כנס ה-DTT הראשון בישראל, מישהו הולך לזה?
ב10 לאוגוסט יהיה סמינר שיעסוק בDTT, החברה שתתארח בסמינר הזה היא Siano Mobile ורפק תקשורת.
מקור לידיעה:
http://www.bubbletech.co.il/bt/NEWS.jhtml?value=5521
מקור לידיעה:
http://www.bubbletech.co.il/bt/NEWS.jhtml?value=5521
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני לא סגור אם זה כדאי או לא. זה נראה לי יותר מדי ספציפי לפתרונות של החברה הזו, כך שאני לא בטוח שזה יהיה תועלתני ללכת.
בכל מקרה, אני חושב על זה.
בכל מקרה, אני חושב על זה.
זה לא רק החברה שכתבתי אלא גם הרשות השנייה ועוד חברות שיכנסו ויציעו שירותים נוספים בנוסף לDTT.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
לדעתי כדאי שיהיה לפורום נציג שם .
אולי נוכל לדעת מה קרה לעיניין של "קליטה של 5 ערוצים מכל מקום בארץ דרך ממיר של 400 שח" שהבטיחו לנו ב02.08.2009 .
אולי נקבל הסבר למה זה לא 400 שח ( צריך ציוד נוסף) או למה זה לא בכל הארץ ( כי זה נקלט בינתיים באזורים נקודתיים) . אולי בכלל כל עיניין ה-DTT נדחה ל-2015 ורק אנחנו לא יודעים מזה וממשיכים לקוות לקליטה טובה ולהצטייד בכל הציוד האפשרי .
אולי נוכל לדעת מה קרה לעיניין של "קליטה של 5 ערוצים מכל מקום בארץ דרך ממיר של 400 שח" שהבטיחו לנו ב02.08.2009 .
אולי נקבל הסבר למה זה לא 400 שח ( צריך ציוד נוסף) או למה זה לא בכל הארץ ( כי זה נקלט בינתיים באזורים נקודתיים) . אולי בכלל כל עיניין ה-DTT נדחה ל-2015 ורק אנחנו לא יודעים מזה וממשיכים לקוות לקליטה טובה ולהצטייד בכל הציוד האפשרי .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
Jeff,
זו חברה פרטית שמארגנת כנס, את מי בדיוק תשאל מה קרה לעניין הזה?
לגבי המחיר - זה לא פוליטביורו, הממשלה לא מחליטה כמה יעלה הממיר הסופי. עדיין אין תחרות. תן לעסק לזרום ולכלכלה החופשית להסדיר את עצמה ותראה שהמחירים מהר מאוד ירדו.
זו חברה פרטית שמארגנת כנס, את מי בדיוק תשאל מה קרה לעניין הזה?
לגבי המחיר - זה לא פוליטביורו, הממשלה לא מחליטה כמה יעלה הממיר הסופי. עדיין אין תחרות. תן לעסק לזרום ולכלכלה החופשית להסדיר את עצמה ותראה שהמחירים מהר מאוד ירדו.