עזרה בחיבר רסיבר לטלויזיה
אז ככה יש לי טלויזיה (D44) מחשב ורסיבר, אני רוצה לחבר את כולם.
יש לי 2 י ציאות במחשב, DVI ו HDMI.
הDVI בשימוש של המסך מחשב, עכשיו אני רוצה לחבר את הרסיבר עם HDMI למחשב, ומהרסיבר לטלויזיה.
הבעיה היא שהטלויזיה צריכה להיות מחוברת דרך ה VGA, אז ניסיתי לשים מתאם HDMI-DVI ביציאה של הרסיבר, ומשם לחבר עם כבל DVI-VGA לטלויזיה.
זה לא עובד... מישהו יודע למה? או הצעה אחרת ?
יש לי 2 י ציאות במחשב, DVI ו HDMI.
הDVI בשימוש של המסך מחשב, עכשיו אני רוצה לחבר את הרסיבר עם HDMI למחשב, ומהרסיבר לטלויזיה.
הבעיה היא שהטלויזיה צריכה להיות מחוברת דרך ה VGA, אז ניסיתי לשים מתאם HDMI-DVI ביציאה של הרסיבר, ומשם לחבר עם כבל DVI-VGA לטלויזיה.
זה לא עובד... מישהו יודע למה? או הצעה אחרת ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מערבב כמה שיטות שידור שלאחת אין קשר לשנייה, בגלל זה לא עובד לך.
יש מוניטור לרסיבר באמצעות HDMI? תחבר עם כבל DVI -HDMI את המחשב לרסיבר וממנו עוד כבל HDMI למסך.
בכל מקרה כל חיבור שתעשה יתנו לך רק תמונה אלא אם כן יש אפשרות במחשב שלך לנתב את הקול לDVI.
אם אין, אז כך או כך א השמע תשמע דרך רסיבר אז למסך תתחבר עם DVI-HDMI ואם לא תגיע לרזולוציה טובה לעין תתחבר עם VGA.
יש מוניטור לרסיבר באמצעות HDMI? תחבר עם כבל DVI -HDMI את המחשב לרסיבר וממנו עוד כבל HDMI למסך.
בכל מקרה כל חיבור שתעשה יתנו לך רק תמונה אלא אם כן יש אפשרות במחשב שלך לנתב את הקול לDVI.
אם אין, אז כך או כך א השמע תשמע דרך רסיבר אז למסך תתחבר עם DVI-HDMI ואם לא תגיע לרזולוציה טובה לעין תתחבר עם VGA.
הוא לא מקבל סאונד כשאני מחבר דרך הDVI.... הרסיבר חייב להתחבר HDMI-HDMI למחשב... ואז נשאר לי חיבור DVI במחשב שאליו מחובר המסך מחשב.JEXY כתב:אתה מערבב כמה שיטות שידור שלאחת אין קשר לשנייה, בגלל זה לא עובד לך.
אם אין, אז כך או כך א השמע תשמע דרך רסיבר אז למסך תתחבר עם DVI-HDMI ואם לא תגיע לרזולוציה טובה לעין תתחבר עם VGA....
מהרסיבר איך אני מוציא תמונה (לא אכפת לי הסאונד) לטלויזיה לכניסת ה VGA ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אם אין לך HDMI בטלויזיה אלא רק VGA תהיה חייב במקודד (קופסת חיבורים) או לוותר על הרסיבר ולחבר דרך DVI-VGA את הטלויזיה ודרך HDMI-DVI את המסך מחשב.
אם יש לך מוניטור אוט ברסיבר באמצעות חיבור COMPOSITE והרסיבר עושה את הקידוד בעצמו, שווה לבדוק את האופציה אך לא בטוח שתקבל תמונה אופטימאלית.
אם יש לך מוניטור אוט ברסיבר באמצעות חיבור COMPOSITE והרסיבר עושה את הקידוד בעצמו, שווה לבדוק את האופציה אך לא בטוח שתקבל תמונה אופטימאלית.
סבבה אחי פשוט הטלויזיה מקבלת NR רק דרך VGA..... אם אין ברירה נחבר HDMI ל HDMIJEXY כתב:אם אין לך HDMI בטלויזיה אלא רק VGA תהיה חייב במקודד (קופסת חיבורים) או לוותר על הרסיבר ולחבר דרך DVI-VGA את הטלויזיה ודרך HDMI-DVI את המסך מחשב.
אם יש לך מוניטור אוט ברסיבר באמצעות חיבור COMPOSITE והרסיבר עושה את הקידוד בעצמו, שווה לבדוק את האופציה אך לא בטוח שתקבל תמונה אופטימאלית....
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר: