האם גולדמונד חוזרת לייצר פטיפונים בשנת 2009?
מכתב החדשות הזה הוא מלפני שבועיים+.יואלפלרמן כתב:אני ממש מתפלא עליך. הדגם הזה הוצג כבר זה מכבר ויש לו אפילו מחיר (לא גבוה במיוחד, משהו כמו רבע מיליון אירו או משהו). מה שחדש זאת הזרוע החדשה (T8) שתהיה זולה יחסית ותעלה פחות מב.מ.וו סדרה 3....
גולדמונד מציינים ש- "The bomb is coming", בתחילת ספטמבר הם יציגו אב טיפוס של זרוע חדשה T6, פטיפון חדש הרבה יותר טוב מה- T3 הקיים. אולי המשפט היחצני ביותר בהודעה הוא:
So Goldmund analogue fans, rejoice! We will take care of your record collection with a new technological solution that lies years ahead form anything else.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני..רק הופתעתי קצת..
זה ציטוט מהאתר שלהם
היה להם ביתן קטנטן במינכן, בטח היה חסר להם כסף לחדר הדגמה..או שאולי אלה שקונים, הם גם לא מאזינים?
"תן לי אחד מזה, ועוד שניים של אלה.."..
זה ציטוט מהאתר שלהם
היה להם ביתן קטנטן במינכן, בטח היה חסר להם כסף לחדר הדגמה..או שאולי אלה שקונים, הם גם לא מאזינים?
"תן לי אחד מזה, ועוד שניים של אלה.."..
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני אף פעם לא מתרשם ולא מייחס חשיבות רבה לטקסטים פרסומיים/שיווקיים של יצרנים. גם לא למפרטים טכניים ולתוצאות מדידות. גם לא ברור אם הניסוח הוא של המתכנן, או של איש השיווק.michael123 כתב: אני..רק הופתעתי קצת..
זה ציטוט מהאתר שלהם...
כתוב שם – אז מה?
אם הייתי מייצר ו/או משווק ציוד אודיו, אני מניח שהייתי מוצא כמה ניסוחים מפוצצים. עדיין, אין שום קשר מחייב בין הניסוחים המפוצצים לציוד עצמו, או לדרך ייצורו.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא