שרות EPG
לפי פסיקת בג"צ חלק מחבילת השידורים הבסיסית הוא EPG.
על פי פסיקה זו יהיה EPG בשידורי DTT.
עכשיו כבעל צלחת לוין אני מצפה שגם אני אקבל EPG כחלק מחבילת השרותים הבסיסית.
להזכירכם שהשידורים בלוין מחוייבים בשל בעיות קליטה ברחבי הארץ.
עכשיו יש שאלה טכנולוגית ושאלה חוקית :
1. האם הוספת - EPG היא במקור(כלומר בערוצים עצמם) או בממסר עצמו כחלק מה DTT ?
2. מבחינה חוקית ועל פי פסיקת בג"צ מחוייבת הרשות השניה לספק EPG גם ללוין, הם לידיעת
אחד מהחברים פה במידה וסעיף 1, לא מתקיים (כלומר ה - EPG מוסף בממסר) יש עילה משפטית לתביעה ?
על פי פסיקה זו יהיה EPG בשידורי DTT.
עכשיו כבעל צלחת לוין אני מצפה שגם אני אקבל EPG כחלק מחבילת השרותים הבסיסית.
להזכירכם שהשידורים בלוין מחוייבים בשל בעיות קליטה ברחבי הארץ.
עכשיו יש שאלה טכנולוגית ושאלה חוקית :
1. האם הוספת - EPG היא במקור(כלומר בערוצים עצמם) או בממסר עצמו כחלק מה DTT ?
2. מבחינה חוקית ועל פי פסיקת בג"צ מחוייבת הרשות השניה לספק EPG גם ללוין, הם לידיעת
אחד מהחברים פה במידה וסעיף 1, לא מתקיים (כלומר ה - EPG מוסף בממסר) יש עילה משפטית לתביעה ?
לדעתי לא הבנת את כוונת הפוסקים. יס והוט הגישו התנגדות שבשידורי ה DTT יהיה EPG בטוענה שה EPG הוא שירות נוסף - שאינו חלק משידורי הערוצים.
בג"צ ביטל טענה זו בפסיקה כי EPG באופן טיבעי הוא חלק מתוכן השידורים.
בג"צ לא פסק שבכל שידור צריך להיות EPG - הוא רק פסק ש EPG אינו מהווה תוספת לשידור זה או אחר, אלא מהווה חלק מהשידור.
בג"צ ביטל טענה זו בפסיקה כי EPG באופן טיבעי הוא חלק מתוכן השידורים.
בג"צ לא פסק שבכל שידור צריך להיות EPG - הוא רק פסק ש EPG אינו מהווה תוספת לשידור זה או אחר, אלא מהווה חלק מהשידור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה ישודר בשלב הראשון אך ורק ל-DTT
לא ידוע לי על תוכניות לשדר את זה בלויין.
לא ידוע לי על תוכניות לשדר את זה בלויין.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
לפני כשנה בערך פניתי לרשות השנייה בשאלה אם יש בכוונתם להוסיף EPG לשידורי ערוצים 2 ו-10 בלווין (בניגוד ל-DTT, השידורים בלווינים נעשים ע"י גופים שונים, והרשות השנייה אחראית רק לערוצים המקוריים שלה).oferlaor כתב:זה ישודר בשלב הראשון אך ורק ל-DTT
לא ידוע לי על תוכניות לשדר את זה בלויין....
התשובה שלהם היתה שהמחלקה הטכנית שלהם מאוד עסוקה בכל נושא שידורי ה-DTT, ששם אכן יהיה EPG, וכשיסיימו עם זה, יוכלו להתפנות אולי להוספת EPG לשידורי הלווין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
asaf23,
למה חוצפה? התפקיד שלהם הוא לנסות ולחבל בכל דבר שעלול להוריד מהרווחים שלהם. זה לא יפה ולא נחמד, אבל ככה זה עובד בעולם העסקים...
nirzon,
קשה לי להאמין - יש להם "דגים גדולים יותר לטגן", כגון המכרז של הרדיו הדיגיטלי שנכשל פעמיים, פרוייקט רדיו על DVBT, ה-EPG של ה-DTT, כתוביות חרשים ב-DTT, ערוצי שמע משניים ב-DTT. וזה רק המחלקה הטכנית של הרשות השניה שהיא מחלקה פצפונת ברשות.
למה חוצפה? התפקיד שלהם הוא לנסות ולחבל בכל דבר שעלול להוריד מהרווחים שלהם. זה לא יפה ולא נחמד, אבל ככה זה עובד בעולם העסקים...
nirzon,
קשה לי להאמין - יש להם "דגים גדולים יותר לטגן", כגון המכרז של הרדיו הדיגיטלי שנכשל פעמיים, פרוייקט רדיו על DVBT, ה-EPG של ה-DTT, כתוביות חרשים ב-DTT, ערוצי שמע משניים ב-DTT. וזה רק המחלקה הטכנית של הרשות השניה שהיא מחלקה פצפונת ברשות.
ערוצים 2 ו10 שמשודרים היום בלויין בצורה פתוחה לקהל גם משודרים ע"י הרשות השניה. זה נעשה במקביל מאותה מערכת, משיק אחד עובר בסיב בצורה דחוסה ישירות ל יס והוט ומשיק אחר ללויין.
הEPG בDTT כן מתוכנן בעוד מספר חודשים, רשות השניה רכשה את מערכת הEPG, והם רק מחכים לייצב את המערכת הבסיסית.
כולל מה שהוזכר לגבי ה CC לחרשים ו הDVB SUBTITLING כל המערכות נרכשו ועברו בדיקות תאימות עם מערכת השידור/דחיסה, כמו שאמרתי מחכים לייצב את המערכת הבסיסית.
הEPG בDTT כן מתוכנן בעוד מספר חודשים, רשות השניה רכשה את מערכת הEPG, והם רק מחכים לייצב את המערכת הבסיסית.
כולל מה שהוזכר לגבי ה CC לחרשים ו הDVB SUBTITLING כל המערכות נרכשו ועברו בדיקות תאימות עם מערכת השידור/דחיסה, כמו שאמרתי מחכים לייצב את המערכת הבסיסית.
בגלל שגם ככה זו חבילה קטנה ולא אטרקטיבית שלא מסכנת אותם יותר מדי. לוח שידורים זה דבר בסיסי בשידור דיגיטלי וגם את זה הם מנסים למנוע..לא מספיק שיש רק 3 ערוצים אז גם לא נדע מה משודר בהם....בית המשפט פסק נכון.oferlaor כתב:asaf23,
למה חוצפה? התפקיד שלהם הוא לנסות ולחבל בכל דבר שעלול להוריד מהרווחים שלהם. זה לא יפה ולא נחמד, אבל ככה זה עובד בעולם העסקים.......
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
mkogan כתב:ערוצים 2 ו10 שמשודרים היום בלויין בצורה פתוחה לקהל גם משודרים ע"י הרשות השניה. זה נעשה במקביל מאותה מערכת, משיק אחד עובר בסיב בצורה דחוסה ישירות ל יס והוט ומשיק אחר ללויין.
כולל מה שהוזכר לגבי ה CC לחרשים ו הDVB SUBTITLING כל המערכות נרכשו ועברו בדיקות תאימות עם מערכת השידור/דחיסה, כמו שאמרתי מחכים לייצב את המערכת הבסיסית....
היום (בעידן הפוליטיקלי קורקט) נהוג להגיד "כבדי שמיעה" , (או "כבדי ראיה"), גם אם הם אינם שומעים או רואים ב- 100%.