Slim PS3 באוגוסט 18
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73344
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
נראה שעכשיו השאלה היא רק מתי ובכמה, נמתין ל 18 לחודש ונראה אם זה נכון ומה הפרטים 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה נראה כמו הלמטה שלו, עם כל החורים לברגים וכו'
בכל מקרה, אין ממש חדש בכתבה הזאת. פשוט ריכוז של הרבה חדשות בנושא במקום אחד.
בכל מקרה, אין ממש חדש בכתבה הזאת. פשוט ריכוז של הרבה חדשות בנושא במקום אחד.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
למה? זה אותה מכונה רק טיפה יותר זולה.
מילא אם היו חדשות, אבל נראה לי שזה פשוט מעבר לצ'יפים יותר קטנים ומתקדמים והוזלה עבור הייצור של סוני.
ה-PS3 באמת ענק ללא פרופורציה.
מילא אם היו חדשות, אבל נראה לי שזה פשוט מעבר לצ'יפים יותר קטנים ומתקדמים והוזלה עבור הייצור של סוני.
ה-PS3 באמת ענק ללא פרופורציה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עופר - אין דבר יותר מעצבן לשלם יותר, ולקבל משהו שבדיוק הפסיקו למכור - ועוד החדש גם יותר זול וגם יותר קטן.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
נו אז? אני לפני פחות מחודש קניתי, ולפחות אנשים שמים לב אליו!oferlaor כתב:למה? זה אותה מכונה רק טיפה יותר זולה.
ה-PS3 באמת ענק ללא פרופורציה....
(מישהו אמר שכנוע עצמי...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73344
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
SAM22 אני די בטוח שהתשובה היא כן 
לכל אלו שחושבים שה PS3 גדול מידיי, תעצרו לרגע ותחשבו על זה - מיקרוסופט הוציאו קונסולה יותר קטנה שמתקלקלת באחוזים היסטריים בגלל בעיות התחממות. סוני הוציאו קונסולה קצת יותר גדולה פיזית בלי בעיות התחממות WHAT SO EVER. מה הייתם מעדיפים?
http://img133.imageshack.us/img133/6221/dscn1675dc3.jpg
לכל אלו שחושבים שה PS3 גדול מידיי, תעצרו לרגע ותחשבו על זה - מיקרוסופט הוציאו קונסולה יותר קטנה שמתקלקלת באחוזים היסטריים בגלל בעיות התחממות. סוני הוציאו קונסולה קצת יותר גדולה פיזית בלי בעיות התחממות WHAT SO EVER. מה הייתם מעדיפים?
http://img133.imageshack.us/img133/6221/dscn1675dc3.jpg
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני מסכים עם sagioto - ה- PS3 בגרסתו "השמנה" מעוצב בצורה מאוד אלגנטית ומאוד יפה - למרות שמומלץ להעמיד אותה ואז כל ה"שומן" שלה מוסתר והופך אותה עוד יותר אלגנטית.
אני צריך לראות את ה- slim כשהוא באמת יצא כדי לראות אם הוא יכול להיות יפה יותר למרות שלא נראה לי ובכל מקרה אני לא אקנה את הגרסה הרזה במקום מה שיש לי עכשיו.
אני חושב שאני אחליף את הקונסולה רק כאשר ישדרגו את החומרה שלה שתתמוך ב- USB3 וב- 802.11n (אם ישדרגו בכלל) או אם ה- PS3 יסיים את חייו.
אני צריך לראות את ה- slim כשהוא באמת יצא כדי לראות אם הוא יכול להיות יפה יותר למרות שלא נראה לי ובכל מקרה אני לא אקנה את הגרסה הרזה במקום מה שיש לי עכשיו.
אני חושב שאני אחליף את הקונסולה רק כאשר ישדרגו את החומרה שלה שתתמוך ב- USB3 וב- 802.11n (אם ישדרגו בכלל) או אם ה- PS3 יסיים את חייו.
SLIM מול גירסה רגילה
קודם כל, רק לפני ארבעה ימים קניתי את הPS3 שלי, ורק אם ייחלקו PS3 SLIM חינם לכל דורש, אז אולי אצטער על הקנייה (אני מאוהב).
ועכשיו לעיקר. בזמן שהPS2 שלי בגירסה הרגילה החזיק מעמד מאוג' 2002 עד מרץ 2009 (כולל מסע בקופסת קרטון לארגנטינה בצד השני של העולם ובחזרה במזוודה במטוס) ושירת אותי נאמנה, שלושה חברים שלי שקנו PS2 סלים, נכנסו ויצאו ממעבדות שירות בקצב מסחרר. לא יודע אם זו מקריות או לא, אבל לא תמיד הגירסה הקטנה והחדשה היא הטובה יותר בין השתיים.
ועכשיו לעיקר. בזמן שהPS2 שלי בגירסה הרגילה החזיק מעמד מאוג' 2002 עד מרץ 2009 (כולל מסע בקופסת קרטון לארגנטינה בצד השני של העולם ובחזרה במזוודה במטוס) ושירת אותי נאמנה, שלושה חברים שלי שקנו PS2 סלים, נכנסו ויצאו ממעבדות שירות בקצב מסחרר. לא יודע אם זו מקריות או לא, אבל לא תמיד הגירסה הקטנה והחדשה היא הטובה יותר בין השתיים.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
Re: SLIM מול גירסה רגילה
גם אצלי ה-PS2 החזיק ועדיין מחזיק מעמד כבר כמעט 10 שנים אבל כל אחד והמזל שלו.quique כתב:קודם כל, רק לפני ארבעה ימים קניתי את הPS3 שלי, ורק אם ייחלקו PS3 SLIM חינם לכל דורש, אז אולי אצטער על הקנייה (אני מאוהב).
ועכשיו לעיקר. בזמן שהPS2 שלי בגירסה הרגילה החזיק מעמד מאוג' 2002 עד מרץ 2009 (כולל מסע בקופסת קרטון לארגנטינה בצד השני של העולם ובחזרה במזוודה במטוס) ושירת אותי נאמנה, שלושה חברים שלי שקנו PS2 סלים, נכנסו ויצאו ממעבדות שירות בקצב מסחרר. לא יודע אם זו מקריות או לא, אבל לא תמיד הגירסה הקטנה והחדשה היא הטובה יותר בין השתיים....
קיבלתי אוזניות מ-EBAY ב-150 דולר שכל הצד השמאלי שלהן היה דפוק. גם זה קורה. ואלה אוזניות של יצרן HI FIDELITY מהשורה הראשונה. הכל יכול לקרות.
אני דווקא כן הייתי קצת מצטער במקומך
מדובר בקונסולה קטנה משמעותית, מרעישה הרבה הרבה פחות משמעותית, צורכת חצי מתצרוכת החשמל של הדגם הקודם וכמובן כמעט שלא מתחממת. ה-PS3 שלי בן שנתיים+ והמאווררים שלו מסתובבים כמו משוגע כשאני משחק משחקים.
Re: SLIM מול גירסה רגילה
לא מצטער!9xcalibur9 כתב:גם אצלי ה-PS2 החזיק ועדיין מחזיק מעמד כבר כמעט 10 שנים אבל כל אחד והמזל שלו.quique כתב:קודם כל, רק לפני ארבעה ימים קניתי את הPS3 שלי, ורק אם ייחלקו PS3 SLIM חינם לכל דורש, אז אולי אצטער על הקנייה (אני מאוהב).
ועכשיו לעיקר. בזמן שהPS2 שלי בגירסה הרגילה החזיק מעמד מאוג' 2002 עד מרץ 2009 (כולל מסע בקופסת קרטון לארגנטינה בצד השני של העולם ובחזרה במזוודה במטוס) ושירת אותי נאמנה, שלושה חברים שלי שקנו PS2 סלים, נכנסו ויצאו ממעבדות שירות בקצב מסחרר. לא יודע אם זו מקריות או לא, אבל לא תמיד הגירסה הקטנה והחדשה היא הטובה יותר בין השתיים....
קיבלתי אוזניות מ-EBAY ב-150 דולר שכל הצד השמאלי שלהן היה דפוק. גם זה קורה. ואלה אוזניות של יצרן HI FIDELITY מהשורה הראשונה. הכל יכול לקרות.
אני דווקא כן הייתי קצת מצטער במקומך
מדובר בקונסולה קטנה משמעותית, מרעישה הרבה הרבה פחות משמעותית, צורכת חצי מתצרוכת החשמל של הדגם הקודם וכמובן כמעט שלא מתחממת. ה-PS3 שלי בן שנתיים+ והמאווררים שלו מסתובבים כמו משוגע כשאני משחק משחקים....
רק הזמן יגיד... חוצמזה, תחשוב שיש לך יותר סירקולציה של אוויר בחדר