כדי לראות ערוץ אחד ולהקליט אחר - מה צריך??
כרטיס אחד וממיר אחד?
2 כרטיסים ושני ממירים??
כרטיס אחד ושני ממירים?
2 ממירים וכרטיס אחד??
אשמח לדעת.
כמו כן תשובה לשאלה ששאלתי באשכול אחר : איזה כ. לכידה כדאי לי לקנות כדי שיאפשר לי גם הקלטה ב ac3 מממיר של יס?
תודה על התשובות
2 כרטיסים ושני ממירים??
כרטיס אחד ושני ממירים?
2 ממירים וכרטיס אחד??
אשמח לדעת.
כמו כן תשובה לשאלה ששאלתי באשכול אחר : איזה כ. לכידה כדאי לי לקנות כדי שיאפשר לי גם הקלטה ב ac3 מממיר של יס?
תודה על התשובות
תודה על התשובות 
הבעיה ב2 כרטיסים זה המקום על הבורד שפשוט אין. יש לי 3 חריצי pci שבאחד יהיה כ. לכידה (עדיין מתלבט איזה לקנות) בשני כ. קול עם יציאה אופטית (ללא כניסה) ובשלישי כ. רשת אלחוטי.
מעניין מה יס יחשבו כשאבקש עוד ממיר בסלון
הבעיה ב2 כרטיסים זה המקום על הבורד שפשוט אין. יש לי 3 חריצי pci שבאחד יהיה כ. לכידה (עדיין מתלבט איזה לקנות) בשני כ. קול עם יציאה אופטית (ללא כניסה) ובשלישי כ. רשת אלחוטי.
מעניין מה יס יחשבו כשאבקש עוד ממיר בסלון
לא יודע אם יציעו, אבל אם כן אני בכל מקרה לא רוצה.
גם תשלום גבוה על המכשיר,
גם "חתונה קתולית" איתם (מה שמעמיד אתי בעמדת מיקוח לא טובה בכל פעם שנגמרת לי ההתחייבות)
וגם תשלום חודשי של 15 ש"ח.
ואני לא מדבר על החסרונות של המקס (כגון חוסר האפשרות להעביר סרטים ששמרתי למחשב או לצרוב אותם).
גם תשלום גבוה על המכשיר,
גם "חתונה קתולית" איתם (מה שמעמיד אתי בעמדת מיקוח לא טובה בכל פעם שנגמרת לי ההתחייבות)
וגם תשלום חודשי של 15 ש"ח.
ואני לא מדבר על החסרונות של המקס (כגון חוסר האפשרות להעביר סרטים ששמרתי למחשב או לצרוב אותם).
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
1. איזה לוח יש לך? במרבית הלוחות יש חיבור SPDIF על הלוח שזקוק רק למתאם. המתאם לא חייב לשבת על "סלוט" אמיתי.dondi כתב:תודה על התשובות
מעניין מה יס יחשבו כשאבקש עוד ממיר בסלון...
2. חיבור רשת אלחוטית יכול להתבצע דרך USB.
אם שני הממירים מחוברים למחשב אז התוכנה מעבירה ערוצים ולא השלט של הממיר - ואז אין בעיה.
אם רק אחד מחובר למחשב והשני לא - אלא מחובר ישירות לטלויזיה - אתה צריך לדאוג שאות ה-IR מהשלט לא יפריע לממיר השני שמחובר למחשב - פשוט לכסות בסרט הדבקה אטום את עיינית הקליטה.
אורן.
אם רק אחד מחובר למחשב והשני לא - אלא מחובר ישירות לטלויזיה - אתה צריך לדאוג שאות ה-IR מהשלט לא יפריע לממיר השני שמחובר למחשב - פשוט לכסות בסרט הדבקה אטום את עיינית הקליטה.
אורן.
המחשב המיועד הוא פ3 1 ג'יגה ישן. שבעבר שימש כ htpc ללא הקלטה (רק לראות סרטים ולשמוע מוזיקה) ועבד כמו תותח. (אח"כ נרכש xbox והוא הפך למרכז המולטימדיה בסלון)
את רוב החומרה כבר יש לי (כ רשת אלחוטי וכ קול) ואני מנסה מאאאאד לשמור על תקציב נמוך ככל האפשר (זה יהיה המחשב החמישי שלי בערך בבית, ואנחנו רק 2 אנשים
).
ואכן לאחר בדיקה בmanual של הבורד (איזה מסודר אני
) יש לי באמת יציה דיגיטאלית על הלוח. רק צריך מתאם. אגב, מאיפה רוכשים כזה וכמה בערך עולה??
מה שחסר זה כ. לכידה. (יש לי GF4 עם VIVO שלא הצלחתי להפעיל בסטרימינג על מסך הטלויזיה).
בנוגע לממירים :
יש לי גם בבית ממיר ישן של יס. אני אוכל לחבר אותו כממיר שני לאותו כבל קיים ע"י מפצל (ביחד עם הממיר הראשון) ולא "להטריח" את הטכנאי של יס??
תודה רבה על התשובות
את רוב החומרה כבר יש לי (כ רשת אלחוטי וכ קול) ואני מנסה מאאאאד לשמור על תקציב נמוך ככל האפשר (זה יהיה המחשב החמישי שלי בערך בבית, ואנחנו רק 2 אנשים
ואכן לאחר בדיקה בmanual של הבורד (איזה מסודר אני
מה שחסר זה כ. לכידה. (יש לי GF4 עם VIVO שלא הצלחתי להפעיל בסטרימינג על מסך הטלויזיה).
בנוגע לממירים :
יש לי גם בבית ממיר ישן של יס. אני אוכל לחבר אותו כממיר שני לאותו כבל קיים ע"י מפצל (ביחד עם הממיר הראשון) ולא "להטריח" את הטכנאי של יס??
תודה רבה על התשובות
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
איזה לוח זה?dondi כתב:המחשב המיועד הוא פ3 1 ג'יגה ישן. שבעבר שימש כ htpc ללא הקלטה (רק לראות סרטים ולשמוע מוזיקה) ועבד כמו תותח. (אח"כ נרכש xbox והוא הפך למרכז המולטימדיה בסלון)
את רוב החומרה כבר יש לי (כ רשת אלחוטי וכ קול) ואני מנסה מאאאאד לשמור על תקציב נמוך ככל האפשר (זה יהיה המחשב החמישי שלי בערך בבית, ואנחנו רק 2 אנשים).
ואכן לאחר בדיקה בmanual של הבורד (איזה מסודר אני) יש לי באמת יציה דיגיטאלית על הלוח. רק צריך מתאם. אגב, מאיפה רוכשים כזה וכמה בערך עולה??
בנוגע לממירים :
תודה רבה על התשובות...
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מה YES אומרים על ממיר שני בסלון? אחלה...
היו לי בבית שני ממירים של YES (אחד בסלון ואחד בחדר) וחבר שלי אמר שיש אפשרות לקבל ממיר שלישי ללא תוספת מחיר (רק מחיר התקנה של 100 ש"ח)
התקשרתי ל-YES ואמרו שבאמת נכון. הזמנתי טכנאי, בא, התקין לי ממיר נוסף בסלון ללא שום בעייה, ואפילו המליץ לי על ה-PACE1000 לטובת SVIDEO.
באמת אחלה שירות, ואני מרוצה.
עכשיו המחשב מקליט ואני רואה משהו אחר....
התקשרתי ל-YES ואמרו שבאמת נכון. הזמנתי טכנאי, בא, התקין לי ממיר נוסף בסלון ללא שום בעייה, ואפילו המליץ לי על ה-PACE1000 לטובת SVIDEO.
באמת אחלה שירות, ואני מרוצה.
עכשיו המחשב מקליט ואני רואה משהו אחר....
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
שניה שניה שניה
הוא אמר פה דבר חשוב.
אם יש לך כרטיס מסך VIVI זה כמובן אומר שיש לך כניסת וידאו גם בכרטיס מסך (בנוסף לכרטיס טלביזיה)
אז אני לא מבין מה הסיפור.
הקלטה אחת בכול חומרה בנפרד (או צפיה באחד והקלטה בשני)
אתה יכול לחבר ממיר אחד לכרטיס מסך ודרכו לצפות
וממיר שני לכרטיס טלביזיה ודרכו להקליט.
הוא אמר פה דבר חשוב.
אם יש לך כרטיס מסך VIVI זה כמובן אומר שיש לך כניסת וידאו גם בכרטיס מסך (בנוסף לכרטיס טלביזיה)
אז אני לא מבין מה הסיפור.
הקלטה אחת בכול חומרה בנפרד (או צפיה באחד והקלטה בשני)
אתה יכול לחבר ממיר אחד לכרטיס מסך ודרכו לצפות
וממיר שני לכרטיס טלביזיה ודרכו להקליט.
בשירשור אחר שפתחתי כתבתי שה VIVO לא מצליח להראות על הטלויזיה את מה שהוא מקליט בסטרימינג (רק על המוניטור). חוץ מזה שלא הצלחתי להפעיל אותו עם שום תוכנה אחרת חוץ ממה שמגיע עם הכרטיס.
ולכן רכשתי כ טלויזיה (בדיוק היום).
עדיין לא הותקן כלום. מתלבט כרגע בנוגע למארז....
ולכן רכשתי כ טלויזיה (בדיוק היום).
עדיין לא הותקן כלום. מתלבט כרגע בנוגע למארז....