לא שומע את הסאבוופר (Subwoofer) שלי למרות שהוא מחובר כהלכה.
-
RoeiTheAsker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רכשתי לפני מס' שבועות מק"ב של דנון (Denon) דגם DHT-390. עד כאן הכל טוב ויפה.
גיליתי לאחר מס' ניסיונות שה HDMI מעביר Video בלבד אז חברתי כבל אופטי (Optic) למערכת ובאמת
התחלתי לשמוע סאונד (מחובר למכשיר Popcorn-A110) בלי בעיות (DTS ,AC3 וכו').
בוודאות בהתחלה שמעתי גם את הסאב עובד כמו שצריך.
לפני מס' ימים פתאום נעלם הסאונד (יותר נכון, בסים) מכיוון הסאב. חשבתי שאולי זה סרטים / תוכן ללא output לסאב אבל מהר מאוד ראיתי שאין תגובה מכיוון הסאב. שיחקתי עם החיבורים וראיתי שהכל תקין (יש חשמל, מחובר כהלכה לרסיבר) ואז גם גיליתי לצערי שהוא לא עובד גם במצב Test שעובר רמקול, רמקול ומוציא רעשים לבדיקה.
שיחקתי עם כל ההגדרות (שנראו לי רלוונטיות) ב Setup של הרסיבר ועדיין כלום...
יכול להיות שאילו שהם הגדרות פנימיות התאפסו מעצמם?
מישהו יודע מה בכלל עשוי להשפיע על תפקוד הסאב?
גיליתי לאחר מס' ניסיונות שה HDMI מעביר Video בלבד אז חברתי כבל אופטי (Optic) למערכת ובאמת
התחלתי לשמוע סאונד (מחובר למכשיר Popcorn-A110) בלי בעיות (DTS ,AC3 וכו').
בוודאות בהתחלה שמעתי גם את הסאב עובד כמו שצריך.
לפני מס' ימים פתאום נעלם הסאונד (יותר נכון, בסים) מכיוון הסאב. חשבתי שאולי זה סרטים / תוכן ללא output לסאב אבל מהר מאוד ראיתי שאין תגובה מכיוון הסאב. שיחקתי עם החיבורים וראיתי שהכל תקין (יש חשמל, מחובר כהלכה לרסיבר) ואז גם גיליתי לצערי שהוא לא עובד גם במצב Test שעובר רמקול, רמקול ומוציא רעשים לבדיקה.
שיחקתי עם כל ההגדרות (שנראו לי רלוונטיות) ב Setup של הרסיבר ועדיין כלום...
יכול להיות שאילו שהם הגדרות פנימיות התאפסו מעצמם?
מישהו יודע מה בכלל עשוי להשפיע על תפקוד הסאב?
בדקת בהגדרות הרסיבר שהמצב יהיה על SW ולא על FRONT?
באיזה סאב מדובר?
באיזה סאב מדובר?
-
RoeiTheAsker
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובה המהירה.
אני לא בטוח לגבי המצב שציינת אבל תחת ה Spk Assign ב Setup יש רק אפשרות של SW והאות Y כלומר Yes או ללא (ואז הוא באמת לא פעיל בכלל).
צרפתי לינק למפרט הטכני שמצאתי http://www.onecall.com/ProductDetails.aspx?id=92821
זה הכל מערכת משולבת, לא ברורה לי השאלה של איזה סאב זה. העניין הוא שהחיבור הפיזי הוא מאוד פשוט (חשמל + חיבור לרסיבר וזהו) אז אולי זה באמת משהו בהגדרות.
אני לא בטוח לגבי המצב שציינת אבל תחת ה Spk Assign ב Setup יש רק אפשרות של SW והאות Y כלומר Yes או ללא (ואז הוא באמת לא פעיל בכלל).
צרפתי לינק למפרט הטכני שמצאתי http://www.onecall.com/ProductDetails.aspx?id=92821
זה הכל מערכת משולבת, לא ברורה לי השאלה של איזה סאב זה. העניין הוא שהחיבור הפיזי הוא מאוד פשוט (חשמל + חיבור לרסיבר וזהו) אז אולי זה באמת משהו בהגדרות.
חיברת את הסאב לרסיבר דרך ה pre out ?
-
RoeiTheAsker
-
- חבר שרק התחיל

היי, לשאלתך, אכן חיברתי את הסאב ל Preout בצד של הרסיבר וכמובן ל Line in בצד של הסאב.
חקרתי את כל ה Manual שמסופק ולצערי ברמת הקינפוגים האפשריים, עשיתי כל מה שאפשר
הדבר האחרון שבדקתי היה נושאי מתח (אולי הוא דורש ממיר מתחים או משהו מוזר אחר) אבל מראש זה היה
ניסיון נואש כי אני מזכיר שהוא כבר עבד לי ועכשיו אפילו תחת test הוא לא מגיב!
המתח/תדר/הספק הוא 230V/50Hz/75W וזה כמו הרסיבר עצמו (מבחינת המתח) אז זו לא התשובה.
הדבר המוזר היחיד הוא שלמרות שכתוב ב manual שנורית הסאב צריכה להיות או אדומה או ירוקה כשהוא דלוק (כלומר פעיל/סטאנדביי) אני לא רואה שום סוג של אור (בדקתי גם בחושך מוחלט).
מה זה אומר? יכול להיות שיש לי ממש בעיה פנימית ברסיבר? ראוי לציין שאני לא נוטה לכבות אותו כל ערב (כמו את הרסיבר)... משהו אולי נדפק בו פנימית? ואגב, אם שמים יד מתחת לסאב בהחלט יש דופק
למישהו יש מושג קלוש? אני קצת נואש פה...
חקרתי את כל ה Manual שמסופק ולצערי ברמת הקינפוגים האפשריים, עשיתי כל מה שאפשר
הדבר האחרון שבדקתי היה נושאי מתח (אולי הוא דורש ממיר מתחים או משהו מוזר אחר) אבל מראש זה היה
ניסיון נואש כי אני מזכיר שהוא כבר עבד לי ועכשיו אפילו תחת test הוא לא מגיב!
המתח/תדר/הספק הוא 230V/50Hz/75W וזה כמו הרסיבר עצמו (מבחינת המתח) אז זו לא התשובה.
הדבר המוזר היחיד הוא שלמרות שכתוב ב manual שנורית הסאב צריכה להיות או אדומה או ירוקה כשהוא דלוק (כלומר פעיל/סטאנדביי) אני לא רואה שום סוג של אור (בדקתי גם בחושך מוחלט).
מה זה אומר? יכול להיות שיש לי ממש בעיה פנימית ברסיבר? ראוי לציין שאני לא נוטה לכבות אותו כל ערב (כמו את הרסיבר)... משהו אולי נדפק בו פנימית? ואגב, אם שמים יד מתחת לסאב בהחלט יש דופק
למישהו יש מושג קלוש? אני קצת נואש פה...
יש הרבה רסיוורים שמצריכים כניסה לאחר הכיול בסטאפ דרךהמסך
ולחיצה על הווליום של הסאב!
כלומר פלוס ומינוס בשלט!על מנת להגדיר את המקסימום של התדרים הנמוכים למניעת עיוות מהסאב
אתה מגביה בשלט הרסיוור עד לנקודה שהבאס מתחיל להתעוות ושם אתה עוצר ומקבע את העוצמה
אולי זה מה שאתה צריך לעשות..
ולחיצה על הווליום של הסאב!
כלומר פלוס ומינוס בשלט!על מנת להגדיר את המקסימום של התדרים הנמוכים למניעת עיוות מהסאב
אתה מגביה בשלט הרסיוור עד לנקודה שהבאס מתחיל להתעוות ושם אתה עוצר ומקבע את העוצמה
אולי זה מה שאתה צריך לעשות..
-
RoeiTheAsker
-
- חבר שרק התחיל

הי שלומי, לצערי הרסיבר שלי מגיע עם Manual די מרשים ככה שאם ניסיתי הכל, כנראה שאולי הבעיה היא פיזית / חומרתית. אבל ניסיתי בכ"ז את הוודו שלך... לא עזר 
ניסיתי אפילו להחליף כבל RCA וזה גם לא עובד.
אני אאלץ כנראה לבדוק מול היצרן,
תודה בכל אופן.
ניסיתי אפילו להחליף כבל RCA וזה גם לא עובד.
אני אאלץ כנראה לבדוק מול היצרן,
תודה בכל אופן.
-
RoeiTheAsker
-
- חבר שרק התחיל

הי ארז,
לא - הסאב ממש עובד, מקבל חשמל ושומעים שהוא דלוק (constant current flow) וכששמים יד מתחת לתוף אז מרגישים את הפמפום. הערתי רק שהנורית שאמורה לדלוק שמוגדרת כמציינת סטטוס לא מראה כלום שאולי זה אינדי' פנימית של הסאב לתקלה (אולי אפילו משהו הזוי כמו בעיה במיקרוצי'פ שלו).
וזה מאוד מוזר כי בוודאות זה עבד לי בסדר לפני שבוע בערך. חבל, אבל אני נאלץ לפנות לגורמים גדולים ממני
לא - הסאב ממש עובד, מקבל חשמל ושומעים שהוא דלוק (constant current flow) וכששמים יד מתחת לתוף אז מרגישים את הפמפום. הערתי רק שהנורית שאמורה לדלוק שמוגדרת כמציינת סטטוס לא מראה כלום שאולי זה אינדי' פנימית של הסאב לתקלה (אולי אפילו משהו הזוי כמו בעיה במיקרוצי'פ שלו).
וזה מאוד מוזר כי בוודאות זה עבד לי בסדר לפני שבוע בערך. חבל, אבל אני נאלץ לפנות לגורמים גדולים ממני