פנסוניק TX-LZ80 בגודל 42 אינץ' והוט..
שלום לכולם
אשמח לעזרתכם האדיבה ב-2 שאלות:
1. איך הטלוויזיה הנ"ל? (לצפיה בטלוויזיה ופלייסטיישן 3)
2. איך אפשר לראות בה הוט בצורה טובה? היו אצלנו טכנאי וטכנאי בכיר, וגם אחרי החלפה לממיר דוקסיס שמחובר
ב-SVHS אני לא מרוצה מאיכות התמונה.
הבנתי שממיר HD לא עוזר אף הוא.
תודה רבה
אשמח לעזרתכם האדיבה ב-2 שאלות:
1. איך הטלוויזיה הנ"ל? (לצפיה בטלוויזיה ופלייסטיישן 3)
2. איך אפשר לראות בה הוט בצורה טובה? היו אצלנו טכנאי וטכנאי בכיר, וגם אחרי החלפה לממיר דוקסיס שמחובר
ב-SVHS אני לא מרוצה מאיכות התמונה.
הבנתי שממיר HD לא עוזר אף הוא.
תודה רבה
זה דגם שהופתעתי לשמוע עליו, כי פנסוניק לא מייצרת LCD מעל 37 אינץ'. כנראה משווק רק במדינות מסויימות.
לגבי הוט רגיל, בדרך כלל לא רואים מי יודע מה בטלוויזיות HD מפני שהשידור לא איכותי, למרות שיש דגמים עם מעבדי תמונה שמתגברים על זה. הכי הרבה שאפשר לעשות זה כבל טוב או לעבור לממיר HD.
לא הבנתי, המסך כבר אצלך?
לגבי הוט רגיל, בדרך כלל לא רואים מי יודע מה בטלוויזיות HD מפני שהשידור לא איכותי, למרות שיש דגמים עם מעבדי תמונה שמתגברים על זה. הכי הרבה שאפשר לעשות זה כבל טוב או לעבור לממיר HD.
לא הבנתי, המסך כבר אצלך?
כן, המכשיר כבר אצלי, אני בשלב של לנסות להרגיש טוב עם מה שקניתיasaf23 כתב:זה דגם שהופתעתי לשמוע עליו, כי פנסוניק לא מייצרת LCD מעל 37 אינץ'. כנראה משווק רק במדינות מסויימות.
לא הבנתי, המסך כבר אצלך?...
ראיתי שיש בזאפ ממירים לקניה. זה רלוונטי לכבלים בכלל? אם כן, יש המלצות?
האם ההשקעה בממיר HD (זה עוד 20 ש"ח לחודש) שווה את זה? שני הטכנאים שהיו אצלנו אמרו שזה לא שינוי קריטי בערוצים שאינם HD.
על איזה כבל היית ממליץ בממיר הנוכחי שלי?
ובממיר HD?
שוב תודה
קודם כל תתחדש
הממירים בזאפ הם לשידור הדיגיטלי באנטנה שהתחיל לאחרונה.
ממיר HD שווה בעיקר לערוצי ה-HD. בערוצים רגילים השינוי לא דרמטי. בתנאי כמובן שמחברים את הממיר הרגיל עם כבל טוב. יש אנשים שיגידו שאין הבדל אבל אני ראיתי הבדל בין כבל דקיק וכבל עבה. (אבל לא צריך להתפרע במחיר). ממיר HD מחברים עם כבל HDMI (הוט מספקים כבל). ממיר רגיל מומלץ עם סקארט, ולהגדיר את הממיר על אות RGB (האיכות הכי טובה שהממיר מוציא). בפנסוניק אין חיבור סקארט אז צריך כבל שבצד אחד הוא סקארט וצד שני אס-וידאו. ככה אתה מחובר?
יש לי חבר שקנה עכשיו טלוויזיה ובמקום להשקיע בכבל סקארט הוא החליף כבר לממיר HD. אז תעשה את השיקול שלך.
חשוב גם לתמונה טובה לשחק עם ההגדרות. יש כמה דברים שמומלץ לעשות, למשל להוריד את החדות למינימום.
ממיר HD שווה בעיקר לערוצי ה-HD. בערוצים רגילים השינוי לא דרמטי. בתנאי כמובן שמחברים את הממיר הרגיל עם כבל טוב. יש אנשים שיגידו שאין הבדל אבל אני ראיתי הבדל בין כבל דקיק וכבל עבה. (אבל לא צריך להתפרע במחיר). ממיר HD מחברים עם כבל HDMI (הוט מספקים כבל). ממיר רגיל מומלץ עם סקארט, ולהגדיר את הממיר על אות RGB (האיכות הכי טובה שהממיר מוציא). בפנסוניק אין חיבור סקארט אז צריך כבל שבצד אחד הוא סקארט וצד שני אס-וידאו. ככה אתה מחובר?
יש לי חבר שקנה עכשיו טלוויזיה ובמקום להשקיע בכבל סקארט הוא החליף כבר לממיר HD. אז תעשה את השיקול שלך.
חשוב גם לתמונה טובה לשחק עם ההגדרות. יש כמה דברים שמומלץ לעשות, למשל להוריד את החדות למינימום.
הי אסףasaf23 כתב:קודם כל תתחדש![]()
חשוב גם לתמונה טובה לשחק עם ההגדרות. יש כמה דברים שמומלץ לעשות, למשל להוריד את החדות למינימום....
תודה רבה!
כן, כיום אני מחובר סקארט לאס-וידאו.
מצחיק שצריך לפגוע בחדות בשביל ליהנות מהטלוויזיה....
אתה יודע אם ב-יס המצב יותר טוב?