איך שארפ 32 דגם GA4M בשידורי טלויזיה והאם..
תסביר בבקשה
אני יודע שלדגם GA4 יש שני תתי דגמים. X - מיובא מספרד ו M מיובא מיפן. ל X יש שנה אחריות ול M יש 5 שנות אחריות.
לא שמעתי על הדגם GA5, ואם הוא קיים איך זה שהוא יותר זול מ GA4. כרונולוגית זה לא מסתדר לי.
מה זאת אומרת שכיילת את המסך לפי ערוץ 144 בלויין. תסביר בבקשה.
לא שמעתי על הדגם GA5, ואם הוא קיים איך זה שהוא יותר זול מ GA4. כרונולוגית זה לא מסתדר לי.
מה זאת אומרת שכיילת את המסך לפי ערוץ 144 בלויין. תסביר בבקשה.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תשובות
דווקא ה- GA4 הוא דגם די וותיק, ו-P חדש יותר (אם כי לא ממש מוצלח).
ל-P רזולוציה נמוכה יותר 960Х540 המותאמת לתקן שידור PAL.
המוכר פשוט מוכר לוקשים.
אגב לטעמי איכות התמונה ב- YES ב-GA4 דווקא סבירה.
X ו-M אלה גרסאות לאיזורים שונים כנראה, אין ממש הבדל. ה- M הוא זה שמיובא באופן רשמי וה- X לא, מכאן השוני באחריות.
GA5 הוא דגם פשוט יותר מ- GA4, ולא יותר חדש. שארפ פשוט לקחו את GA4 והורידו ממנו כמה דברים (ביניהם כניסת ה- DVI).
מקווה שעניתי לכולם.
ל-P רזולוציה נמוכה יותר 960Х540 המותאמת לתקן שידור PAL.
המוכר פשוט מוכר לוקשים.
אגב לטעמי איכות התמונה ב- YES ב-GA4 דווקא סבירה.
X ו-M אלה גרסאות לאיזורים שונים כנראה, אין ממש הבדל. ה- M הוא זה שמיובא באופן רשמי וה- X לא, מכאן השוני באחריות.
GA5 הוא דגם פשוט יותר מ- GA4, ולא יותר חדש. שארפ פשוט לקחו את GA4 והורידו ממנו כמה דברים (ביניהם כניסת ה- DVI).
מקווה שעניתי לכולם.
GA5 SHARP
הדגם הזה של השארפ הוא אכן פשוט יותר. המסך אותו מסך והמעבדים אותם מעבדים רק אין כניסת DVI אבל ההבדל במחיר הוא כמה אלפי שקלים לטובת ה GA5
טלביזיה רואים ממש טוב
ערוץ 144 בלווין הוא ערוץ שיש שם אפשרות לכייל את המסך למצב אופטימלי לטלביזיה שלך עם שידורי הטלביזיה.
יש כאן הרבה שירשורים בעיניין הזה.
טלביזיה רואים ממש טוב
ערוץ 144 בלווין הוא ערוץ שיש שם אפשרות לכייל את המסך למצב אופטימלי לטלביזיה שלך עם שידורי הטלביזיה.
יש כאן הרבה שירשורים בעיניין הזה.