הכנסת תאריך ושעת ההקלטה בשם הקובץ בעברית - SAGETV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
zwebr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,

אני משתמש בתוכנת SAGETV כבר זמן רב, ורק לאחרונה מצאתי את האנרגיות להכנס לעומק בנושא ה-EPG. כעת מופיע לוח השידורים בעברית אצלי בתוכנה והתוכנה מקליטה את התוכניות שאני מזמין והכל טוב.

הבעיה שלי היא שאני חייב את תאריך ושעת ההקלטה בשם הקובץ העברי. אני מקליט תוכניות רבות ואת חלקן אני עורך או צופה בהן כקבצים בנגן נפרד ורק שם התוכנית בעברית מופיע בשם הקובץ שזה מעולה כשלעצמו, אבל אני לא יכול לראות את תאריך ושעת ההקלטה בשם הקובץ כפי שאלו הופיעו לפני שהתקנתי את ה-EPG (בעבר התוכנה הייתה מקצה לכל שם קובץ את התאריך ואת השעה בהם נוצר הקובץ, וזה מעולה מבחינתי).

אנא מכם, אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה הספציפית ולא להציע שיטות שונות לצפיה כיוון שאני גם עורך חלק מהתוכניות ויש לי שיטת עבודה מסודרת בעניין.

תודה גדולה על כל עזרה, ושיהיה לכם יום נעים.

רועי

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

לדעתי, הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לשתול, לכל תוכנית, בקובץ ה-XML של לוח המשדרים, את תאריך ושעת התכנית כ-SUBTITLE.
אז קבצי ההקלטה יקבלו את שם התכנית ואת התאריך והשעה.

מה שאתה תפסיד הוא ש-SAGETV יחשוב שכל הקלטה היא 1st Run ויקליט הכל. במצב רגיל, אם יש שידור חוזר הוא יודע, הוא גם יודע שאם הוקלט כבר פרק מסויים אז הוא לא יקליט אותו שוב.

אתה צריך לשקול מה יותר חשוב לך...

לגבי העריכה של תכניות, זו בעיה מוכרת וכואבת לי אישית...כאשר אני רוצה לחתוך את השוליים של תכניות ואז לכווץ ולהכניס לספרייות מסודרות של סרטי הילדים, אני נאלץ לטייל בין הדיסקים השונים של ההקלטות אחרי שבדקתי את השם של הקובץ...הרבה עבודה מייאשת!
מה שכן, אחד מחברי הפורום יוצר עתה כלי שיאפשר לקבל את רשימת התכניות, לסמן אילו מהם רוצים לערוך ואז ניתן לקבל רשימה מפורטת של הקבצים כולל מיקום מלא ואף הוא יוכל להפעיל אוטומטית את VIDEOREDO לחיתוך ואחרי כן כיווץ והכנסה לספריה לבחירתך.

אתה יכול ליצור קשר בפרטי עם ALON24 כדי לברר עוד פרטים.

אורן.

zwebr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אחלה אתה.. תמיד משיב במהירות, תענוג.

מה שאני לא מבין הוא, הרי לפני שהתחלתי לעבוד עם ה-EPG שם הקובץ הכיל כברירת מחדל מספר סיראלי כלשהו ואת תאריך ושעת ההקלטה, כלומר SAGE יודע לבצע את הפעולה הזאת, וכעת מה שנשאר הוא לקנפג את האפשרות הזאת ביחד עם שם הקובץ של ה-EPG. האם זה הליך מסובך כל כך?

לגבי ה1ST RUN אין לי בעיה והרבה פחות מעניין אותי הנושא הזה ווהרבה יותר חשוב לי שעת ותאריך ההקלטה. האם אתה יכול להכווין אותי למדריך בנושא ה-SUBTITELS? כמו כן שאתה כותב "הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לשתול, לכל תוכנית, בקובץ ה-XML של לוח המשדרים, את תאריך ושעת התכנית כ-SUBTITLE", האם פעולה זו היא אוטומטית או ידנית וצריך לעשות אותה בכל פעם מחדש?

אני משתמש ב-MEGAEPG וב-XMLIMPORTER ולא ראיתי אופציה כזאת שם (להוסיף את התאריך והשעה לשם התוכנית בשם הקובץ).

תודה רבה ואני ממש מעריך את העזרה,

רועי

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

לפני שהיה לך EPG, לא היתה ל-SAGETV ברירה אלא לקרא לקובץ בתאריך+שעה+קוד התכנית הפנימי. ברגע שיש EPG אז הוא מבטל את עניין התאריך/שעה.
אני לא מכיר דרך להחזיר את זה פנימית בתוך SAGETV.

לגבי שתילת התאריך/שעה בקובץ ה-XML:
כל 24 שעות SAGETV קורא קובץ שנקרא EPGDATA.XML הנמצא בספריית התוכנה. ה-MEGAEPG יוצר את הקובץ. ה-XMLTVIMPORTER הוא ה-PLUGIN שמכניס אותו ל-SAGETV.
אתה צריך לבנות תוכנה קטנה שתוסיף את התאריך והשעה (שרשומים לכל תוכנית) לשדה ה-SUBTITLE בקובץ ה EPGDATA.XML לפני שהוא נכנס ל-SAGETV. פשוט תוכנה שתריץ על הקובץ ותשנה אותו. ניתן להוסיף ריצה אוטומטית לתוכנה בקלות.

לגבי כתוביות - בגרסה האחרונה של SAGETV יש תמיכה פנימית בכתוביות ואין צורך לעשות כלום - רק להפעיל זאת בזמן הצפייה.

אורן.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”