מה הפיתרון הטוב ביותר לחיבור MP3 במערכת מובנת ברכב?
-
AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום לכולם,
רציתי לדעת בקשר לחיבור מכשיר MP3, למערכת מובנת ברכב, האם יש עוד דרך חוץ ממשדר FM חיצוני?
אם יש כניסה לצ'יינג'ר במערכת , יש אפשרות להתחבר באופן ישיר לכניסה הזאת ולנגן עם המכשיר?..
אשמח לעצות:) תודה
רציתי לדעת בקשר לחיבור מכשיר MP3, למערכת מובנת ברכב, האם יש עוד דרך חוץ ממשדר FM חיצוני?
אם יש כניסה לצ'יינג'ר במערכת , יש אפשרות להתחבר באופן ישיר לכניסה הזאת ולנגן עם המכשיר?..
אשמח לעצות:) תודה
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
בד"כ ברכבים המודרניים, דוגמת MAZDA 3 וכאלה, יש אפשרות להתחבר למערכת ע"י AUXILIRY.
או שצריך לקנות קיט כזה ולהתקין אותו (כמו במאזדה 3), בפורד פוקוס יש AUX IN בתא הכפפות,
ביונדאי I20 ו I30 יש גם בקונסולה AUX IN. ברוב המכוניות (אם לא בכולם), יש דרך להתחבר ללא משדר FM,
שיש לו איכות זוועתית...
או שצריך לקנות קיט כזה ולהתקין אותו (כמו במאזדה 3), בפורד פוקוס יש AUX IN בתא הכפפות,
ביונדאי I20 ו I30 יש גם בקונסולה AUX IN. ברוב המכוניות (אם לא בכולם), יש דרך להתחבר ללא משדר FM,
שיש לו איכות זוועתית...
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אני מקווה שאני לא מטעה אותך, אבל בטויוטה, אפשר להוסיף קיט חיבור שמתחבר למערכת המובנית שיש שם.
אני מחר אבדוק את זה עם מתקין רציני, אבל אני בטוח ב 99%, שאפשר להתחבר למערכת הזאת..
אם אני זוכר נכון יש שם כפתוח ל "AUX" נכון..?
בלי קשר, בדוק מה רשום בספר הרכב.
בברכה,
שלומי.
אני מחר אבדוק את זה עם מתקין רציני, אבל אני בטוח ב 99%, שאפשר להתחבר למערכת הזאת..
אם אני זוכר נכון יש שם כפתוח ל "AUX" נכון..?
בלי קשר, בדוק מה רשום בספר הרכב.
בברכה,
שלומי.