שאלה לגבי הארמוני 895
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
שלום ...מי יוכל לעשות לי קצת סדר...
ברשותי הארמוני 785 שלא תומך ב RF.
שאלתי נוגעת לגבי דגמים התומכים כגון 895 .
הבנתי כי הם מגיעים עם rf extender , האם חובה להשתמש בו ?
אם אני שולט על מכשירי IR שהעינית שלהם חשופה ואין לי צורך בשליטה לתוך ארון או משהו כזה ....האם יש לי צורך בו ?
בהנחה ואני זקוק לשלוט על מכשיר אשר תומך שליטה ב rf ולא ב ir , האם אוכל לשלוט עליו ישירות או שאז אצטרך לחבר את ה rf extender ?
בקיצור ....אני מעונין לשלוט על מכשירי IR ומכשירי rf ללא צורך ב אקסטנדר .. האם ניתן ?
ברשותי הארמוני 785 שלא תומך ב RF.
שאלתי נוגעת לגבי דגמים התומכים כגון 895 .
הבנתי כי הם מגיעים עם rf extender , האם חובה להשתמש בו ?
אם אני שולט על מכשירי IR שהעינית שלהם חשופה ואין לי צורך בשליטה לתוך ארון או משהו כזה ....האם יש לי צורך בו ?
בהנחה ואני זקוק לשלוט על מכשיר אשר תומך שליטה ב rf ולא ב ir , האם אוכל לשלוט עליו ישירות או שאז אצטרך לחבר את ה rf extender ?
בקיצור ....אני מעונין לשלוט על מכשירי IR ומכשירי rf ללא צורך ב אקסטנדר .. האם ניתן ?
1. אם אתה רוצה לשלוט רק ב IR אז אין צורך להשתמש ב RF Extender
2.אם המכשיר גלוי ולא בתוך ארונית אז אין לך צורך ב RF Extender
3. במידה ואתה רוצה לשלוט עם IR וגם עם RF אז כמובן שיש צורך לחבר את ה RF Extender ולהגדיר בתוכנה מהו המכשיר שאתה רוצה שיעבוד כ RF.
אם החלטת לקנות RF Extender. תבדוק איזה גרסא השלט שלך, כי שלט בגרסא ארופאית לא יעבוד עם RF Extender בגרסא אמריקאית!!!
2.אם המכשיר גלוי ולא בתוך ארונית אז אין לך צורך ב RF Extender
3. במידה ואתה רוצה לשלוט עם IR וגם עם RF אז כמובן שיש צורך לחבר את ה RF Extender ולהגדיר בתוכנה מהו המכשיר שאתה רוצה שיעבוד כ RF.
אם החלטת לקנות RF Extender. תבדוק איזה גרסא השלט שלך, כי שלט בגרסא ארופאית לא יעבוד עם RF Extender בגרסא אמריקאית!!!
נערך לאחרונה על ידי yarino ב 09/08/2009 8:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ממיר!...yarino כתב:ה RF Extender לא ממיר מ RF ל IR...
http://www.amazon.co.uk/Logitech-Harmon ... B000E5LDO8