שידורי הבונדסליגה - המסך מכווץ
ערוצי צ'רלטון רכשו את הליגה הגרמנית ומשדרים הרבה משחקים שזה מעולה אבל התמונה מכווצת. מישהו יודע מה הסיבה? יש שוליים למעלה ולמטה. כאילו לקחו שידור של מסך רחב והקטינו אותו. אני יודע שגם הליגה האנגלית שולחת את השידור במסך רחב אבל צ'רלטון פשוט משדרים אותה במסך מלא. וגם ערוץ הספורט שידר את הבונדסליגה כרגיל שנה שעברה.
בטלויזיה 4:3 זה נראה נורמלי. שידור מסך רחב עם שוליים שחורים.
בטלויזיה 16:9 זה נראה נוראי במקרה שאתה לא משתמש במתיחה חכמה. אני אישית מעביר את הטלויזיה למצב ZOOM, והיא מראה רק את המשחק וחותכת את השוליים השחורים. אני חושב שהמתיחה החכמה הזוועתית של ה-YESMAX HD גם תחתוך לך את השוליים ותראה לך תמונה טובה (הנה, מצאנו יתרון למתיחה ה"חכמה" של YES
)
וחוץ מזה - זה אולי הערוץ ספורט הכי טוב מבחינת תכנים, אבל הכי גרוע מבחינת איכות. יש שידורים באינטרנט שנראים יותר טוב מזה. זוועה.
בטלויזיה 16:9 זה נראה נוראי במקרה שאתה לא משתמש במתיחה חכמה. אני אישית מעביר את הטלויזיה למצב ZOOM, והיא מראה רק את המשחק וחותכת את השוליים השחורים. אני חושב שהמתיחה החכמה הזוועתית של ה-YESMAX HD גם תחתוך לך את השוליים ותראה לך תמונה טובה (הנה, מצאנו יתרון למתיחה ה"חכמה" של YES
וחוץ מזה - זה אולי הערוץ ספורט הכי טוב מבחינת תכנים, אבל הכי גרוע מבחינת איכות. יש שידורים באינטרנט שנראים יותר טוב מזה. זוועה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מה לי ולשידורי ספורט?
אני מעריך שמישהו פספס עם יחסי המסך או שההגדרות שלך במסך לא תקינות.
באיזה ערוץ זה?
אני מעריך שמישהו פספס עם יחסי המסך או שההגדרות שלך במסך לא תקינות.
באיזה ערוץ זה?
עופר זה בערוץ 53. אני יודע שאתה לא אוהב ספורט אבל אולי אתה יודע למה הם משדרים כך.
הבעיה קיימת רק במשחקים האלה, שאר התכניות בסדר. יש שוליים למעלה ולמטה והתמונה כל כך קטנה שאי אפשר לקרוא את התוצאה. וזה בכל הטלוויזיות שלנו. כאילו לקחו שידור רחב, הקטינו אותו והכניסו אותו לשידור 3:4. אנסה להעלות צילום של המסך.
הבעיה קיימת רק במשחקים האלה, שאר התכניות בסדר. יש שוליים למעלה ולמטה והתמונה כל כך קטנה שאי אפשר לקרוא את התוצאה. וזה בכל הטלוויזיות שלנו. כאילו לקחו שידור רחב, הקטינו אותו והכניסו אותו לשידור 3:4. אנסה להעלות צילום של המסך.