SAMSUNG LA-46B750 VS SAMSUNG UA-46B7000
אחרי יומיים עם ה-B6000 (פאנל זהה ל-7000) ומבלי להכיר את ה-B750 , היית ממליץ לך בלי היסוסים על ה-7000.
תמונה פשוט פנומנלית ב-HD וגם ב-SD בכלל לא רעה.
שחור עמוק , אפשרויות כיול אינסופיות, עיצוב יפיפה.
בקיצור, אחלה מסך
ואת זה אומר לך אחד שהיה לו את הקורו לפני המסך הזה......
בקיצור, אחלה מסך
ואת זה אומר לך אחד שהיה לו את הקורו לפני המסך הזה......
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
B-7000 55
אופיר28 שלום לך .אופיר28 כתב:אחרי יומיים עם ה-B6000 (פאנל זהה ל-7000) ומבלי להכיר את ה-B750 , היית ממליץ לך בלי היסוסים על ה-7000.
בקיצור, אחלה מסך
ואת זה אומר לך אחד שהיה לו את הקורו לפני המסך הזה.........
איזה גודל מסך יש ברשותך .
והאם אין למסך זליגת אור בפינות .
אופיר,אופיר28 כתב:אחרי יומיים עם ה-B6000 (פאנל זהה ל-7000) ומבלי להכיר את ה-B750 , היית ממליץ לך בלי היסוסים על ה-7000.
בקיצור, אחלה מסך
כאחד שהיה לו קורו ויודע את הבעיה בצפיה של תכני SD , האם ה LED מטפל בשידורי SD ברמה טובה?
האם אתה מכיר מסך אחר בגודל 46"/47" שמטפל בתכני SD טוב יותר מה LED ?
תודה
ארז
תתחדשאופיר28 כתב:אחרי יומיים עם ה-B6000 (פאנל זהה ל-7000) ומבלי להכיר את ה-B750 , היית ממליץ לך בלי היסוסים על ה-7000.
בקיצור, אחלה מסך
9000es,
המסך בגודל 46". - UE46B6000 . לא של היבואן הרשמי. עד כמה שאני מבין הדגם של סם ליין מיועד לשוק האסייתי והדגם הזה מיועד לשוק האירופאי.
מבחינת זליגת האור - זה הדבר הראשון שבדקתי. בוא נגיד שבסביבה חשוכה באופן מוחלט וכאשר המסך חשוך לגמרי ניתן לזהות ,מידי פעם, איזשהי זליגת אור מינימלית. לדעתי זה זניח וכמעט בלתי מורגש במיוחד כאשר החדר טיפה מואר ואיזשהי תמונה מופיעה על המסך. בינתיים, ביומיים שהמסך אצלי הנושא הזה לא הציק לי יותר מידי.
ארז_וחני,
מאד הופתעתי מאיכות שידורי ה-SD. לא שהפכתי פתאום לצופה נלהב של ערוץ 1 ,אבל בהתחשב בעובדה שמדובר בסופו של דבר ב-LCD , במסך FHD, ובגודל 46 איכות התמונה של שידורי ה-SD מפתיעה באיכותה ואפילו עולה בערוצים מסוימים על הקורו שהיתה לי קודם.
לגבי מסכים אחרים - ראיתי רק את הלדים של סמסונג לאחרונה , וכאמור מאד התרשמתי.
ודרך אגב, מי שמעוניין במחיר אטרקטיבי למסך הזה יכול להשאיר לי הודעה בפרטי.
המסך בגודל 46". - UE46B6000 . לא של היבואן הרשמי. עד כמה שאני מבין הדגם של סם ליין מיועד לשוק האסייתי והדגם הזה מיועד לשוק האירופאי.
מבחינת זליגת האור - זה הדבר הראשון שבדקתי. בוא נגיד שבסביבה חשוכה באופן מוחלט וכאשר המסך חשוך לגמרי ניתן לזהות ,מידי פעם, איזשהי זליגת אור מינימלית. לדעתי זה זניח וכמעט בלתי מורגש במיוחד כאשר החדר טיפה מואר ואיזשהי תמונה מופיעה על המסך. בינתיים, ביומיים שהמסך אצלי הנושא הזה לא הציק לי יותר מידי.
ארז_וחני,
מאד הופתעתי מאיכות שידורי ה-SD. לא שהפכתי פתאום לצופה נלהב של ערוץ 1 ,אבל בהתחשב בעובדה שמדובר בסופו של דבר ב-LCD , במסך FHD, ובגודל 46 איכות התמונה של שידורי ה-SD מפתיעה באיכותה ואפילו עולה בערוצים מסוימים על הקורו שהיתה לי קודם.
לגבי מסכים אחרים - ראיתי רק את הלדים של סמסונג לאחרונה , וכאמור מאד התרשמתי.
ודרך אגב, מי שמעוניין במחיר אטרקטיבי למסך הזה יכול להשאיר לי הודעה בפרטי.