כרטיס מסך בעל יציאת HDMI.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
zvib4 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני משתמש במחשב בעל לוח אם M2A-VM HDMI, ואני רוצה לצפות על מסך הטלוויזיה בסרטי HD הנמצאים בכונן הקשיח שלו, ולעשות זאת תוך שימוש בכבל HDMI.
הטלוויזיה שלי היא מסוג LCD מתוצרת טושיבה פי42CV 501 (במקום פי צריכה לבוא האות P, אך אם אני מקליד אותה, היא קופצת אל לפני ה-42, לכן כתבתי פי בעברית). יש בה שתי כניסות HDMI.
זהו הדגם שהפיץ י. שלום, שלפי הבנתי הוא שווה ערך לדגם cv500 שהופץ ע"י ניופאן.
שמעתי, איני זוכר היכן, שיש בעיה בהעברת סרטים לטושיבה דרך שקעי ה-HDMI, ונחוצה לשם כך תאימות מיוחדת (לצערי, איני יודע להגדיר בין מה למה נחוצה תאימות זו).
אשמח ואגיל אם תמליצו לי על על כרטיס מסך מתאים (שיספק את דרישת התאימות המיוחדת שהוזכרה לעיל).
תודה רבה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20177
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אין דרישה מיוחדת מכרטיס המסך.
חלק מהטלויזיות פשוט לא יודעות לקבל רזולוציה נאטיב ממחשב. אתה יכול לנסות לחבר ולבדוק. בלוח אם שלך יש אפשרות לHDMI ע"י כרטיס ההרחבה שהגיע איתו.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #3 

רוב דגמי הטושיבות ידועים כעובדים רע מאוד ב-HDMI עם מחשב.
למה שלא תחבר את המחשב ב-VGA למסך? הטושיבות עובדות יפה מאוד ב-VGA, כולל תכני HD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

zvib4 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

כרטיס מסך בעל יציאת HDMI. (בטעות "שיכנתי" את שאלתי

שליחה #4 

לי. עתה הגעתי "הבייתה").
שלום,
אני משתמש במחשב בעל לוח אם M2A-VM HDMI, ואני רוצה לצפות על מסך הטלוויזיה בסרטי HD הנמצאים בכונן הקשיח שלו, ולעשות זאת תוך שימוש בכבל HDMI.
הטלוויזיה שלי היא מסוג LCD מתוצרת טושיבה פי42CV 501 (במקום פי צריכה לבוא האות P, אך אם אני מקליד אותה, היא קופצת אל לפני ה-42, לכן כתבתי פי בעברית). יש בה שתי כניסות HDMI.
שמעתי, איני זוכר היכן, שיש בעיה בהעברת סרטים לטושיבה דרך שקעי ה-HDMI, ונחוצה לשם כך תאימות מיוחדת (לצערי, איני יודע להגדיר בין מה למה נחוצה תאימות זו).
אשמח ואגיל אם תמליצו לי על על כרטיס מסך מתאים (שיספק את דרישת התאימות המיוחדת שהוזכרה לעיל).
תודה רבה.

zvib4 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

כרטיס מסך עם יציאת HDMI (בטעות העבירו את הודעתי לפורום

שליחה #5 

HTPC ומחשבי מדיה סנטר, והריני מחזירה למקום שבו התכוונתי להציגה)
שלום,
תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”