חידוש התקשרות עם הוט או YES
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
ההתחייבות שלי לטלויזייה בכבלים מסתיימת בחודש הבא.
כרגע אני משלם 225 לבסיס + 3 חבילות ומינוי VOD.
אני רוצה לקחת מנוי כולל HD ושני ממירים.
בהוט הציעו לי חבילה כוללת ממיר HD אחד ו9 ערוצי HD ב270 ל3 שנים + 20 עבור ממיר נוסף = 290 כל חודש.
השאלה אם זו ההצעה הכי טובה שאפשר לקבל מהם או ששוה להתמקח?
גם לא ברור לי אם הם מתחייבים לשמור על המחיר קבוע במשך 3 שנים.
שאלה נוספת מה יקרה כשיוסיפו ערוצי HD נוספים, האם יבקשו תשלום נוסף.
האם בYES אפשר לקבל הצעה יותר אטרקטיבית מזאת כולל 2 ממירי HD ?
כרגע אני משלם 225 לבסיס + 3 חבילות ומינוי VOD.
אני רוצה לקחת מנוי כולל HD ושני ממירים.
בהוט הציעו לי חבילה כוללת ממיר HD אחד ו9 ערוצי HD ב270 ל3 שנים + 20 עבור ממיר נוסף = 290 כל חודש.
השאלה אם זו ההצעה הכי טובה שאפשר לקבל מהם או ששוה להתמקח?
גם לא ברור לי אם הם מתחייבים לשמור על המחיר קבוע במשך 3 שנים.
שאלה נוספת מה יקרה כשיוסיפו ערוצי HD נוספים, האם יבקשו תשלום נוסף.
האם בYES אפשר לקבל הצעה יותר אטרקטיבית מזאת כולל 2 ממירי HD ?
זה סיפור ארוך אבל אני אשתף בקצרה.
(הכל זה אבא שלי עשה ככה שיכול להיות שיש אי דיוקים קלים)
לפני חצי שנה עשינו בHOT מבצע טריפל של 261 ש"ח לאינטרנט + טלפון + טלויזיה (לצורך הסיפור זה ממש לא משנה את המסלול שבחרנו בכל פריט)
אמרו לנו שהמחיר ישאר קבוע לשלוש שנים ואבא שלי ביקש שישלחו את ההצעה בכתב להוכחה בעת הצורך.
לא היו בעיות, חתמנו על החוזה והכל היה בסדר, אחרי חצי שנה אבא שלי שם לב שהמחיר קפץ ל370 שקל אני חושב.
אבא שלי מייד התקשר אליהם ושאל מה העניין, הם אמרו שהתוכנית הייתי שמחיר ישאר קבוע ל3 שנים לטלויזיה בלבד ולטלפון ולאינטרנט המחיר קבוע רק לחצי שנה (בהצעה ששלחו אלינו בכתב היו כתוב במפורש שזה ל3 שנים להכל).
רק בגלל שהיה לנו את זה בכתב אז הצלחנו להחזיר את זה למחיר הקודם. (היו גם הרבה מאוד בעיות בשירות שלהם כיוון שלנציגי השירות הטכני אין הרשאה לשנות מחירים וזה רק למנהל והמנהל אף פעם לא זמין ואבא שלי נאבק איזה שבועיים עד שהשיג את המנהל בטלפון).
בקיצור, תמיד טוב שיש את התוכנית במלואה בכתב למקרה הצורך.
מומלץ גם עם חתימה של אדם בעל תפקיד יותר בכיר מאשר הנציגים הרגילים.
לפני חצי שנה עשינו בHOT מבצע טריפל של 261 ש"ח לאינטרנט + טלפון + טלויזיה (לצורך הסיפור זה ממש לא משנה את המסלול שבחרנו בכל פריט)
אמרו לנו שהמחיר ישאר קבוע לשלוש שנים ואבא שלי ביקש שישלחו את ההצעה בכתב להוכחה בעת הצורך.
לא היו בעיות, חתמנו על החוזה והכל היה בסדר, אחרי חצי שנה אבא שלי שם לב שהמחיר קפץ ל370 שקל אני חושב.
אבא שלי מייד התקשר אליהם ושאל מה העניין, הם אמרו שהתוכנית הייתי שמחיר ישאר קבוע ל3 שנים לטלויזיה בלבד ולטלפון ולאינטרנט המחיר קבוע רק לחצי שנה (בהצעה ששלחו אלינו בכתב היו כתוב במפורש שזה ל3 שנים להכל).
רק בגלל שהיה לנו את זה בכתב אז הצלחנו להחזיר את זה למחיר הקודם. (היו גם הרבה מאוד בעיות בשירות שלהם כיוון שלנציגי השירות הטכני אין הרשאה לשנות מחירים וזה רק למנהל והמנהל אף פעם לא זמין ואבא שלי נאבק איזה שבועיים עד שהשיג את המנהל בטלפון).
מומלץ גם עם חתימה של אדם בעל תפקיד יותר בכיר מאשר הנציגים הרגילים.
קפץ ביותר ממאה ש"ח? הזוי קצת...ZeppeliN כתב:זה סיפור ארוך אבל אני אשתף בקצרה.
מומלץ גם עם חתימה של אדם בעל תפקיד יותר בכיר מאשר הנציגים הרגילים....
אני זוכר 370 שקל. כמו שאמרתי בהתחלה אבא שלי עשה הכל ויכול להיות שיש אי דיוקים.
היום אני אשאל אותו מה היה המחיר המדויק ואעדכן פה.
אתה יודע מה, ערערת את הבטחון שלי, יכול להיות שזה היה 340 שקל.
אבל זה ממש לא משנה אם זה עלה ב100 שקל או שקל, העניין הוא הפרינציפ שהם לא עומדים במה שהם מבטיחים ולכן כדאי שתהיה לך איזשהי הוכחה כתובה.
היום אני אשאל אותו מה היה המחיר המדויק ואעדכן פה.
אתה יודע מה, ערערת את הבטחון שלי, יכול להיות שזה היה 340 שקל.
אבל זה ממש לא משנה אם זה עלה ב100 שקל או שקל, העניין הוא הפרינציפ שהם לא עומדים במה שהם מבטיחים ולכן כדאי שתהיה לך איזשהי הוכחה כתובה.
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

לאחר שיחת גישוש עם יס הציעו לי כזה דבר:
ממיר MAXHD ועוד 3 ממירים רגילים + חבילת ערוצי HD מלאה + 3 חבילות ערוצים רגילים לפי בחירתי,
בעלות חודשית של 254 שקלים והתקנה חינם, עם התחייבות ל3 שנים.
הצעה זו זולה ב20 שקלים מההצעה של הוט וגם כוללת את הMAX.
הוט לא היו מוכנים לתת לי ממיר HD נוסף ורוצים 275 ללא מכשיר מקליט.
מה דעתכם??
ממיר MAXHD ועוד 3 ממירים רגילים + חבילת ערוצי HD מלאה + 3 חבילות ערוצים רגילים לפי בחירתי,
מה דעתכם??
זה מחיר יקר .
ליס יש את אותה חבילה מפורסמת באתר שלהם והיא עולה שם 249 שח . ראה כאן : https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx
אם תבדוק עוד יותר טוב תגלה שליס יש מבצע "עקשנים" שעבור 259 שח לחודש בהתחיבות לשלוש שנים תקבל את YESHDMAX , את כל חבילות ה-HD לא כולל 5HD , את כל חבילות ה-SD , שלושה ממירים ללא תשלום נוסף , חודשיים חינם ושלושה חודשי מקס חינם . הכל עם התחיבות לשלוש שנים .
אני מסכים עם אלה שממליצים לך לשקול לא להתחייב לשלוש שנים וזה אפשרי רק אם תוותר על ערוצי ה-HD
אין היום אפשרות לקבל HD ולהתחייב לפחות משנתיים אם מישהו יודע על אפשרות אחרת אשמח לדעת גם .
ליס יש את אותה חבילה מפורסמת באתר שלהם והיא עולה שם 249 שח . ראה כאן : https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx
אם תבדוק עוד יותר טוב תגלה שליס יש מבצע "עקשנים" שעבור 259 שח לחודש בהתחיבות לשלוש שנים תקבל את YESHDMAX , את כל חבילות ה-HD לא כולל 5HD , את כל חבילות ה-SD , שלושה ממירים ללא תשלום נוסף , חודשיים חינם ושלושה חודשי מקס חינם . הכל עם התחיבות לשלוש שנים .
אני מסכים עם אלה שממליצים לך לשקול לא להתחייב לשלוש שנים וזה אפשרי רק אם תוותר על ערוצי ה-HD
אין היום אפשרות לקבל HD ולהתחייב לפחות משנתיים אם מישהו יודע על אפשרות אחרת אשמח לדעת גם .
kalda01 כתב:לאחר שיחת גישוש עם יס הציעו לי כזה דבר:
מה דעתכם??...
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

גם אני לא משתוקק להתחייב ל3 שנים.
אם הייתי מקבל דיל טוב הייתי מוכן לשקול להתחייב לשנתיים.
אבל זה חייב להיות HD עם כל הערוצים כולל הספורט ושני ממירי HD.
אני לא בטוח שזה כרגע אפשרי, אבל מאחר ויס נותנים את הMAX בנוסף לHD
אולי אפשר יהיה לסחוט מהוט ממיר HD נוסף כמשקל נגד למקס.
אולי אפשר יהיה לסחוט מהוט ממיר HD נוסף כמשקל נגד למקס.
אז תקבל מהוט ממיר HD נוסף , אז מה ? 270 שח על ממיר HD מבלי שתהיה לך יכולת להקליט ? אם אתה משלם כבר 270 שקלים , למה לא להנות עם הטכנולוגיה הכי חדשה שיש היום - YES-HD-MAX
מה תעשה אם תראה שמשדרים בשעה 2 בלילה סרט HD שמאוד רוצה לראות אותו ? תחכה עד 4 בבוקר לראות אותו ? עם ממיר HD מקליט אין לך את הדאגה הזו .
לי היתה אותה ההתלבטות . גם אני שונא את ההתחיבות של 3 שנים אבל יודע שאם ארצה לעזוב את החברה יש לי קנס מקסימלי ידוע מראש שעומד על 1000 שח במקרה הכי גרוע . שאלת את וט מה קנס העזיבה שלהם ? כנראה שלא כי אחרת לא היית מתלבט ( רמז : הקנס מגיע לאלפי שקלים ) .
מה תעשה אם תראה שמשדרים בשעה 2 בלילה סרט HD שמאוד רוצה לראות אותו ? תחכה עד 4 בבוקר לראות אותו ? עם ממיר HD מקליט אין לך את הדאגה הזו .
לי היתה אותה ההתלבטות . גם אני שונא את ההתחיבות של 3 שנים אבל יודע שאם ארצה לעזוב את החברה יש לי קנס מקסימלי ידוע מראש שעומד על 1000 שח במקרה הכי גרוע . שאלת את וט מה קנס העזיבה שלהם ? כנראה שלא כי אחרת לא היית מתלבט ( רמז : הקנס מגיע לאלפי שקלים ) .
kalda01 כתב:גם אני לא משתוקק להתחייב ל3 שנים.
אולי אפשר יהיה לסחוט מהוט ממיר HD נוסף כמשקל נגד למקס....
הכנס על עזיבה בהוט לכל הטריפל עומד על בערך 600-700 ש"ח עד כמה שאני זוכר. לטלויזיה בלבד עומד על כ-400 ש"ח עם HD... בנוגע לממיר HD מקליט - אתה צודק. אבל אני מאמין שהוט לא ישארו הרבה מאחור, הם לא יכולים. יהיה NPVR, יש כבר VODHD. בנוסף לכל שאר הדברים (STARTOVER, GOD וכ"ו)...contra כתב:אז תקבל מהוט ממיר HD נוסף , אז מה ? 270 שח על ממיר HD מבלי שתהיה לך יכולת להקליט ? אם אתה משלם כבר 270 שקלים , למה לא להנות עם הטכנולוגיה הכי חדשה שיש היום - YES-HD-MAX
kalda01 כתב:גם אני לא משתוקק להתחייב ל3 שנים.
אולי אפשר יהיה לסחוט מהוט ממיר HD נוסף כמשקל נגד למקס.......
כדאי לדעת : קנס עזיבת הוט טריפל
לא , הקנס על הוט טריפל עומד על סכום קבוע של 600 שח ולזה מצטרף קנס של עזיבת חבילה של 82 שח לחודש .
במילים אחרות , אם אתה עוזב אחרי שנה אחת בדיוק אתה משלם 600 שח ועוד 12 חודשים כפול 82 שקלים שזה 1584 שקל .
עזיבה חודש לפני סיום החוזה של 3 השנים יביא אותך לקנס מקסימלי של 600 שקל ועוד 35 חודשים כפול 82 שקלים שזה 3470 שקלים חדשים .
הוט כנראה משתמשת בשיטה הזו כדי להקשות על יס לשלם את קנס הלקוחות שרוצים לעבור מהוט ליס .
במילים אחרות , אם אתה עוזב אחרי שנה אחת בדיוק אתה משלם 600 שח ועוד 12 חודשים כפול 82 שקלים שזה 1584 שקל .
עזיבה חודש לפני סיום החוזה של 3 השנים יביא אותך לקנס מקסימלי של 600 שקל ועוד 35 חודשים כפול 82 שקלים שזה 3470 שקלים חדשים .
הוט כנראה משתמשת בשיטה הזו כדי להקשות על יס לשלם את קנס הלקוחות שרוצים לעבור מהוט ליס .
Re: כדאי לדעת : קנס עזיבת הוט טריפל
יש לי טריפל HD, ואצלי הקנס קבוע. אני אברר מחר ואגיד בידיוק כמה זה. אני חושש שהסכום אצלך מוגזם במקצת...contra כתב:לא , הקנס על הוט טריפל עומד על סכום קבוע של 600 שח ולזה מצטרף קנס של עזיבת חבילה של 82 שח לחודש .
הוט כנראה משתמשת בשיטה הזו כדי להקשות על יס לשלם את קנס הלקוחות שרוצים לעבור מהוט ליס ....
Re: כדאי לדעת : קנס עזיבת הוט טריפל
כדאי לך לבדוק את זה . תבקש לקבל את כל הפרטים בכתב עם חותמת ולוגו החברה . תביא לכאן את פרטי הבירור אם זה אפשרי .
levikon כתב:יש לי טריפל HD, ואצלי הקנס קבוע. אני אברר מחר ואגיד בידיוק כמה זה. אני חושש שהסכום אצלך מוגזם במקצת...contra כתב:לא , הקנס על הוט טריפל עומד על סכום קבוע של 600 שח ולזה מצטרף קנס של עזיבת חבילה של 82 שח לחודש .
הוט כנראה משתמשת בשיטה הזו כדי להקשות על יס לשלם את קנס הלקוחות שרוצים לעבור מהוט ליס .......
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

לגבי יכולת הקלטה יש לי כבר מכשיר DVR של פיוניר אלא שאני לא משוכנע שהוא מסוגל להקליט תוכן ברזולוציית HD.
גם היום אני לא מקליט סרטים אלא יותר תוכניות רגילות.
סרטים אני מוריד וצופה דרך מכשיר NMT באיכות HD.
מניח שאנצל גם את הVOD-HD
יותר חשוב לי ברגע זה ממיר HD נוסף.
צריכים לחזור אלי מהוט בעיניין הממיר הנוסף..נראה לאן זה יוביל
גם היום אני לא מקליט סרטים אלא יותר תוכניות רגילות.
סרטים אני מוריד וצופה דרך מכשיר NMT באיכות HD.
מניח שאנצל גם את הVOD-HD
יותר חשוב לי ברגע זה ממיר HD נוסף.
צריכים לחזור אלי מהוט בעיניין הממיר הנוסף..נראה לאן זה יוביל
בנוגע להחזר הטבה, בדקתי. במבצע שלי החזר ההטבה עומד על 700 ש"ח לכל הטריפל. אבל המבצע שהתחברתי אליו כבר לא קיים (זה היה לפני שנה). במבצעים החדשים הכנסות הם אכן כפי שכתבת - נראה לי הזוי לגמריי. אני חושב שה-DTT השפיע באופן הפוך: כולם היו בטוחים שהנה החברות הולכות להוריד מחירים... בולשיט. מה שקורה זה שהחברות לא הורידו שקל אלה הקפיצו את תנאי המחויבות לגבהים חדשים (במקרה של הוט לפי 6...). בתנאים של היום לא הייתי מעיז להתחייב...