קרה למשהוא winlogon.exe error בסוף שבוע ?
3 מחשבים קרסו לי וקבלו את ההודעה winlogon.exe Error וכמה שניות אחרי זה מקבלים מסך כחול, שניים מתוכם בעבודה עם WINDOWS XP SP2 , ואחד בבית מחשב הHTPC עם מערכת ההפעלה MCE 2005 SP2 .
נראה לי שהERROR נגרם מעדכון של מיקרוסופט בסוף שבוע.
נראה לי שהERROR נגרם מעדכון של מיקרוסופט בסוף שבוע.
OKidan_bar כתב:לי לא קרה,
אני אשמח לעזור לך עם אני אדע יותר...
1. מה זה עושה בדיוק?
2. מתי זה מופיע לך?
3. האם אתה יכול לעבוד על המחשב?...
לאחר ביצוע LOGIN אני מקבל מסך שמודיע לי על Error בWINLOGON.EXE אני סוגר את חלון התקלה ואחרי כמספר שניות אני מקבל מסך כחול , SAFEMODE לא עוזר לי אז אני לא יכול לעבוד על המחשב
ב2 מתוך השלושה השתמשתי בhiren's bootcd 9.9 כדי לשחזר את המערכת אבל במחשב השלישי(HTPC) אין לי קבצי שחזור
אשמח לעזרה
נהדר!
השתמש בBoot CD של hiren's,
תפעיל את הMINI XP, ומשם תפעיל CHKDSK /F /R מתפריט ההפעלה (CMD),
ואם אני לא טועה, ישנה אופציה להפעיל Spybot S&D, או כל תוכנה אחרת שאתה סומך עליה,
אני אישית חובב מושבע של Malwarebytes, אך לצערינו אי אפשר להפעיל את זה מהBoot CD...
מקווה שזה יעזור,
אשמח אם תעדכן אותי...
בהצלחה!
ואם אני לא טועה, ישנה אופציה להפעיל Spybot S&D, או כל תוכנה אחרת שאתה סומך עליה,
אני אישית חובב מושבע של Malwarebytes, אך לצערינו אי אפשר להפעיל את זה מהBoot CD...
מקווה שזה יעזור,
אשמח אם תעדכן אותי...
בהצלחה!
רק צ'אק נוריס ימיר לי את הPUNDIT לHTPC!
Re: נהדר!
תודהidan_bar כתב:השתמש בBoot CD של hiren's,
מקווה שזה יעזור,
אשמח אם תעדכן אותי...
בהצלחה!...
בסוף הצלחתי עם ERD COMMANDER 2009 - תוכנת השחזור שלו הרבה יותר טובה , דרך אגב סרקתי את המחשב עם SPYBOT ולא מצאתי שום MALWARE גם תוכנת אנטי וירוס לא מצאה כלום , הדיסק תקין 100% .
הבעיה נבעה מעדכון של MICROSOFT בסוף שבוע אבל משום מה רק חלק מהמחשבים נפגעו - המחשבים לא היו מחוברים לרשת ובכולם לא היה SP3 .