פניה לעלי נסיון מעשי במחשב מיני בעל מעבד ATOM ION 330
-
zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
היי לחברי הפורום
בהמשך לשרשור של מחשב מיני כסטרימר
ומרוב עיצות לא מצאתי את העיצה המעשית
אני פונה לאלה שיש להם מחשב כזה ,וביכולתם להעיד על יעלותו,דהינו משמש
גם כסטרימר
. וגם יכולים לשמש כDTT באמצעות דונגל מתאים.
הרעיון שטמון פה ,שבעלות של סטרימר טוב,מתקינים מיני מחשב,בעל תועלות רבות מאשר מסטרימר.
תודה לכל המשיבים.
בהמשך לשרשור של מחשב מיני כסטרימר
ומרוב עיצות לא מצאתי את העיצה המעשית
אני פונה לאלה שיש להם מחשב כזה ,וביכולתם להעיד על יעלותו,דהינו משמש
גם כסטרימר
. וגם יכולים לשמש כDTT באמצעות דונגל מתאים.
הרעיון שטמון פה ,שבעלות של סטרימר טוב,מתקינים מיני מחשב,בעל תועלות רבות מאשר מסטרימר.
תודה לכל המשיבים.
לי יש לוח ION עם המעבד החלש יותר ( 230). בקרוב יגיע גם לוח עם מעבד 330. סקירה ומבחן ביצועים יפורסמו בקרוב, אבל כדי לא להשאיר אותך במתח - הנה השורה התחתונה:
אין שום בעיה לעבוד איתו כ"סטרימר" (למעשה הרבה יותר מסטרימר). הוא מנגן כל פורמט שזז, עושה את זה באלגנטיות ובקלות, עם responsiveness שישאיר כל מכשיר אחר הרחק מאחור.
לא בדקתי את נושא ה-DTT אבל לא צריכה להיות שום בעיה לעבוד עם כל דונגל שעובד על כל מחשב אחר.
אין שום בעיה לעבוד איתו כ"סטרימר" (למעשה הרבה יותר מסטרימר). הוא מנגן כל פורמט שזז, עושה את זה באלגנטיות ובקלות, עם responsiveness שישאיר כל מכשיר אחר הרחק מאחור.
לא בדקתי את נושא ה-DTT אבל לא צריכה להיות שום בעיה לעבוד עם כל דונגל שעובד על כל מחשב אחר.
You are never fully dressed without a smile
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
lior50 - שמת לב מה SHED כתב?
כמו כל הדברים האחרים - מומלץ להמתין לביקורת מאתר איכותי
.
כמו כל הדברים האחרים - מומלץ להמתין לביקורת מאתר איכותי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
ל: איתי פולק
בהיות המחשב הזעיר קטן מימדים ובעל תכונות אקוסטיות טובות,ניתן למקם אותו בחדר שינה.
אני מצפה ממנו שיהיה סטרימר שיזרים וידיאו HD מהמחשב שלי ובנוסף לכך יישום שהסטרימר אינו עומד בו,שבעזרת דונגול DVB-T,נוכל לראות בLCD את 5 ערוצי ה DTT ,ואז אולי אפשר יהיה להשתחרר מעול YES ו HOT.
לא ידוע לי עדין, אך נדמה לי כי הוספת ממיר זעיר של DVB-S2,ניתן יהיה לצפות גם בתוכן HD נוסף ל 5 התחנות.
מוגש כחומר למחשבה
אני מצפה ממנו שיהיה סטרימר שיזרים וידיאו HD מהמחשב שלי ובנוסף לכך יישום שהסטרימר אינו עומד בו,שבעזרת דונגול DVB-T,נוכל לראות בLCD את 5 ערוצי ה DTT ,ואז אולי אפשר יהיה להשתחרר מעול YES ו HOT.
לא ידוע לי עדין, אך נדמה לי כי הוספת ממיר זעיר של DVB-S2,ניתן יהיה לצפות גם בתוכן HD נוסף ל 5 התחנות.
מוגש כחומר למחשבה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 642#882642lior50 כתב:1)לא ראיתי בנועה...
יצא לי לראות נטבוק של ACER , היה עליו איזה מעבד 2XX ATOM.
די התאכזבתי, הרגשתי איטיות .
הפחד שלי זה לא החוסר יכולת לנגן HD, אני רוצה שהתפריטים של המדיה פורטל / XBMC/SAGETV
ירוצו חלק, ה FANART זה יחסית כבד....
אהלן,
1. לא בדקתי לוח עם 330 עליו - כי עוד אין לי כזה (יהיה בקרוב) אבל בכל מקרה: מבחינת ניגון HD אין משמעות בכלל למעבד ולא יהיה הבדל בין ה-230 ל-330. בשני המיקרים ה-CPU לא מסוגל לסחוב HD, ומי שיעשה את העבודה זה ה-GPU.
2. ל-330 יש יתרון בכל הפעולות "מסביב" לניגון המדיה. כלומר: מעברים בין מסכים, אנימציות, scaling של תמונות וכו' יהיו מהירים יותר.
3. שווה להתאזר בסבלנות, אני אמור לקבל לסקירה עוד מוצר מעניין מבוסס ION ו-330.
1. לא בדקתי לוח עם 330 עליו - כי עוד אין לי כזה (יהיה בקרוב) אבל בכל מקרה: מבחינת ניגון HD אין משמעות בכלל למעבד ולא יהיה הבדל בין ה-230 ל-330. בשני המיקרים ה-CPU לא מסוגל לסחוב HD, ומי שיעשה את העבודה זה ה-GPU.
2. ל-330 יש יתרון בכל הפעולות "מסביב" לניגון המדיה. כלומר: מעברים בין מסכים, אנימציות, scaling של תמונות וכו' יהיו מהירים יותר.
3. שווה להתאזר בסבלנות, אני אמור לקבל לסקירה עוד מוצר מעניין מבוסס ION ו-330.
You are never fully dressed without a smile
מוזר שהם מציגים את השילוב עם geforce 9300 אני חשבתי שזה מבוסס 9400 .zovirax כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 642#882642lior50 כתב:1)לא ראיתי בנועה...
יצא לי לראות נטבוק של ACER , היה עליו איזה מעבד 2XX ATOM.
די התאכזבתי, הרגשתי איטיות .
הפחד שלי זה לא החוסר יכולת לנגן HD, אני רוצה שהתפריטים של המדיה פורטל / XBMC/SAGETV
ירוצו חלק, ה FANART זה יחסית כבד.......
בכל אופן זה נקודה חשובה ,שמעבר ליעילות של ה HD שגם המערכת תתמודד טוב עם הממשקים (במקרה שלי זה ה sagetv)