WD TV HD
אני מתכנן לקנות את המזרימדיה הזה.
יש לי שאלה קצת מוזרה לאנשים שכבר יש להם או שסתם יודעים.
כשראיתי את הנגן בחנות המוכר הראה לי שהוא בעצם ממיין את קבצי הוידאו בנפרד, התמונות בנפרד והמוזיקה בנפרד.
השאלה שלי היא כזו, אם למשל אני רוצה לסדר את הסדרות/מוזיקה שלי בתיקיות נפרדות ואני עושה את זה על הארדיסק ואז מחבר למזרימדיה, האם אני אראה את זה בתיקיות או את כל קבצי המוזיקה ביחד ואת כל קבצי הוידאו ביחד?
אני יודע שהשאלה קצת מוזרה אבל זה חשוב לי מאד וישפיע על ההחלטה שלי אם לקנות את המזרימדיה או לא.
תודה מראש.
יש לי שאלה קצת מוזרה לאנשים שכבר יש להם או שסתם יודעים.
כשראיתי את הנגן בחנות המוכר הראה לי שהוא בעצם ממיין את קבצי הוידאו בנפרד, התמונות בנפרד והמוזיקה בנפרד.
השאלה שלי היא כזו, אם למשל אני רוצה לסדר את הסדרות/מוזיקה שלי בתיקיות נפרדות ואני עושה את זה על הארדיסק ואז מחבר למזרימדיה, האם אני אראה את זה בתיקיות או את כל קבצי המוזיקה ביחד ואת כל קבצי הוידאו ביחד?
אני יודע שהשאלה קצת מוזרה אבל זה חשוב לי מאד וישפיע על ההחלטה שלי אם לקנות את המזרימדיה או לא.
תודה מראש.
אנשים בבקשה תעזרו, זה שיקול חשוב מאד בשבילי שיעזור לי להחליט אם לקנות או לא.
אני לא רוצה לפתוח עוד נושא ויש לי עוד שאלה בקשר למכשיר אז אני כבר אשאל כאן..
אם יש לי קובץ תרגום SRT(או כל קובץ אחר, סתם דוגמא) וקובץ וידאו לדוגמא AVI או MKV ואני אכתוב את שניהם באותו שם רק עם סיומת שונה כמובן המכשיר אוטומטית יתאים את הכתוביות כמו בצריבה על דיסק ששמים ב-DVD?
אם לא איך זה הולך? איך מפעילים תרגום יחד עם קובץ וידאו?
אני לא רוצה לפתוח עוד נושא ויש לי עוד שאלה בקשר למכשיר אז אני כבר אשאל כאן..
אם יש לי קובץ תרגום SRT(או כל קובץ אחר, סתם דוגמא) וקובץ וידאו לדוגמא AVI או MKV ואני אכתוב את שניהם באותו שם רק עם סיומת שונה כמובן המכשיר אוטומטית יתאים את הכתוביות כמו בצריבה על דיסק ששמים ב-DVD?
אם לא איך זה הולך? איך מפעילים תרגום יחד עם קובץ וידאו?
1. לפי מה שראיתי אצל חבר שלי אין למכשיר בכלל כניסת רשת , אתה חייב לחבר אותו לדיסק חיצוני .
2. למכשיר אין dts downmix כך שאם תחבר את המכשיר ישירות לטלויזיה שלך ותרצה לראות קבצי MKV מקודדים עם סאונד של DTS לא תשמע כלום.
3. והכי מבאס זה המרת כתוביות מ SRT ל SUB
2. למכשיר אין dts downmix כך שאם תחבר את המכשיר ישירות לטלויזיה שלך ותרצה לראות קבצי MKV מקודדים עם סאונד של DTS לא תשמע כלום.
3. והכי מבאס זה המרת כתוביות מ SRT ל SUB
1.ברור, השאלה שלי היא אם אני מסדר את זה בתיקיות על הארד דיסק החיצוני שלי ואז מחבר את האר דיסק למזרימדיה האם זה יזהה כתיקיות או לא...yshneider כתב:1. לפי מה שראיתי אצל חבר שלי אין למכשיר בכלל כניסת רשת , אתה חייב לחבר אותו לדיסק חיצוני .
3. והכי מבאס זה המרת כתוביות מ SRT ל SUB...
2.רוב קבצי ה-MKV הם עם סאונד DTS?
3.שטויות, לא לוקח הרבה זמן להמיר.
מישהו יכול לענות לי בבקשה על שתי השאלות?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נו באמת ..yshneider כתב:.
והכי מבאס זה המרת כתוביות מ SRT ל SUB...
מכל החסרונות שיש למכשיר זה מה שמפריע לך ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי