כוכב נולד 7
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אולי נותנים לדלומי דחיפת יתר על חשבון האחרים ואני באמת חושב שהיא לא מהבולטות אבל אתמול היא שרה מאוד יפה. הביצוע אתמול של עומר אדם אתמול היה מהגרועים שלו ולפי דעתי הגרוע ביותר אתמול ויש לו מזל שהצביעו לו והוא לא היה זה שהודח.
אתמול הביצועים הכי יפים היו של מיי (הייתי שולח אותה במקום פנינה לאירוויזיון בלי לחשוב פעמיים) ושל דנינו (שהוא לפי דעתי באמת זמר-זמר).
לגבי ההדחות של חובי ופאולה: חובי מבחינתי הוא סתם פרפורמר. יש טובים ממנו (מבחינת שירה) מאלה שנשארו (יש גם טובים פחות), אבל דווקא אותו אני לא הייתי רוצה לראות בגמר. פאולה זמרת טובה אבל בסופו של דבר זה מסתכם בהצבעות ובסיכומו של דבר לא הייתי דואג לה - יש לה כבר חוזים והיא תתפתח מכאן רק לטובה. אם מישהו שם לקה באובר-ביטחון אז הוא שילם/משלם/ישלם את המחיר.
אתמול הביצועים הכי יפים היו של מיי (הייתי שולח אותה במקום פנינה לאירוויזיון בלי לחשוב פעמיים) ושל דנינו (שהוא לפי דעתי באמת זמר-זמר).
לגבי ההדחות של חובי ופאולה: חובי מבחינתי הוא סתם פרפורמר. יש טובים ממנו (מבחינת שירה) מאלה שנשארו (יש גם טובים פחות), אבל דווקא אותו אני לא הייתי רוצה לראות בגמר. פאולה זמרת טובה אבל בסופו של דבר זה מסתכם בהצבעות ובסיכומו של דבר לא הייתי דואג לה - יש לה כבר חוזים והיא תתפתח מכאן רק לטובה. אם מישהו שם לקה באובר-ביטחון אז הוא שילם/משלם/ישלם את המחיר.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
פאולה היא לדעתי באמת כישרון יוצא דופן
חבל שכל העניין שיש לה בחו"ל הוריד לה מהמתח וגרם לה לזלזל בבחירת השירים בשבועות האחרונים.
דלומי אכן משתפרת, אבל לא משהו
מיי היא כוכבת בהתהוות, שלא יעלה לה השתן לראש. זה יכול לדפוק לה את כל העונה
חבל שכל העניין שיש לה בחו"ל הוריד לה מהמתח וגרם לה לזלזל בבחירת השירים בשבועות האחרונים.
דלומי אכן משתפרת, אבל לא משהו
מיי היא כוכבת בהתהוות, שלא יעלה לה השתן לראש. זה יכול לדפוק לה את כל העונה
העם דורש..... כל מיני דברים
- smallville4r
- חבר ותיק

ישנו סיכוי שעומר אדם לא יישאר בתוכנית. ראו כתבה (אני מקווה שזה לא ספין או משהו כזה). גם לפי דעתי דנינו ומיי יהיו בגמר. אני לא הייתי פוסל לשים את מורן מזוז שם - היא שרה מאוד יפה, למרות שבחירת השירים שלה בזמן האחרון לא לרמתה וזה פוגע/יפגע בה.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
מבחנתי מהרגע שפאולה הלכה, אין טעם יותר לעונה הזאת...sam22 כתב:פאולה היא לדעתי באמת כישרון יוצא דופן
חבל שכל העניין שיש לה בחו"ל הוריד לה מהמתח וגרם לה לזלזל בבחירת השירים בשבועות האחרונים....
מיי תיקח תגמר ולירן מקום שני...
- smallville4r
- חבר ותיק

אני חושב הפוך - לירן יקח את הגמר ומיי תקח מקום שני.spacedude כתב: מבחנתי מהרגע שפאולה הלכה, אין טעם יותר לעונה הזאת...
מיי תיקח תגמר ולירן מקום שני......
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אני לא צופה בתכנית.
אבל הפרסום היום שעומר אדם הוצא מהתכנית בגלל בעיות אמון מעמידה את ההפקה בצורה מאוד בעייתית, ומעמידה את התחרות כולה בסימן שאלה גדול לגבי חוקיותה ותקינותה, לאור מועמדים שכבר לא שם עקב הצבעה שגויה שנבעה מרשלנות (או לא?) של תחקירנים.
על החזר עלות המסרונים שנשלחו לבחור הצעיר, אני כבר לא מדבר...
אבל הפרסום היום שעומר אדם הוצא מהתכנית בגלל בעיות אמון מעמידה את ההפקה בצורה מאוד בעייתית, ומעמידה את התחרות כולה בסימן שאלה גדול לגבי חוקיותה ותקינותה, לאור מועמדים שכבר לא שם עקב הצבעה שגויה שנבעה מרשלנות (או לא?) של תחקירנים.
על החזר עלות המסרונים שנשלחו לבחור הצעיר, אני כבר לא מדבר...
- smallville4r
- חבר ותיק

לגבי המידע הזה הבלוגר לבסוף אמר שזה לא נכון והוא פרסם התנצלות.guyezra כתב:עכשיו הבלוגר טוען שאמא של לירן דנינו וטמירה ירדני בני דודים......
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לפי זה שהקריאו אותה ראשונה (אל תאמינו, הסדר לא אקראי) אני צופה שהיא גם תנצח בגמר.guyezra כתב:אני מקווה שהשופטים מרוצים מהדחיפה שהם נתנו דלומי, שהיא ללא ספק הזמרת הגרועה ביותר שעשתה את דרכה לגמר בכל התוכניות עד כה.
והפעם מי שנדחק החוצה זה לירן דנינו שהוא כמה רמות מעליה....
אז רצו בהפקה 2 בנות ורצו שבת תזכה, אבל לא בטוח שלילד הזה הם פיללו.
אם אכן דלומי תזכה זה ידפוק להם את העונה הטובה ביותר מאז העונה הראשונה.
guyezra כתב:אני מקווה שהשופטים מרוצים מהדחיפה שהם נתנו דלומי, שהיא ללא ספק הזמרת הגרועה ביותר שעשתה את דרכה לגמר בכל התוכניות עד כה.
והפעם מי שנדחק החוצה זה לירן דנינו שהוא כמה רמות מעליה....
לגבי דלומי .. אם כבר אז השופטים כל הזמן רצו להעיף אותה ודירגו אותה אחרונה, השופטים ממש לא נתנו לה דחיפה רק הקהל נתן לה דחיפה למרות דעת השופטים...
לדעתי יש לה קול מדהים באיכותו ,צלול ויפה . הרבה יותר מאשר לדנינו.