דם אמיתי 2 ב- yes - קידום יתר

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #1 

גם לכם נדמה (למי שיש yes בבית) ש- yes קצת התחרפנו/הגזימו עם קידום היתר של הסדרה "דם אמיתי".
רק היום יצא לי לראות בתוך 3 דקות את אותו הפרומו 3 פעמים בצורות שונות ומשונות לדם אמיתי וגם לפני כל תוכנית בערוצי הסדרות יש כל מיני פילרים קטנים על הדמויות בסדרה.
בנוסף לזה (כי זה לא מספיק) מתחת ללוגו של ערוץ ה- Action וערוץ ה- Action HD הוסיפו תזכורת קטנה שלא נשכח לצפות בזה. אני בטוח שגם ביום ראשון נקבל הודעה לממיר שהסדרה עולה - אה וכמובן המגה-באנר (אולי תשלחו לי גם מייל ו- SMS כי זה לא מספיק - אה וגם תצלצלו אלי הביתה ומכתב בדואר לא יזיק - גם פקס יהיה אחלה).
טוב, לפחות אין פופ-אפים (בינתיים, כי הפרסום נעשה הפעם מתחת ללוגו - נקודת האור היחידה בעסק הזה).

ההשפעה של קידום יתר, לדעתי, הרסנית יותר מחוסר קידום ומשיגה את התוצאה ההפוכה - לא לצפות בסדרה (מה שאצלי גם יקרה כי אני לא מצאתי בה משהו יותר מדי והשתעממתי ממנה מאוד מהר).

נקודה למחשבה לאלה ממחלקת פרסום ב- yes: אתם לא ערוץ ברודקאסט - אתם לא מרוויחים כסף מרייטינג - כל תוכנית צריכה לקבל קידום שווה ובטח לא קידום אובססיבי כזה שאפילו נמלטים לא קיבלה ושמנסה לשטוף דרכה את המוח (ללא הצלחה).

לסיכום, בנימת הסדרה אני אגיד שאני מעדיף שהערפד שם ימצוץ לי את הדם מאשר שירעילו לי את הדם בזבל הפרסומי הזה.

8)

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15946
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

קידום יתר?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 012#871012

עכשיו זה החמיר, מתחת ללוגו של הערוץ תמיד יהיה לנו איזה משהו...

תמונה

תראה בשירשור שצירפתי, האנשים מרוצים מזה, אז למה ש YES תפסיק?

smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

:lol:

קראתי את השרשור ההוא וגם הבעתי את דעתי נגד התופעה. ראיתי גם את הקידום ב- yes stars Real. פשוט נוראי. איפה הימים של פעם שהיו "רק" פרומואים ?

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

עושה רושם שזו מחלה ישראלית. בריפים משידורי טלוייזיה בחול התופעה קיימת במינון דיי נמוך, והיא הרבה פחות מטרידה.

ohad522
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 434
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

smallville4r כתב::lol:

קראתי את השרשור ההוא וגם הבעתי את דעתי נגד התופעה. ראיתי גם את הקידום ב- yes stars Real. פשוט נוראי. איפה הימים של פעם שהיו "רק" פרומואים ?
...
תחזור לערוצים 1.2.10 שם אין לך צרות כאלה... :wink:

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”