YAMAHA CR-640 פלוסים? מינוסים? מישהו מכיר?
מגבר טוב מאד.לי יצא גם לשמוע את הCR-2020 שהוא חייה אחרת אבל עם אותו חותמת של סאונד פחות או יותר.asmati כתב:מוכרים אותו כרגע בלוח יד שניה באתר, האם המחיר שווה?
המגבר עצמו הוא טוב?...
אם הוא תקין ונראה טוב שווה.
תראה אין הרבה מינוסים במגברים האלה כי התמורה פה לכסף היא גדולה.
אגב לאיזה רמקולים הוא יחובר?
בנתיים אין רמקולים
השלב הראשון הוא למצוא מגבר אחר כך אני אתאים לו רמקולים
לא מחפש משהו מפוצץ
זה רק בשביל החדר שלי, לשמוע מוסיקה באיכות טובה
ובעתיד להוסיף נגן דיסקים ואולי פטיפון
על הדרך אולי תוכל להמליץ לי על איזה סוג רמקולים ללכת?
לא מחפש משהו מפוצץ
על הדרך אולי תוכל להמליץ לי על איזה סוג רמקולים ללכת?
Re: בנתיים אין רמקולים
בלי תקציב אי אפשר ממש לעזור....asmati כתב:השלב הראשון הוא למצוא מגבר אחר כך אני אתאים לו רמקולים
לא מחפש משהו מפוצץ
על הדרך אולי תוכל להמליץ לי על איזה סוג רמקולים ללכת?...
אם התקציב שלך פחות מ1500 ש'ח חפש מדפיים טובים שיתחברו למגבר וזה יתן לך פתרון מצויין.
יש לא מעט חברות טובות כמו TANNOY ,B&W,MISSION,WHARFEDALE.וכו'' וכו''....
איזה מקור שמע אתה הולך לחבר למגבר בהתחלה?
לי יש ימאהה CR-620 אם זה עוזר
אהלן,
לא יודע כמה הצליל קרוב - אבל אני יכול להעיד על הימאהה cr-620 שיש לי כבר שנה. הצליל שלו משובח לטעמי. אצלי הוא מחובר במטבח לרמקולים של מורדן-שורט והוא משמיע רק רדיו. לאזני הוא נשמע ממש מעולה. השוותי אותו ל סאנסווי G6000 שהוא המגבר אצלי בסלון ולדעתי הימאהה עולה עליו בכל פרמטר שאזני הלא מקצועיות שומעות. לדוגמא, הבאס שלו הרבה יותר הדוק וכל כולו איזון לעומת הצליל של ה 6000. למה הוא לטיגון שניצלים ולא המגבר הראשי אם הוא טוב יותר לאזני? כי יש לי ילדים שאוהבים הרבה יותר את הסנסווי. לך תבין...
עכשיו הוא ממתין לתיקון, וחיברתי במקומו NAD 7020 שלדעתי, נשמע הרבה פחות טוב מהימאהה.
בקיצור - צליל "חם", באסים נעימים מאוד, איזון נהדר לאזני, אפשר לשמוע אותו שעות בלי שהאוזן מבקשת מנוחה.
לא יודע כמה הצליל קרוב - אבל אני יכול להעיד על הימאהה cr-620 שיש לי כבר שנה. הצליל שלו משובח לטעמי. אצלי הוא מחובר במטבח לרמקולים של מורדן-שורט והוא משמיע רק רדיו. לאזני הוא נשמע ממש מעולה. השוותי אותו ל סאנסווי G6000 שהוא המגבר אצלי בסלון ולדעתי הימאהה עולה עליו בכל פרמטר שאזני הלא מקצועיות שומעות. לדוגמא, הבאס שלו הרבה יותר הדוק וכל כולו איזון לעומת הצליל של ה 6000. למה הוא לטיגון שניצלים ולא המגבר הראשי אם הוא טוב יותר לאזני? כי יש לי ילדים שאוהבים הרבה יותר את הסנסווי. לך תבין...
עכשיו הוא ממתין לתיקון, וחיברתי במקומו NAD 7020 שלדעתי, נשמע הרבה פחות טוב מהימאהה.
בקיצור - צליל "חם", באסים נעימים מאוד, איזון נהדר לאזני, אפשר לשמוע אותו שעות בלי שהאוזן מבקשת מנוחה.