ייצוגיות נגד מי עדן ונביעות: המים אינם מינרליים
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7655
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 02,00.html
נו, מישהו מתפלא? מישהו אחד? לא אתפלא בכלל אם מלכתחילה המים האלה היו מי ברז כל השנים. שלא לדבר בכלל על זה שהחברות האלה בעצם מחסלות לנו את המשאב הטבעי הכי חשוב פה (לא ברור לי עדיין באיזה זכות) ומוכרות אותו חזרה במיליונים לאזרחים פראיירים. כל החברות האלה עושות פה מה שבא להן, ועל הזובור שלהם כולם.
ארץ ישראבלוף שליייייי, ארץ ישראבלןף פורחת...
נו, מישהו מתפלא? מישהו אחד? לא אתפלא בכלל אם מלכתחילה המים האלה היו מי ברז כל השנים. שלא לדבר בכלל על זה שהחברות האלה בעצם מחסלות לנו את המשאב הטבעי הכי חשוב פה (לא ברור לי עדיין באיזה זכות) ומוכרות אותו חזרה במיליונים לאזרחים פראיירים. כל החברות האלה עושות פה מה שבא להן, ועל הזובור שלהם כולם.
ארץ ישראבלוף שליייייי, ארץ ישראבלןף פורחת...
למרות שהתביעה אולי מוצדקת מבחינת העובדות היבשות (הרטובות, בעצם), יש משהו מגוחך בתביעה מעין זו.
כל המושג של "מים מינרליים" זו עבודה בעיניים מלכתחילה, גם כשהם עומדים בתקן ובהגדרה. מגיע לידי גיחוך גמור שמייבאים לי פה מותגים כמו "סאן בנדטו" מחו"ל. אין שום דבר עדיף במים האלה, גם לא הטעם (אלא אם כן הצינורות שלכם דפוקים לגמרי).
זה כמעט כאילו שיתבעו את אורן זריף שהאנרגיות שלו לא עומדות בתקן של אנרגיות אמיתיות
(חוץ מזה ששם עוד לא קבעו את התקן)
כל המושג של "מים מינרליים" זו עבודה בעיניים מלכתחילה, גם כשהם עומדים בתקן ובהגדרה. מגיע לידי גיחוך גמור שמייבאים לי פה מותגים כמו "סאן בנדטו" מחו"ל. אין שום דבר עדיף במים האלה, גם לא הטעם (אלא אם כן הצינורות שלכם דפוקים לגמרי).
זה כמעט כאילו שיתבעו את אורן זריף שהאנרגיות שלו לא עומדות בתקן של אנרגיות אמיתיות
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
אף פעם לא הבנתי ולא אבין אנשים שמשלמים אקסטרה על מים. אני אישית מגיל אפס שותה מי ברז שלאחרונה התחלתי להשתמש במסננים (בריטה) וגם זה רק בגלל שיש לי קטנטונת, אבל בחיים לא אשלם על "מים מינרליים" 
יותר חשוב שתבררו מה הבעייה בצנרת.uris כתב:מ זה משנה מינרליים או לא מינרליים .
המים אצלנו בברז (בניין חדש בנהריה) פשוט מגעילים!
כל עוד אני מקבל מים טעימים שעברו ניקוי סינון וכו' וכ'אז לא אכפת לי....
בצנרת מים קרים זה לא צריך להיות.
אולי בגלל שהביניין חדש הצינורות עוד לא נשטפו מספיק? כמה חדש? איך הם בביניינים אחרים ברחוב?
משה
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אותי פשוט מצחיק שכל הזמן הזה שהחברות מוכרות ומוכרות לצרכנים פראיירים המים האלה לא ממש טובים יותר ממים רגילים בבירזיה בגן ציבורי ויש אנשים שמוכנים לשלם יותר כשיש להם אותה איכות בברז בבית. go figure.uris כתב:מ זה משנה מינרליים או לא מינרליים .
כל עוד אני מקבל מים טעימים שעברו ניקוי סינון וכו' וכ'אז לא אכפת לי....
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אז זהו בדיוק, שלא תמיד המים שבברז הם באותה האיכות.
Silence speaks louder than words
- Huber
- חבר במועדון HT

אם המים שבברז לא באיכות טובה, למה לא לרכוש מסנן איכותי? לטווח ארוך זה הרבה יותר זול והרבה יותר נקי מ"מים מינרליים".
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

צודק. רק שלי יותר נוח לקנות בקבוקים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מגוחך, היתרון של מים בבקבוק הוא שבסוף יש לך בקבוק שאפשר להשתמש לעוד דברים...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

כן, אני זוכה לעמוד מול הסטנד ולזרוק אותם למחזור. אתה רוצה לקחת ממני את הזכות הזאת??
- Huber
- חבר במועדון HT

בוא נראה, הרכבה חד פעמית של מערכת מסננים מול סחיבת בקבוקים אינסופית מהסופר... כן, הרבה יותר נוח (אני מקווה שהציניות לא פוספסה)MetalliJoe כתב:צודק. רק שלי יותר נוח לקנות בקבוקים....
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

מה פתאום, זה מטורף לא למחזר (למחזר=לתת עוד כסף לכנופיות פשיעה שחולשות על התחום הפרוץ הזה)MetalliJoe כתב:כן, אני זוכה לעמוד מול הסטנד ולזרוק אותם למחזור. אתה רוצה לקחת ממני את הזכות הזאת??...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

פוספסה, פוספסה. מזל שהיה גלגול עיניים בסוףHuber כתב:בוא נראה, הרכבה חד פעמית של מערכת מסננים מול סחיבת בקבוקים אינסופית מהסופר... כן, הרבה יותר נוח (אני מקווה שהציניות לא פוספסה)MetalliJoe כתב:צודק. רק שלי יותר נוח לקנות בקבוקים.......
עדיין יותר נוח לי בבקבוק מאשר ככה. רוצה שאני אוכיח במבחן עיוור?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הבקבוקים האלה מזהמים את הסביבה בטירוף, כל השינוע, משאיות, מפעלים, דלק, בשביל לשתות מים...
רק על זה צריך להפסיק את המנהג הזה.
שמים פילטר וגמרנו.
רק על זה צריך להפסיק את המנהג הזה.
שמים פילטר וגמרנו.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אני מסביר שוב ...במבחן טעימה פשוט ! המים בברז מגעילים ... נביעות טעים ...נקודה.mulder כתב:אותי פשוט מצחיק שכל הזמן הזה שהחברות מוכרות ומוכרות לצרכנים פראיירים המים האלה לא ממש טובים יותר ממים רגילים בבירזיה בגן ציבורי ויש אנשים שמוכנים לשלם יותר כשיש להם אותה איכות בברז בבית. go figure.uris כתב:מ זה משנה מינרליים או לא מינרליים .
כל עוד אני מקבל מים טעימים שעברו ניקוי סינון וכו' וכ'אז לא אכפת לי.......
- Huber
- חבר במועדון HT

uris - איך הולך השיר? "זה בראש שלך וזה רק נדמה לך..."
הכל אוטוסוג'סטיה/שיכנוע עצמי. אני מוכן לערוך מבחן טעימה מבוקר אצלי של מים עם מסנן איכותי מול מים קנויים.
הכל אוטוסוג'סטיה/שיכנוע עצמי. אני מוכן לערוך מבחן טעימה מבוקר אצלי של מים עם מסנן איכותי מול מים קנויים.