סידרה חדשה WAREHOUSE 13
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
סידרה חדשה של ערות SYFY (לשעבר(SciFi)
שני סוכנים של השרות החשאי מועברים לשירות במחסן מסתורי שמוחזקים בו כל מיני אבידרים מסתוריים ותפקידם לאתר חפצים כאלה לפני שייגרם נזק משתמשים בחפץ, ולהביאם למחסן.
הסידרה מזכירה במשהו את המיני סידרה THE LOST ROOM:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 222#313222
יש בה אווירת רטרו חזקה ביותר - הסוכן הממונה משתמש באביזרים שנראים מהמאות שעברו, אך הם מתוכמים יותר ממה שמוכר היום.
הסידרה בס"ה חביבה למדי.
ופרק 4 אפילו היה די מצחיק...
שני סוכנים של השרות החשאי מועברים לשירות במחסן מסתורי שמוחזקים בו כל מיני אבידרים מסתוריים ותפקידם לאתר חפצים כאלה לפני שייגרם נזק משתמשים בחפץ, ולהביאם למחסן.
הסידרה מזכירה במשהו את המיני סידרה THE LOST ROOM:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 222#313222
יש בה אווירת רטרו חזקה ביותר - הסוכן הממונה משתמש באביזרים שנראים מהמאות שעברו, אך הם מתוכמים יותר ממה שמוכר היום.
הסידרה בס"ה חביבה למדי.
ופרק 4 אפילו היה די מצחיק...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
תודה על ההמלצה, נוריד ונבדוק 
- Huber
- חבר במועדון HT

אני כרגע בפרק 11, הפרק בו הוא נפגש עם ה"עוצרים" בבית הקפה (כשאחת מהן היא המלצרית) והוא מנהל שיחה עם אחד מהם. בשיחה העוצר מציין שתיאור התפקיד של הסוכנים במחסן הוא למצוא את הארטיפקטים, להחזיר אותם ולתייג אותם ואז הוא מציין שבעשר שנות עבודתם במחסן הם הצליחו להרוס כך וכך פריטים. איך הוא הגיע ל 10 שנים?! הרי אנחנו בעונה הראשונה של הסידרה ובהחלט לא הועבר תחושה שעברה יותר משנה בזמן הסידרה (ז"א מאז הגעת הסוכנים החדשים למחסן) אז איך הוא אומר "ב 10 שנות עבודתם במחסן"? מישהו הבין את זה?
- Huber
- חבר במועדון HT

יתכן. המשכתי לראות את הפרקים ללא התרגומים ואני חייב להודות שזה לא נורא כמו שחשבתי, פשוט צריך לשבור הרגלים
רק אני תוהה איך קיבלו את הסוכן הזה לסוכנות ממשלתית כשיש לו אינטיליגנטציה ריגשית של ילד ב 12? ורק אני חושב שהכושית הצעירה והכושית הזקנה היא בעצם אותה האישה שמחליפה "מעילים"?
רק אני תוהה איך קיבלו את הסוכן הזה לסוכנות ממשלתית כשיש לו אינטיליגנטציה ריגשית של ילד ב 12? ורק אני חושב שהכושית הצעירה והכושית הזקנה היא בעצם אותה האישה שמחליפה "מעילים"?
- Huber
- חבר במועדון HT

מחר מתחילה העונה השנייה, מישהו מתכנן לצפות? העונה הראשונה הייתה קצת חלבית ולא מימשה את הפוטנציאל של הסידרה, הבעייה שאנחנו שוב בפגרה ואין יותר מידיי משהו אחר לראות 
- Huber
- חבר במועדון HT

כ"כ חבל שהם לא מנצלים את הפוטנציאל העצום שיש ברעיון מאחורי הסידרה הזו. וחבל שמורידים אותי כמעט לרמה של סידרת נעורים. כ"כ הרבה פוטנציאל