אני בהתלבטות רצינית לגבי LCD 32..
אני מעוניין לקנות LCD 32 לסלון. הטווח צפיה הוא פחות מ-3 מטר כך שזה יספיק לי.
עכשיו אני בהתלבטות בקשר לדגם.
ה-9976 של פיליפס נראית לי טובה מאוד אבל זה דגם די ישן ביחס למתחרות ויש כבר הרבה דגמים מחליפים שלו (לפחות בחו"ל)
ה GA4 של שארפ היא טובה (זה שארפ אחרי הכל) אבל לא התלהבתי משידורי הטלוויזיה.
הרגשתי גם שבשידורי טלוויזיה התמונה נתמתחת לצדדים כתוצאה מהשינוי בפורמט.
בקיצור מה אתם אומרים? באיזה 32 כדאי לבחור? אני פתוח להצעות..
ד"א קראתי שהרבה דגמים חדשים ישווקו בארה"ב החל ממאי (האפטורה של פיליפס למשל), מישהו יכול להעריך מתי יגיעו לארץ?
עכשיו אני בהתלבטות בקשר לדגם.
ה-9976 של פיליפס נראית לי טובה מאוד אבל זה דגם די ישן ביחס למתחרות ויש כבר הרבה דגמים מחליפים שלו (לפחות בחו"ל)
ה GA4 של שארפ היא טובה (זה שארפ אחרי הכל) אבל לא התלהבתי משידורי הטלוויזיה.
הרגשתי גם שבשידורי טלוויזיה התמונה נתמתחת לצדדים כתוצאה מהשינוי בפורמט.
בקיצור מה אתם אומרים? באיזה 32 כדאי לבחור? אני פתוח להצעות..
ד"א קראתי שהרבה דגמים חדשים ישווקו בארה"ב החל ממאי (האפטורה של פיליפס למשל), מישהו יכול להעריך מתי יגיעו לארץ?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
האפטורה של פיליפס,תגיע בעוד שבעה חודשים, לפי מה שהבנתי.
ומחירה יהיה אטרקטיבי.
logan טוען שכדאי מאוד לחכות לה.
עופר.
==========================
ומחירה יהיה אטרקטיבי.
logan טוען שכדאי מאוד לחכות לה.
עופר.
==========================
אפשר גם פלזמה 37 אינץ לא חייב 42 , לגבי המסכים שציינת אכן הם ישנים וכל אחד מהם סובל ממגבלות שנראות לעיין בניגוד לדור החדש ששופרו בו הרבה בעיות, וכמובן שהכל עניין של תקציב מאחר ובתקציב של המסכים שציינת אין הרבה אופציות כיום ובאזור מחירים זה אפשר להשיג את הטושיבה.
קודם כל תודה על העזרה..
כמו שזה נראה עכשיו אני באמת חושב שאני אחכה..
ואם מה שעופרצפיר אומר נכון אז נראה לי שבאמת כדאי לחכות, למרות ששבעה חודשים נראה לי מוקדם מדי יחסית לזמן שהיא תושק בארה"ב.
בקשר להודעה של lironk התקציב הוא עד 15-16 בערך.
כמו שזה נראה עכשיו אני באמת חושב שאני אחכה..
ואם מה שעופרצפיר אומר נכון אז נראה לי שבאמת כדאי לחכות, למרות ששבעה חודשים נראה לי מוקדם מדי יחסית לזמן שהיא תושק בארה"ב.
בקשר להודעה של lironk התקציב הוא עד 15-16 בערך.
עם כל הכבוד לאפטורה בטח שהיא תצא אז יהיה מידע שעוד שבעה חודשים עומד לצאת דגם אחר שלו באמת כדאי לחכות וכך הלאה...
לא שאני לוחץ אותך לקנות כי זה כספך אבל בתחום הזה אם מחכים לא קונים ואני לא מדבר על טווחים של שבועות-חודש.
לא שאני לוחץ אותך לקנות כי זה כספך אבל בתחום הזה אם מחכים לא קונים ואני לא מדבר על טווחים של שבועות-חודש.