כתבה על ממירים דיגיטאליים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
כפי שצפיתי:
1. ידחפו מכשירים עם HDTV למרות שלא יהיו שידורים כאלה ולא מתוכננות כאלה.
2. המחיר "יעד" של הרשות השניה (400 ש"ח) הפך למחסום תחתון ואף אחד לא מספק מכשירים במחירים זולים יותר, למרות שהמחיר בפועל צריך להיות נמוך יותר.
אין בעצם תחרות עדיין בתחום.
2. המחיר "יעד" של הרשות השניה (400 ש"ח) הפך למחסום תחתון ואף אחד לא מספק מכשירים במחירים זולים יותר, למרות שהמחיר בפועל צריך להיות נמוך יותר.
אין בעצם תחרות עדיין בתחום.
החברות יודעות שעוד מעט יפתח חלון קטן של קנייה, והן רוצות למקסם רווחיםoferlaor כתב:כפי שצפיתי:
אין בעצם תחרות עדיין בתחום....
הרי מי שיקנה ממיר עכשיו, סביר להניח שלא יחליף אותו ב 5 שנים הקרובות, ולכן הן מפגיזות מחירים.
אני מאמין שימכרו קרוב ל 200,000 ממירים, ועוד 300,000 דונגלים (אני מאמין שהרבה יקנו ללפטופים ולחדרי המחשב בבית , גם אם הם ישארו ב יס/הוט)
מדובר על שוק של 140 מיליון (לא רע למשווקים)
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לדעתי כל עוד השידורים לא יתייצבו המכירות לא יעלו. יש כרגע את השוק הראשוני שימכור איזה 30,000 ממירים ולאחר מכן המכירות יהיו בקצב נמוך עד שברוב הארץ תהיה קליטה טובה וכל השירותים כמו EPG יפעלו, אז ימכרו עוד כמה עשרות אלפי יחידות בתקופה קצרה ואחריה כמה אלפי ממירים בחודש.rafib כתב:החברות יודעות שעוד מעט יפתח חלון קטן של קנייה, והן רוצות למקסם רווחיםoferlaor כתב:כפי שצפיתי:
אין בעצם תחרות עדיין בתחום....
הרי מי שיקנה ממיר עכשיו, סביר להניח שלא יחליף אותו ב 5 שנים הקרובות, ולכן הן מפגיזות מחירים.
אני מאמין שימכרו קרוב ל 200,000 ממירים, ועוד 300,000 דונגלים (אני מאמין שהרבה יקנו ללפטופים ולחדרי המחשב בבית , גם אם הם ישארו ב יס/הוט)
מדובר על שוק של 140 מיליון (לא רע למשווקים)...
מס' הדונגלים מופרז לדעתי, בכל קנה מידה ולאורך כל תקופה שהיא. אם לאחר יותר מעשור בערך 1.2 מיליון בתי אב מחוברים לאינטרנט אז קשה לי להאמין שבזמן הקרוב ב300,000 בתים המחשבים יהיו מחוברים לטלוויזיה. לדעתי זה משהו שימשוך בעיקר צעירים ולא נתח מהותי מהאוכלוסיה וגם אז ברוב המקרים ישתמשו בדונגל למשך כמה ימים של התלהבות וזהו.
אני מאמין שחיילים סטודנטים, גימלאים הם הלו שירכשו את הציוד. כי זה נגיש וזול.
מישהו יכול להעלות את הסירטון ליוטיוב. הנגן של נענע לא עובד אצלי.
מישהו יכול להעלות את הסירטון ליוטיוב. הנגן של נענע לא עובד אצלי.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
joecamel.
כן, זה בעיקרון מאפשר שימוש בכרטיס חכם לתשלומי PPV. הבעיה היא שבישראל אין רשות להשתמש בכאלה, אז זה בעיקר לדקורציה בשלב הזה.
כן, זה בעיקרון מאפשר שימוש בכרטיס חכם לתשלומי PPV. הבעיה היא שבישראל אין רשות להשתמש בכאלה, אז זה בעיקר לדקורציה בשלב הזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
רצוי להזכיר כי הממירים אשר נפוצים כיום בארץ הינם בסיסים למדי. קיימים ממירים בעלי כונן קשיח פנימי, זוג טיונרים, יכולות רשת, ניגון קבצי אודיו ווידאו ועוד הרבה יכולות - כמובן שכל היכולות הללו מגיעות בעלות גבוהה יותר עבור הממיר.
שמעתי כי חברת TOPFIELD מתכננת כניסה מאסיבית ארצה ובהמשך עוד חברות ענק. השוק בהחלט הולך להיות מעניין מאוד.
שמעתי כי חברת TOPFIELD מתכננת כניסה מאסיבית ארצה ובהמשך עוד חברות ענק. השוק בהחלט הולך להיות מעניין מאוד.