יש בכוונתי לרכוש את המסך הנ"ל .
אחת הסיבות הוא הגודל שלו 55 אינצ' מרחק הצפיה שלי הוא 5 מטר .
אשמח לקבל רשמים לגבי המסך מחברי הפורום אשר רכשו את המסך .
ראיתי את המסך בגודל 46 והוא נראה מדהים בשידורי HD .
גם קראתי את הביקורת המקיפה והאיכותית של עופר לגבי המסך הליד 46.
אני לא רכשתי או בדקתי אבל ראיתי אותו בפעולה בחנות והוא בהחלט מציג תמונה טובה מאוד אבל (וזאת דעתי בלבד) עדיין ניכר שהוא LCD על יתרונותיו וחסרונותיו (עם שיפורים כאלה ואחרים). במחיר של ה55 כבר הייתי קונה 6090.
galborho כתב:אני לא רכשתי או בדקתי אבל ראיתי אותו בפעולה בחנות והוא בהחלט מציג תמונה טובה מאוד אבל (וזאת דעתי בלבד) עדיין ניכר שהוא LCD על יתרונותיו וחסרונותיו (עם שיפורים כאלה ואחרים). במחיר של ה55 כבר הייתי קונה 6090.
...
galborho שלום לך .
איפה אפשר להשיג פיוניר 6090 במחיר של הסמסונג ליד b-7000 55
אני מאוד מאוד הייתי מעוניין שיהיה לי פיוניר 6090 בסלון מרחק הצפיה שלי מחייב את הגודל של ה-60 אינצ'.
צפיתי באתר הזה בהשקה של סמסונג בתל אביב ולאחר מכן באחיו הקטן בכמה חנויות(40''), אני חייב להגיד שמיד רואים שהוא משהו אחר הצבעים העמוקים, השחורים המדהימים...אין ספק שמדובר בקפיצת מדרגה ושידרוג אדיר למסכי הlcd ולסמסונג בכלל...מיד התמלאתי קינאה שבבעלותי רק lcd פשוט...
אבל ברגע שצפיתי בו בשידורי hd אני חייב להגיד שהמסך לא קלע לטעמי..הוא לא מספיק חד כמו מסכי פרימיום אחרים שכבר בחנתי (הפיוניר המדובר סידרה 9 של פיליפס והלווה ), ואפקט התלת מימד היה קצת חסר לי...ההרגשה הזאת שהתמונה ממש יוצאת אלייך שאתה מקבל מצפייה במסכים ממש איכותים.
גם בנושא של הצבעים קיימת הרגשה של מלאכותיות מסוימת, שהרבה אנשים אוהבים בסמסונג אבל אני לא ממשך נמשך אלייה.
בכל מיקרה מדובר במסך מצוין שרוב הזמן יפיל אותך מהכיסא...אבל אתה צריך באמת לבדוק אותו מול מסכים אחרים, ביחוד הפיוניר...וליראות אם אתה מתחבר יותר לתמונה שלו.
israeli1948 כתב:ושוב אני מדגיש כי מדובר בטעם אישי בלבד.
צפיתי באתר הזה בהשקה של סמסונג בתל אביב ולאחר מכן באחיו הקטן בכמה חנויות(40''), אני חייב להגיד שמיד רואים שהוא משהו אחר הצבעים העמוקים, השחורים המדהימים...אין ספק שמדובר בקפיצת מדרגה ושידרוג אדיר למסכי הlcd ולסמסונג בכלל...מיד התמלאתי קינאה שבבעלותי רק lcd פשוט...
אבל ברגע שצפיתי בו בשידורי hd אני חייב להגיד שהמסך לא קלע לטעמי..הוא לא מספיק חד כמו מסכי פרימיום אחרים שכבר בחנתי (הפיוניר המדובר סידרה 9 של פיליפס והלווה ), ואפקט התלת מימד היה קצת חסר לי...ההרגשה הזאת שהתמונה ממש יוצאת אלייך שאתה מקבל מצפייה במסכים ממש איכותים.
גם בנושא של הצבעים קיימת הרגשה של מלאכותיות מסוימת, שהרבה אנשים אוהבים בסמסונג אבל אני לא ממשך נמשך אלייה.
בכל מיקרה מדובר במסך מצוין שרוב הזמן יפיל אותך מהכיסא...אבל אתה צריך באמת לבדוק אותו מול מסכים אחרים, ביחוד הפיוניר...וליראות אם אתה מתחבר יותר לתמונה שלו.
...
שלום לך .
israeli1948
באיזה סניפים ראית את סהמסונג ליד 40 .
בדומה לקודמי ראיתי את הסמסונג בהשקה שלו. הוא בהחלט מסך מרשים.
את ה KRP-600M ניתן לקנות ב 24500 ביבוא פרללי וזה החסרון העיקרי של הסמסונג. על אף שהוא מסך מצוין הפיוניר עולה עליו ולמיטב הבנתי הוא אף זול מהסמסונג.
yanivol כתב:בדומה לקודמי ראיתי את הסמסונג בהשקה שלו. הוא בהחלט מסך מרשים.
את ה KRP-600M ניתן לקנות ב 24500 ביבוא פרללי וזה החסרון העיקרי של הסמסונג. על אף שהוא מסך מצוין הפיוניר עולה עליו ולמיטב הבנתי הוא אף זול מהסמסונג.
...
yanivol שלום לך .
ראשית את הסמסונג 55 7000 יבוא רשמי מיניליין אני משיג במחיר הרבה יותר זול מהמחיר של הפיוניר שהזכרת .
ויש הבדלים לפיוניר צריך להוסיף רמקולים שזה עוד 1500 שקלים כבר הגענו ל 26 ויבוא לא רשמי .
בעיקר באיזור המרכז..הרצליה, תל אביב.... הם נכנסו חזק.
ל55'' זה מחיר מצוין תנסה להוריד אותם עוד קצת כי גם עם המחיר הזה עוד יש עליהם רווח.
והמחיר לדעתי ירד עוד ברגע שיכנסו הled של טושיבה של אל ג'י ושל פיליפס בחודש חודשיים הקרובים.
בכל מיקרה אם אתה לא מוצא אותו ואתה רוצה ליראות על מה אני מדבר תסתכל אפילו על מסכים lcd של סמסונג כמו הb530 והb610 לעומת אחרים יש להם צבע מיוחד והם לא חדות ברמה מפחידה,יש אנשים שרואים גם בזה יתרון ..כמו שאמרתי זה עניין של טעם אישי זה או שאתה אוהב אותם או שלא.
אנחנו יכולים לדבר שעות על התיאוריה אבל בסופו של דבר אתה חייב ליראות את המסך בפעולה.