סוני עומדת להשיק קורא ספרים אלקטרוניים ב-200$
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
http://us.rd.yahoo.com/finance/news/top ... et=&ccode=
סוני עומדת להשיק E-Book reader שיעלה רק 200$ - שזה 100$ פחות מהKindle של אמזון, ו80$ פחות מהדגם הקודם של סוני עצמה.
יפה!.
סוני עומדת להשיק E-Book reader שיעלה רק 200$ - שזה 100$ פחות מהKindle של אמזון, ו80$ פחות מהדגם הקודם של סוני עצמה.
יפה!.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
למעשה מדובר בשני דגמים, הדגם הזול (200$) הוא מכשיר "כיס" עם מסך קטן של 5" בלבד. הדגם הגדול יותר יימכר ב 300$.
http://news.walla.co.il/?w=/4002/1532236
http://news.walla.co.il/?w=/4002/1532236
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תרגום קלוקל 
מה שכן - בשבילך יש AUDIO BOOK אבל אם אתה מעדיף להאזין - תקשיב ל PODCAST של האתר - הרבה יותר מעניין
מה שכן - בשבילך יש AUDIO BOOK אבל אם אתה מעדיף להאזין - תקשיב ל PODCAST של האתר - הרבה יותר מעניין
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מנסיון שלי עם הדגם הקודם בעל מסך המגעPRS-700
1. חווית הקריאה מאוד נעימה. הכתב ברור, הרקע בהיר והמסך לא פוחד מאור יום
2. מסך המגע מוסיף השתקפויות וגורע במעט מהקונטרסט. אם אפשר כדאי לשקול לרכוש את המסך הרגיל
3. זמן הסוללה באמת מרשים. זה המכשיר הנייד הראשון שאני משתמש בו ושאין לי חרדות שהוא ייתקע לי.
4. ממשק המשתמש לא משהו. מיון הספריות מוגבל לשם הכותר או הסופר, אי אפשר לדלג בין פרקים בלי לפתוח מסך משנה, הטיפול בסימניות גם מאוד מסורבל
5. החנות המכוונת של סוני לא ראויה למאכל אדם והגישה מוגבלת לתושבי ארה"ב וקנדה. עדיף לרכוש ספרים מחנויות אחרות כמו fictionwise
6. התוכנה של Sony לניהול הספרים המותקנת על המחשב האישי אפילו גרועה יותר - בשביל זה יש חלופות הרבה יותר מוצלחות כמו Calibre
בסה"כ קורא הספרים של Sony הוא אחת הרכישות המוצלחות יותר שלי. לדעתי אביזר חובה לכל חובב ספרים בכלל ולכאלה שנוסעים הרבה בפרט.
1. חווית הקריאה מאוד נעימה. הכתב ברור, הרקע בהיר והמסך לא פוחד מאור יום
2. מסך המגע מוסיף השתקפויות וגורע במעט מהקונטרסט. אם אפשר כדאי לשקול לרכוש את המסך הרגיל
3. זמן הסוללה באמת מרשים. זה המכשיר הנייד הראשון שאני משתמש בו ושאין לי חרדות שהוא ייתקע לי.
4. ממשק המשתמש לא משהו. מיון הספריות מוגבל לשם הכותר או הסופר, אי אפשר לדלג בין פרקים בלי לפתוח מסך משנה, הטיפול בסימניות גם מאוד מסורבל
5. החנות המכוונת של סוני לא ראויה למאכל אדם והגישה מוגבלת לתושבי ארה"ב וקנדה. עדיף לרכוש ספרים מחנויות אחרות כמו fictionwise
6. התוכנה של Sony לניהול הספרים המותקנת על המחשב האישי אפילו גרועה יותר - בשביל זה יש חלופות הרבה יותר מוצלחות כמו Calibre
בסה"כ קורא הספרים של Sony הוא אחת הרכישות המוצלחות יותר שלי. לדעתי אביזר חובה לכל חובב ספרים בכלל ולכאלה שנוסעים הרבה בפרט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.