יש למישהו ניסיון עם פלזמה 50 אינץ למרחק 2.6 מ'
ראיתי בכמה הודעות על אנשים שאומרים שזו חוויה מצויינת, רציתי לברר את העניין, יש לי חבר שמחפש מסך, מדובר על פלזמה HDR, יש לו ממיר HD, אבל הוא צופה גם ב SD כמובן.
מהחיפוש ראיתי שאנשים אומרים שמהמרחק הזה גם SD נראה טוב, אני רק רוצה להיות בטוח קודם לפני שאני ממליץ לו ללכת על 50 אינץ, שזה מהלך שלפחות עד לא מזמן היה נחשב נועז למרחק הזה, מצד שני אני לא רוצה שהוא יתבאס מהגודל, מה אתם אומרים?
מהחיפוש ראיתי שאנשים אומרים שמהמרחק הזה גם SD נראה טוב, אני רק רוצה להיות בטוח קודם לפני שאני ממליץ לו ללכת על 50 אינץ, שזה מהלך שלפחות עד לא מזמן היה נחשב נועז למרחק הזה, מצד שני אני לא רוצה שהוא יתבאס מהגודל, מה אתם אומרים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
למרחק כזה לא הייתי רוכש 50".
הייתי הולך על 42" (אפשר HDR אם הוא בעיקר רואה SD).
אם יש לו ממיר HD והוא אוהב HD אז 42 עם FHD וזהו.
הייתי הולך על 42" (אפשר HDR אם הוא בעיקר רואה SD).
אם יש לו ממיר HD והוא אוהב HD אז 42 עם FHD וזהו.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
פלזמה 50
תראה יש לי מסך 50 . ושאני מיתקרב אליו למרחק של 2.5 מטר .roei_s כתב:פשוט ראיתי הרבה שכתבו שהם מתבאסים שהם לא לקחו 50 אינץ ממרחקים דומים, יש מישהו שיכול לדבר מניסיון?...
זה פשוט לא נראה מתאים לצפייה .
Re: פלזמה 50
אתה מודע לזה שלתכני HD עדיף לשבת אפילו קרוב יותר מ 2.5 מטר?כך שזה לא משהו שהוא בגדר הלא הגיוני.9000es כתב:תראה יש לי מסך 50 . ושאני מיתקרב אליו למרחק של 2.5 מטר .roei_s כתב:פשוט ראיתי הרבה שכתבו שהם מתבאסים שהם לא לקחו 50 אינץ ממרחקים דומים, יש מישהו שיכול לדבר מניסיון?...
זה פשוט לא נראה מתאים לצפייה ....
אצלנו מסך 50" שבמקום הכי קרוב שניתן לשבת המרחק 2.5 מטר. בHD זה מצויין ואין שום בעיה. בSD פשוט הרגישות לפגמים גוברת אבל אין שום "מאמץ" לעיניים או חוס נוחות. שאני שמחק שם באקסבוקס אני יושב בכי קרוב שאפשר.
ובקיצור, לא חושב שזה בעייתי. שינסה בחנות וירגיש בעצמו בכל מקרה.
ובקיצור, לא חושב שזה בעייתי. שינסה בחנות וירגיש בעצמו בכל מקרה.
ל HD ניראה לי שזה ברור שעדיף 50 אינץ, SD אתם רואים לא טוב במרחק הזה?galborho כתב:אצלנו מסך 50" שבמקום הכי קרוב שניתן לשבת המרחק 2.5 מטר. בHD זה מצויין ואין שום בעיה. בSD פשוט הרגישות לפגמים גוברת אבל אין שום "מאמץ" לעיניים או חוס נוחות. שאני שמחק שם באקסבוקס אני יושב בכי קרוב שאפשר.
ובקיצור, לא חושב שזה בעייתי. שינסה בחנות וירגיש בעצמו בכל מקרה....
רואים בסדר גמור בשני המקרים. מה רף הציפיות שלך מערוץ 10,22 וכדומה? אני לא מצפה לאיכות ומן הסתם שמים לב שהאיכות פחותה בהרבה. להגיד שזה צורם לי בעין זה שקר. אני לא סובל בכלל. כמובן שמעבר לערוץ HD גורם לגיחוך לאור פערי האיכות, שמובנים מאליהם. בכל מקרה פעם כולם ראו שידורי אנטנה ירודים ולא התלוננו. פשוט שיש על מה להתלונן מתלוננים.
בקיצור, אם המסך טוב אין סיבה שאיכות הSD תפריע. שוב, אין איתה בעיה רק לא לצפות לאיכות עילאית, זה הכל.
בקיצור, אם המסך טוב אין סיבה שאיכות הSD תפריע. שוב, אין איתה בעיה רק לא לצפות לאיכות עילאית, זה הכל.
כדורגל אתה רואה טוב בה? איזה פלזמה יש לך? יש עוד אנשים בעלי ניסיון?galborho כתב:רואים בסדר גמור בשני המקרים. מה רף הציפיות שלך מערוץ 10,22 וכדומה? אני לא מצפה לאיכות ומן הסתם שמים לב שהאיכות פחותה בהרבה. להגיד שזה צורם לי בעין זה שקר. אני לא סובל בכלל. כמובן שמעבר לערוץ HD גורם לגיחוך לאור פערי האיכות, שמובנים מאליהם. בכל מקרה פעם כולם ראו שידורי אנטנה ירודים ולא התלוננו. פשוט שיש על מה להתלונן מתלוננים.![]()
בקיצור, אם המסך טוב אין סיבה שאיכות הSD תפריע. שוב, אין איתה בעיה רק לא לצפות לאיכות עילאית, זה הכל....
- roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני יושב במרחק 2.5 מטעם מסך 42"
ורואה מצויין.בנוסף אחרי זמן קצר שהתרגלתי פתאום הגודל נראה לי קטן וחשבתי על זה שאם הייתי רוכש היום מסך זה היה 50" בלבד
רואים כדורגל סבבה. רואים גם סרטים "פושטים" בערוצים "נחותים" אחלה, MGM למשל שרוב הסרטים שם די ישנים. ניסיתי הכל עם הטלוויזיה (פיוניר 5090H), דיוידי, DIVX בינוני, הכל נראה מספיק טוב בשביל שיהיה אפשר לצפות בו. תכלס אני חושב שה60 אינץ הייתה מתאימה אבל זה כבר ויכוח וטעם כי לאחרים ה50 "גדול" סתם בלי סיבה הגיונית (לי זה נראה קיבעון עידן ה29" ו34 "למטורפים").
50 בהחלט גדול, אבל לא מדי!
50 בהחלט גדול, אבל לא מדי!
כדורגל ב SD מ 2.5 מטר אתה רואה סבבה?galborho כתב:רואים כדורגל סבבה. רואים גם סרטים "פושטים" בערוצים "נחותים" אחלה, MGM למשל שרוב הסרטים שם די ישנים. ניסיתי הכל עם הטלוויזיה (פיוניר 5090H), דיוידי, DIVX בינוני, הכל נראה מספיק טוב בשביל שיהיה אפשר לצפות בו. תכלס אני חושב שה60 אינץ הייתה מתאימה אבל זה כבר ויכוח וטעם כי לאחרים ה50 "גדול" סתם בלי סיבה הגיונית (לי זה נראה קיבעון עידן ה29" ו34 "למטורפים").
50 בהחלט גדול, אבל לא מדי!...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מרחק מעולה לתכני 720P.
המסך גדול מידי לתכני SD ממרחק כזה (על גבול הסביר לתכני SD איכותיים מ-DVD).
כל זה מתייחס לאנשים עם ציפיות מאיכות
. יש כאלה שלא מפריע להם כלום ויוכלו להנות גם משידורי ערוץ 1 במסך כזה ממרחק כזה 
כל זה מתייחס לאנשים עם ציפיות מאיכות
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
עוד אנשים? איינשטין אתה חושב שיראו גרוע במידת הבלתי נסבל?איינשטיין כתב:מרחק מעולה לתכני 720P.
כל זה מתייחס לאנשים עם ציפיות מאיכות. יש כאלה שלא מפריע להם כלום ויוכלו להנות גם משידורי ערוץ 1 במסך כזה ממרחק כזה
...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: פלזמה 50
.roei_s כתב:אתה מודע לזה שלתכני HD עדיף לשבת אפילו קרוב יותר מ 2.5 מטר?כך שזה לא משהו שהוא בגדר הלא הגיוני.9000es כתב:תראה יש לי מסך 50 . ושאני מיתקרב אליו למרחק של 2.5 מטר .roei_s כתב:פשוט ראיתי הרבה שכתבו שהם מתבאסים שהם לא לקחו 50 אינץ ממרחקים דומים, יש מישהו שיכול לדבר מניסיון?...
זה פשוט לא נראה מתאים לצפייה .......
לשבת פחות מ2.5 מטר זה לא נשמע טוב ובטח גם לא יראה טוב .
מכל החברים שלי שיש ברשותם מסכי פלזמה ולא משנה של איזה מותג אף אחד לא יושב פחות מ 2.5 מטר .
אני צופה ממרחק 3.4 מטר וזה מצויין. הכורסה הקרובה יותר נמצאת במרחק של 2.8 מטר בערך, אפשר לצפות אבל לדעתי גדול מידי.
ל 2.5 עדיף 42 אינץ'.
ל 2.5 עדיף 42 אינץ'.