זקוק לעזרה בבחירת מסך למקרן עתידי
-
spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
שלום,
בקרוב אני מתכנן לקנות מקרן חדש (הישן יוצא לפנסיה מאוחרת) ככל הנראה האפסון 5000...
המקרן ימוקם בסלון.
1. הייתי רוצה מסך קבוע של carada (יש אישור מהאשה), הבעיה היא שלפני המסך יהיה מסך פלזמה, למישהו יש רעיון אם אפשר לארגן "קומבינה" כמו מעלית שתוריד את הפלזמה בכל פעם שארצה להפעיל את המקרן?
אני לא רוצה להוציא 5000 ש"ח על מעלית חשמלית לפלזמה, אז חשבתי על משהו ידני עם בוכנות.
אני גם מתכנן לבנות מזנון שיותאם בדיוק לצרכים שלי.
במידה והסיפור מורכב או מסורבל מידי אז כנראה אקנה מסך עם מתיחה...
שחר,
בקרוב אני מתכנן לקנות מקרן חדש (הישן יוצא לפנסיה מאוחרת) ככל הנראה האפסון 5000...
המקרן ימוקם בסלון.
1. הייתי רוצה מסך קבוע של carada (יש אישור מהאשה), הבעיה היא שלפני המסך יהיה מסך פלזמה, למישהו יש רעיון אם אפשר לארגן "קומבינה" כמו מעלית שתוריד את הפלזמה בכל פעם שארצה להפעיל את המקרן?
אני לא רוצה להוציא 5000 ש"ח על מעלית חשמלית לפלזמה, אז חשבתי על משהו ידני עם בוכנות.
אני גם מתכנן לבנות מזנון שיותאם בדיוק לצרכים שלי.
במידה והסיפור מורכב או מסורבל מידי אז כנראה אקנה מסך עם מתיחה...
שחר,
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי שחר.
מעליות למסכים דקים קיימים, אבל כמו שכבר הבנת, זה לא דבר זול (אגב, 5000 ש"ח יספיקו לך למעלית פשוטה מאיכות לא הכי טובה).
מעליות ידניות, אני לא ממש מכיר, אבל אני מניח שתוכל להנדס משהו אבל שוב, לא חושב שזה יהיה זול או ממש פרקטי.
אולי משהו כמו מסילות HEAVY DUTY של מגירות של מסדים, יחד עם שתי זרועות הידראוליות (כמו של דלתות של תא מטען) כדי שיעזרו לך בהרמה.
מעליות למסכים דקים קיימים, אבל כמו שכבר הבנת, זה לא דבר זול (אגב, 5000 ש"ח יספיקו לך למעלית פשוטה מאיכות לא הכי טובה).
מעליות ידניות, אני לא ממש מכיר, אבל אני מניח שתוכל להנדס משהו אבל שוב, לא חושב שזה יהיה זול או ממש פרקטי.
אולי משהו כמו מסילות HEAVY DUTY של מגירות של מסדים, יחד עם שתי זרועות הידראוליות (כמו של דלתות של תא מטען) כדי שיעזרו לך בהרמה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שווה לבדוק מול חברות המתעסקות ב"זרועות הידראוליות" כאמור.
בתערוכה טכנלוגית נתקלתי במישהו שהיו לו מוצרים מתאימים, הצרה היא שתצטרך
לבנות איזה מתקן - כדי שזה יפעל כמו שצריך - כי הזרועות בד"כ לא מגיעות עם מסביך טווח תנועה - ובכל זאת צריך גם נגר - אם חשובה לך האסטתיקה.
אם זה נשמע מעניין אני אחפש בבית את השם של החברה שראיתי דאז
לדעתי הזרועות עצמן צפויות לעלות עד 1000 ש"ח. על כך - צריך להוסיף את שאר הציוד והבנייה - זול זה לא יהיה.
שווה אולי לשקול איזה מזנון על גלגלים.
אם ראית, מישהו הביא מסך מתיחה ב-700 דולר. אולי זה הכיוון?
בתערוכה טכנלוגית נתקלתי במישהו שהיו לו מוצרים מתאימים, הצרה היא שתצטרך
לבנות איזה מתקן - כדי שזה יפעל כמו שצריך - כי הזרועות בד"כ לא מגיעות עם מסביך טווח תנועה - ובכל זאת צריך גם נגר - אם חשובה לך האסטתיקה.
אם זה נשמע מעניין אני אחפש בבית את השם של החברה שראיתי דאז
לדעתי הזרועות עצמן צפויות לעלות עד 1000 ש"ח. על כך - צריך להוסיף את שאר הציוד והבנייה - זול זה לא יהיה.
שווה אולי לשקול איזה מזנון על גלגלים.
אם ראית, מישהו הביא מסך מתיחה ב-700 דולר. אולי זה הכיוון?
-
spacedude
- חבר מביא חבר

תודה על העצות מרטין ואיתי.
איתי,
אשמח אם תוכל למצוא את שם החברה.
מזנון עם גלגלים לא אפשרי בגלל כל הציוד שיושב בתוכו.
למען האמת, אני לא חושב שמעלית זה פרקטי כי הרי בכל מקרה הגובה של מסך פלזמה 42" או 50" הוא די גבוהה מה שאומר שהמסך יורד למטה שהוא יבלוט החוצה מעל המזנון, או שהמזנון יהיה חייב להיות גבוה מאוד, מה שדי יכער את המראה של הסלון.
בנוגע למסך מתיחה של ה 700$ (למרות שזה לא כמו מסך קבוע) המחיר אכן קורץ יחסית למסכי adeo שנמכרים באזור ה8000ש"ח השאלה היא, מה הרמה שלו?
אני לא רוצה להשיקע במשהו שבסוף אני סתם אתבאס ממנו...
שורה תחתונה איכות ואסטתיקה בעדיפות ראשונה ורק אח"כ התקציב.
איתי,
אשמח אם תוכל למצוא את שם החברה.
מזנון עם גלגלים לא אפשרי בגלל כל הציוד שיושב בתוכו.
למען האמת, אני לא חושב שמעלית זה פרקטי כי הרי בכל מקרה הגובה של מסך פלזמה 42" או 50" הוא די גבוהה מה שאומר שהמסך יורד למטה שהוא יבלוט החוצה מעל המזנון, או שהמזנון יהיה חייב להיות גבוה מאוד, מה שדי יכער את המראה של הסלון.
בנוגע למסך מתיחה של ה 700$ (למרות שזה לא כמו מסך קבוע) המחיר אכן קורץ יחסית למסכי adeo שנמכרים באזור ה8000ש"ח השאלה היא, מה הרמה שלו?
אני לא רוצה להשיקע במשהו שבסוף אני סתם אתבאס ממנו...
שורה תחתונה איכות ואסטתיקה בעדיפות ראשונה ורק אח"כ התקציב.
נערך לאחרונה על ידי spacedude ב 10/08/2009 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
spacedude
- חבר מביא חבר

גם לי נראה שמסך מתיחה יהיה הכי נורמלי.
איתי,
אתה יודע מה שם החברה עם המסך של ה 700$?
אם מישהו מבעלי מסך adeo יוכל למדוד לי את עובי הקו השחור (המסגרת) שתוחם את המסך בצדדים (זה לא מצוין באתר החברה),
אני גבולי מאוד על מסך בגודל 91" ואם הוא טיפה גדול מידי אז זה יורד ל 69" (קטן בטירוף).
איתי,
אתה יודע מה שם החברה עם המסך של ה 700$?
אם מישהו מבעלי מסך adeo יוכל למדוד לי את עובי הקו השחור (המסגרת) שתוחם את המסך בצדדים (זה לא מצוין באתר החברה),
אני גבולי מאוד על מסך בגודל 91" ואם הוא טיפה גדול מידי אז זה יורד ל 69" (קטן בטירוף).
שחר
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני חושב שמישהו הזמין מסין דרך איזו חברה מסך של GRANDVIEW
האמת שלי אישית יש גם מסך שלהם, עם מתיחה רגילה, אם אתה רוצה אני יכול להביא לך טלפון של היבואן, פנה אליי בה"פ.
האמת שלי אישית יש גם מסך שלהם, עם מתיחה רגילה, אם אתה רוצה אני יכול להביא לך טלפון של היבואן, פנה אליי בה"פ.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים