Pure Acoustics Lord
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
לאאאא שוב...
יש פה אין ספור שרשורים האם המותג מדבקה או לא , רק לא להתחיל את הדיון שוב...
יש להם גם כמה מוצרים לא רעים למרות הכל , מניסיון שלי לפחות.
אם חייבים להגדיר אז לדעתי הם בסקלה הכי תחתונה מבין מותגי "הלא מדבקה"
יש פה אין ספור שרשורים האם המותג מדבקה או לא , רק לא להתחיל את הדיון שוב...
יש להם גם כמה מוצרים לא רעים למרות הכל , מניסיון שלי לפחות.
אם חייבים להגדיר אז לדעתי הם בסקלה הכי תחתונה מבין מותגי "הלא מדבקה"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המותג הוא מותג פרטי של חברת סיריוס אלקטרוניקה.
זו לא "מדבקה".
GRUNDING למשל, זו מדבקה כי זה מותג שפעם באמת ייצר מסכי טלויזיה והמסכים שנמכרים בארץ - אין להם קשר למותג הגרמני משנות ה-80.....ולכן זו רק "מדבקה".
במקרה של PURE ACOUSTICS, זה לא מדבקה של מותג ידוע על מוצר נחות אלא פשוט מותג שפונה לפלח שוק מאוד מסויים.
האם הוא שווה את הכסף או לא, זו שאלה לגיטימית ורלוונטית ממש כמו לשאול על כל מותג אחר שקיים.
זו לא "מדבקה".
GRUNDING למשל, זו מדבקה כי זה מותג שפעם באמת ייצר מסכי טלויזיה והמסכים שנמכרים בארץ - אין להם קשר למותג הגרמני משנות ה-80.....ולכן זו רק "מדבקה".
במקרה של PURE ACOUSTICS, זה לא מדבקה של מותג ידוע על מוצר נחות אלא פשוט מותג שפונה לפלח שוק מאוד מסויים.
האם הוא שווה את הכסף או לא, זו שאלה לגיטימית ורלוונטית ממש כמו לשאול על כל מותג אחר שקיים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
בארה"ב הולך להם לא רע. בכל תערוכת CES אני רואה אותם עובדים מאוד קשה עם הרבה לקוחות והמבחר של העיצובים הוא מטורף.
אני חושב שהדגש שלהם פחות על סאנוד ויותר על עיצוב. רבים מהעיצובים שלהם "גבריים" מאוד עם ניטים, רמקולים שחורים והרבה ברק.
היה להם לא מעט הברקות בעבר, כולל רמקולים אחוריים מבוססי אינפרהאדום (משדר שמשדר לתקרה, והרמקולים האחוריים מפענחים אותו) במקום RF שיכול לקבל הפרעות.
לא יכול לשפוט את הסאונד שלהם, לא שמעתי את הרמקולים מעולם בסביבה ניוטרלית.
אני חושב שהדגש שלהם פחות על סאנוד ויותר על עיצוב. רבים מהעיצובים שלהם "גבריים" מאוד עם ניטים, רמקולים שחורים והרבה ברק.
היה להם לא מעט הברקות בעבר, כולל רמקולים אחוריים מבוססי אינפרהאדום (משדר שמשדר לתקרה, והרמקולים האחוריים מפענחים אותו) במקום RF שיכול לקבל הפרעות.
לא יכול לשפוט את הסאונד שלהם, לא שמעתי את הרמקולים מעולם בסביבה ניוטרלית.