פיליפס 8404 - 37 - בעיה בחיבור ל PC
שלום,
למשתמשי פיליפס דגם 8404.
הגיע לי המסך היום (37 אינטש) ורואים מצויין, אבל יש בעיה.
רק בחיבור ל HTPC דרך HDMI ,כל כמה דקות יש מעיין הבזק של מסך שחור.
לאחר מספר שעות של בדיקות ההגדרות ועדכון דריבר במחשב לכרטיס מסך של אינטל (GMA X4500HD)
ועוד משחקים עם הגדות הצבע לא נראה לי שיש פתרון.
האם מוכרת התופעה ?
האם זה אולי בעיית חומרה במסך ? במחשב ה HTPC ? אולי לא הגדרתי כמו שצריך (זה על PC MODE ו UNSCALE) אולי ה 100HZ לא מתאים במוד זה ?
???
תודה
למשתמשי פיליפס דגם 8404.
הגיע לי המסך היום (37 אינטש) ורואים מצויין, אבל יש בעיה.
רק בחיבור ל HTPC דרך HDMI ,כל כמה דקות יש מעיין הבזק של מסך שחור.
לאחר מספר שעות של בדיקות ההגדרות ועדכון דריבר במחשב לכרטיס מסך של אינטל (GMA X4500HD)
ועוד משחקים עם הגדות הצבע לא נראה לי שיש פתרון.
האם מוכרת התופעה ?
האם זה אולי בעיית חומרה במסך ? במחשב ה HTPC ? אולי לא הגדרתי כמו שצריך (זה על PC MODE ו UNSCALE) אולי ה 100HZ לא מתאים במוד זה ?
???
תודה
תודה רבה
אכן נמצאה גירסא חדשה וזה נראה בינתיים בסדר (כבר כמה שעות ללא מסך שחור...)
מה שכן עוד שאלה לאנשי ה 8404 של פיליפס.
האם ידוע אם הטלוויזיה "רגישה" למוד של 1080I ?
כי היא מראה 1080P למרות שהמחשב (כרטיס המסך G45 של אינטל ליתר דיוק) מקונפג על 1080I ועדיין כאשר לוחצים OPTIONS בטלוויזיה הוא מראה סטטוס HD 1080P...
מוזר...
מה שכן עוד שאלה לאנשי ה 8404 של פיליפס.
האם ידוע אם הטלוויזיה "רגישה" למוד של 1080I ?
כי היא מראה 1080P למרות שהמחשב (כרטיס המסך G45 של אינטל ליתר דיוק) מקונפג על 1080I ועדיין כאשר לוחצים OPTIONS בטלוויזיה הוא מראה סטטוס HD 1080P...
מוזר...
ובכן, נראה לי שהייתי הראשון עם הבעיה ומסתבר משיטוט בפורום היום שאם היה לי בזמנו ספק שזה אולי קשור למדיה סנטר, אז כבר לא....
חוץ מזה על הדרך אני רואה כבר השמצות לטלוויזיה זו ואני דוחה אותם.
מדובר בטלוויזיה מעולה שמייצגת חדשנות טכנולוגית ותמונה מצויינת (לא האמנתי כמה האמבילייט תורם...)
כמו כל מערכת הפעלה (הטלוויזיה בעלת מערכת כזו) של מחשב יש תיקוני גרסא, ואם תשימו לב מדובר במסך חדש דנדש שרק יוצא בגרסאות התוכנה הראשונות שלו. כך שסביר שיתגלו באגים.
הבעיה נפתרה לי (לפחות אני ככה אני מתרשם) כאשר:
א. שידרגתי גרסה לטלוויזיה
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software
ב. הייתי בקשר עם נציג החברה בחול (חסכתי טרטורים בארץ) וביצעתי קיבוע של ה HDMI כיציאת PC
מה שקורה שזה מכניס את ה PC MODE למנוטרל ואולי בוחר בו באופן אוטומאטי.
(או שלא כי רק ה VGA צריך PC MODE פה זה HDMI) להערכתי ה"ריצוד" זה באג של הטלוויזיה שכל פעם עושה סוויטש' ב PC MODE וברגע שזה מקובע בצורה זו זה מונע את ה"ריצוד" או ה"מיתוג" בין שני המצבים.
אין ספק שעדיין זה באג ואני מקווה שיסדרו אותו בהמשך (הרי זה כאמור ממש מחשב שיש לו חיבור עצמאי לאינטרנט...)
בנוגע לנושא ה 100HZ זה "מקפיא" את זה גם אבל פה אני לא יודע לענות אם זה בעיה או שכך זה אמור להיות במצב שבו מחובר PC. מצד שני כמו שרשמתי לעיל זה צריך להיות במוד HDMI נגן לכל דבר שאמור לממש את ה 100HZ. לכן זה כנראה עדיין באג פתוח
אשמח שאם מישהו ירשום את דעתו ורשמיו ממה שקורהאצלו
מיכאל
חוץ מזה על הדרך אני רואה כבר השמצות לטלוויזיה זו ואני דוחה אותם.
מדובר בטלוויזיה מעולה שמייצגת חדשנות טכנולוגית ותמונה מצויינת (לא האמנתי כמה האמבילייט תורם...)
כמו כל מערכת הפעלה (הטלוויזיה בעלת מערכת כזו) של מחשב יש תיקוני גרסא, ואם תשימו לב מדובר במסך חדש דנדש שרק יוצא בגרסאות התוכנה הראשונות שלו. כך שסביר שיתגלו באגים.
הבעיה נפתרה לי (לפחות אני ככה אני מתרשם) כאשר:
א. שידרגתי גרסה לטלוויזיה
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software
ב. הייתי בקשר עם נציג החברה בחול (חסכתי טרטורים בארץ) וביצעתי קיבוע של ה HDMI כיציאת PC
מה שקורה שזה מכניס את ה PC MODE למנוטרל ואולי בוחר בו באופן אוטומאטי.
(או שלא כי רק ה VGA צריך PC MODE פה זה HDMI) להערכתי ה"ריצוד" זה באג של הטלוויזיה שכל פעם עושה סוויטש' ב PC MODE וברגע שזה מקובע בצורה זו זה מונע את ה"ריצוד" או ה"מיתוג" בין שני המצבים.
אין ספק שעדיין זה באג ואני מקווה שיסדרו אותו בהמשך (הרי זה כאמור ממש מחשב שיש לו חיבור עצמאי לאינטרנט...)
בנוגע לנושא ה 100HZ זה "מקפיא" את זה גם אבל פה אני לא יודע לענות אם זה בעיה או שכך זה אמור להיות במצב שבו מחובר PC. מצד שני כמו שרשמתי לעיל זה צריך להיות במוד HDMI נגן לכל דבר שאמור לממש את ה 100HZ. לכן זה כנראה עדיין באג פתוח
אשמח שאם מישהו ירשום את דעתו ורשמיו ממה שקורהאצלו
מיכאל
לא ,בתפריט הראשי יש ADD DEVICE.Yondalar כתב:לא ממש הבנתי מה עשית.
שמת את הכניסה על מצב pc mode וזה מה שפתר את הבעיה?
לי היתה בהתחלה בעיה דומה עם PS3 אבל החלפתי כבל hdmi
וזה הסתדר....
תוסיף PC ותשייך לו את אחד מחיבורי ה HDMI.
כאשר תנסה עתה לקנפג PC MODE לא תוכל, הוא יהיה "אפור". במקביל זה אמור לפתור לך את בעיית הריצוד התכוף (ובמקביל לשדרג גרסא. אני עשיתי זאת דרך ה USB)
מיכאל