רק היום יצא לי לראות בתוך 3 דקות את אותו הפרומו 3 פעמים בצורות שונות ומשונות לדם אמיתי וגם לפני כל תוכנית בערוצי הסדרות יש כל מיני פילרים קטנים על הדמויות בסדרה.
בנוסף לזה (כי זה לא מספיק) מתחת ללוגו של ערוץ ה- Action וערוץ ה- Action HD הוסיפו תזכורת קטנה שלא נשכח לצפות בזה. אני בטוח שגם ביום ראשון נקבל הודעה לממיר שהסדרה עולה - אה וכמובן המגה-באנר (אולי תשלחו לי גם מייל ו- SMS כי זה לא מספיק - אה וגם תצלצלו אלי הביתה ומכתב בדואר לא יזיק - גם פקס יהיה אחלה).
טוב, לפחות אין פופ-אפים (בינתיים, כי הפרסום נעשה הפעם מתחת ללוגו - נקודת האור היחידה בעסק הזה).
ההשפעה של קידום יתר, לדעתי, הרסנית יותר מחוסר קידום ומשיגה את התוצאה ההפוכה - לא לצפות בסדרה (מה שאצלי גם יקרה כי אני לא מצאתי בה משהו יותר מדי והשתעממתי ממנה מאוד מהר).
נקודה למחשבה לאלה ממחלקת פרסום ב- yes: אתם לא ערוץ ברודקאסט - אתם לא מרוויחים כסף מרייטינג - כל תוכנית צריכה לקבל קידום שווה ובטח לא קידום אובססיבי כזה שאפילו נמלטים לא קיבלה ושמנסה לשטוף דרכה את המוח (ללא הצלחה).
לסיכום, בנימת הסדרה אני אגיד שאני מעדיף שהערפד שם ימצוץ לי את הדם מאשר שירעילו לי את הדם בזבל הפרסומי הזה.