שליטה ב-PC באמצעות לוג'יטק
שלום לכולם
קניתי מסך פלאזמה חדש, ואני מחבר אותו ל-PC שלי, ומתכוון להשתמש באחת מתוכנות המדיה סנטר המומלצות.
יש לי שלט לוג'יטק 525, ואני צריך לתכנת אותו שישלוט לי בטלוויזיה, ברסיבר, אבל גם ב-PC. עם הטלוויזיה והרסיבר אין בעיה, הבעיה היא ב-PC
שאלתי - האם יש דרך ששלט אחד ישלוט גם בתוכנת מדיה סנטר וגם בכל שאר המכשירים?
האם אני צריך לצורך כך לקנות שלט ייעודי לשליטה ב-PC, ואז לתכנת איכשהו את הלוג'יטק שישלוט גם בו, או שיש אופציה פשוטה וזולה יותר?
תודה מראש
קניתי מסך פלאזמה חדש, ואני מחבר אותו ל-PC שלי, ומתכוון להשתמש באחת מתוכנות המדיה סנטר המומלצות.
יש לי שלט לוג'יטק 525, ואני צריך לתכנת אותו שישלוט לי בטלוויזיה, ברסיבר, אבל גם ב-PC. עם הטלוויזיה והרסיבר אין בעיה, הבעיה היא ב-PC
שאלתי - האם יש דרך ששלט אחד ישלוט גם בתוכנת מדיה סנטר וגם בכל שאר המכשירים?
האם אני צריך לצורך כך לקנות שלט ייעודי לשליטה ב-PC, ואז לתכנת איכשהו את הלוג'יטק שישלוט גם בו, או שיש אופציה פשוטה וזולה יותר?
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
mp3lll צודק. אתה צריך ערכת IR, שנמכרת עם שלט ומקלט IR. את השלט המקורי של הערכה אתה מאפסן בארון ומשתמש בהרמוני במקומו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כאן יש כמה המלצות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 966#876966
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 966#876966
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לגבי שלטים.
אני רכשתי בזמנו את ה-Compro VideoMate K100 והוא עבד נהדר אבל יצר בעיה אחת די מציקה - הוא יצר לי בעיות של איטיות ולפעמים ניתוק של התקנים אחרים שחוברו ב-USB.
לאחרונה רכשתי את כרטיס הטלוויזיה ה-PVR-150 והוא מגיע עם שלט של MCE. אחרי שהחלפתי בין השלטים הבעיה עם ה-USB נפתרה.
אני רכשתי בזמנו את ה-Compro VideoMate K100 והוא עבד נהדר אבל יצר בעיה אחת די מציקה - הוא יצר לי בעיות של איטיות ולפעמים ניתוק של התקנים אחרים שחוברו ב-USB.
לאחרונה רכשתי את כרטיס הטלוויזיה ה-PVR-150 והוא מגיע עם שלט של MCE. אחרי שהחלפתי בין השלטים הבעיה עם ה-USB נפתרה.