המלצה על מסך 42 ב5.5K
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
gbox שלום לך .gbox כתב:שלום רב,
קיבלתי הצעת מחיר של 5500 ש"ח על הדגם הבא Toshiba Regza 42AV635dg
האם כדאי לרכוש את המסך או לקנות מסך של חברה אחרת.
תודה רבה...
אם ראית את המסך והוא מתאים לך מכל הבחינות יש לו את הכניסות המתאימות לך . אז תרכוש .
רק שיהיה מוצר של יבוא רשמי ניופאן .
בהצלחה ורכישה מוצלחת .
אני הייתי בהתלבטות בין המסך הזה לבין הטושיבה 42xv500c , שהוא בעל נתונים יבשים גבוהים יותר, ויותר זול ב1500 שקל. והוא אותו מסך בדיוק רק הרזולושיין + זה השוני והנתנים שיותר גוביים ב500c
היות והיה לי תקציב גבולי של 5500, דברתי עם נציגים של ניופאן ובעלי מקצוע וחנויות ואני משתמש במסך לרוב בhd בקושי אני רואה ממיר, וכולם אמרו לי שכדאי לי ללכת על ה xv500c וזה מה שלקחתי
אני ראיתי אותם אחת ליד השניה שתיהם מעולות, באמת הטושיבות האלה ברמה מאוד מאוד גובהה, אני מרוצה מאוד, תראה אם אתה תראה הרבה שידורי sd של ממיר ולא תכנים של hd כדאי לך אם יש לך תקציב ללכת על ה635 כי resolution+ מוסיף קצת (לא כל כך הרבה) לשידורים באיכות ירודה.
ושוב כמו שאמרו מעליי כדאי מאוד (מאוד) לדאוג שזה יהיה מניופאן ולא מממשהו אחר.
היות והיה לי תקציב גבולי של 5500, דברתי עם נציגים של ניופאן ובעלי מקצוע וחנויות ואני משתמש במסך לרוב בhd בקושי אני רואה ממיר, וכולם אמרו לי שכדאי לי ללכת על ה xv500c וזה מה שלקחתי
אני ראיתי אותם אחת ליד השניה שתיהם מעולות, באמת הטושיבות האלה ברמה מאוד מאוד גובהה, אני מרוצה מאוד, תראה אם אתה תראה הרבה שידורי sd של ממיר ולא תכנים של hd כדאי לך אם יש לך תקציב ללכת על ה635 כי resolution+ מוסיף קצת (לא כל כך הרבה) לשידורים באיכות ירודה.
ושוב כמו שאמרו מעליי כדאי מאוד (מאוד) לדאוג שזה יהיה מניופאן ולא מממשהו אחר.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
טושיבה מול פנסוניק
gbox . אין בכלל מה להשוות בין הטושיבה לבין הפנסוניק .yan כתב:תבדוק את ה panasonic 42LZ80...
ב LCD הטושיבה הרבה יותר איכותית מהפנסוניק .