האם ה WDTV מתאים לי ?
שלום,
אני משתדל לקרוא פה את רוב השרשורים אבל נראה שלאחרונה יש יותר מדי מידע בנוגע לסטרימרים חדשים, מה גם שעדכוני תוכנה כאלה ואחרים יכולים להפוך את הקערה על פיה בכל מה שקשור להתרשמות מסטרימר כזה או אחר.
נכון להיום (וכנראה גם לעוד הרבה זמן) - אני מעוניין בסטרימר שמשדר 1080P בצורה חלקה, וגם ריפים של בלוריי, אפשרות לחבר אליו כונן וחשוב שיהיה במחיר זול. אני יודע שקיימת האופציה של WDTV שהבעיה היחידה שאני יודע עליו היא שצריך לעשות המרה כלשהי לכתוביות בעברית (אני אחיה עם זה). האם הוא עונה על שאר הדרישות בהצלחה ?
תוספת קטנה: אני שומע רק בסטריאו כך שפורמטי האודיו החדשים לא רלוונטים
תודה רבה
אני משתדל לקרוא פה את רוב השרשורים אבל נראה שלאחרונה יש יותר מדי מידע בנוגע לסטרימרים חדשים, מה גם שעדכוני תוכנה כאלה ואחרים יכולים להפוך את הקערה על פיה בכל מה שקשור להתרשמות מסטרימר כזה או אחר.
נכון להיום (וכנראה גם לעוד הרבה זמן) - אני מעוניין בסטרימר שמשדר 1080P בצורה חלקה, וגם ריפים של בלוריי, אפשרות לחבר אליו כונן וחשוב שיהיה במחיר זול. אני יודע שקיימת האופציה של WDTV שהבעיה היחידה שאני יודע עליו היא שצריך לעשות המרה כלשהי לכתוביות בעברית (אני אחיה עם זה). האם הוא עונה על שאר הדרישות בהצלחה ?
תוספת קטנה: אני שומע רק בסטריאו כך שפורמטי האודיו החדשים לא רלוונטים
תודה רבה
יש לי את המכשיר מעט זמן אבל בכל זאת..
הספקתי לראות רק 2 סרטים, רק אחד מהם ב 720P השני היה DIVX
המכשיר נוח ופשוט לשימוש, שזו הסיבה שרכשתי אותו
בצפיה הראשונה המכשיר התקלקל, כעבור שעה של צפיה התחילו קפיצות בסרט,
החזרתי את המכשיר ליבואן בכפר סבא וקיבלתי מכשיר חדש לאחר בדיקה של הישן
אז סה"כ אני מרוצה ואם יהיו לי תובנות נוספות אני אעדכן...
המכשיר נוח ופשוט לשימוש, שזו הסיבה שרכשתי אותו
בצפיה הראשונה המכשיר התקלקל, כעבור שעה של צפיה התחילו קפיצות בסרט,
החזרתי את המכשיר ליבואן בכפר סבא וקיבלתי מכשיר חדש לאחר בדיקה של הישן
אז סה"כ אני מרוצה ואם יהיו לי תובנות נוספות אני אעדכן...
לא נתקלתי בשום בעייה בניגון 1080P וראיתי מספיק כולל סרט עם הSPEC הבא:
גודל: 26 ג'יגה
איכות: Bluray 1080p
Video: Frame Rate-23.976 fps
Video Resolution: 1920×1080
Video Max Bitrate: 22.9 MB/s
Audio: English DTS 5.1 1536 KBps
לפי מה שזכור לי הוא היה מקודד VC1.
המכשיר ניגן את הסרט בלי שום בעיה. יש לי PS3 בבית והתמונה שראיתי בLCD שלי הייתה זהה לסרטי הבלו ריי שאני מנגן בPS. שים לב שהBITRATE בסרט זה גדול יותר מפי 2 מסרטי ה-1080P שאתה מוצא בדרך כלל ברשת שגודלם סביב 10G בלבד(בסרטים אלה רואים בברור שהאכות פחות טובה מבלוריי - לא קשור לWDTV).
גודל: 26 ג'יגה
איכות: Bluray 1080p
Video: Frame Rate-23.976 fps
Video Resolution: 1920×1080
Video Max Bitrate: 22.9 MB/s
Audio: English DTS 5.1 1536 KBps
לפי מה שזכור לי הוא היה מקודד VC1.
המכשיר ניגן את הסרט בלי שום בעיה. יש לי PS3 בבית והתמונה שראיתי בLCD שלי הייתה זהה לסרטי הבלו ריי שאני מנגן בPS. שים לב שהBITRATE בסרט זה גדול יותר מפי 2 מסרטי ה-1080P שאתה מוצא בדרך כלל ברשת שגודלם סביב 10G בלבד(בסרטים אלה רואים בברור שהאכות פחות טובה מבלוריי - לא קשור לWDTV).