד.
והמסך עצמו מצויין מבחינת ארגונומיה, יש לו PIVOT, אפשר לסובב אותו לכל כיוון אפשרי. לצדדים, למטה למעלה וגם את הזווית של הפאנל עצמו על המעמד.
וגם ניהול כבלים ממש טוב, מיושם בצורה אלגנטית ומחביאה את הכבלים בצורה טובה מאד, ואפשר לראות אותם רק אם באמת מתאמצים ומסתכלים מאחורה\מהצד.
מבחינת זויות צפיה אין מה להשוות, במסך הזה כמעט ואין עיוות צבעים מכל זווית שניסיתי אותו (מצד לצד)
גם אין עיוות צבעים למשל בתמונה כמו זאת, אשר קטלנית על הacer שלי:
http://www.lagom.nl/lcd-test/viewing_angle.php (גלול קצת יותר למטה).
כמובן הצבעים נראים הרבה יותר חיים ומדוייקים.
המסך גם מאד אחיד מבחינת התאורה האחורית, במסך הישן החלק העליון של המסך תמיד יותר כהה מהחלק התחתון שלו (או שזה הפוך, אבל אין אחידות בכלל).
ועוד דבר מצויין. המסך תומך בצורה מלאה בקצת ריענון של עד 75HZ. ממה שהבנתי לקבלת תמונה חלקה בסרטי HD, קצב הריענון צריך להיות כפולה שלמה של קצב הריענון של התוכן.
למשל בסרט HD עם 24FPS, אפשר להגדיר את המסך על 72HZ ולקבל בפוטנציאל תמונה חלקה יותר (עוד לא ניסיתי את זה בעצמי).
שימושים עיקריים הם לסרטים ולגלישה\תכנות וקצת משחקים מידי פעם.
מאחר ומסך זאת בד"כ השקעה לכמה שנים טובות, התוספת של 300-400 ש"ח לטובת המסך הזה משתלמת מאד.
והמסך עצמו מצויין מבחינת ארגונומיה, יש לו PIVOT, אפשר לסובב אותו לכל כיוון אפשרי. לצדדים, למטה למעלה וגם את הזווית של הפאנל עצמו על המעמד.
וגם ניהול כבלים ממש טוב, מיושם בצורה אלגנטית ומחביאה את הכבלים בצורה טובה מאד, ואפשר לראות אותם רק אם באמת מתאמצים ומסתכלים מאחורה\מהצד.
כמעט נכוןnadavkrv כתב:אממ...מעניין.
ממה שראיתי, מסך רחב 22" זה ממש לא גדול וזה נראה כאילו לקחו 19" שהוא 4:3 (כמו שלי למשל), מתחו אותו קצת לצדדים והופה...מסך 22" רחב.
זה באמת ככה או שנראה לי?...
מן הסתםHazooM כתב:כמעט נכוןnadavkrv כתב:אממ...מעניין.
ממה שראיתי, מסך רחב 22" זה ממש לא גדול וזה נראה כאילו לקחו 19" שהוא 4:3 (כמו שלי למשל), מתחו אותו קצת לצדדים והופה...מסך 22" רחב.
זה באמת ככה או שנראה לי?.... אל תשכח שגודל מסך מודדים באלכסון.
...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן אין שום בעיית תאימות.