עזרה בשדרוג הרמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Cik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,
למרות שאני לא כותב כאן אני קורא הרבה בפורומים ולומד המון.
אני צריך עצה בקשר לשדרוג רמקולים. כרגע יש לי רמקולים ישנים של טאנוי (633), מחוברים לפיוניר LX50.
אני מאזין ל 80% מוזיקה, מתוכם הרבה הופעות חיות ב DVD ומוסיקה מ SACD.
אני מחפש שני קדמיים + סנטר במחיר כולל של 12K (ולא שקל יותר), מתוך כוונה בעתיד לשדרג ל 5.1 מאותה סדרה.
מה אני שומע? ג'אז (הרבה גיטרה. מאד אוהב את ההופעות החיות של פאט מטיני, ומוזיקה דרום אמריקאית), רוק לא כבד מדי (הופעות חיות של ברוס ספרינגסטין, פינק פלויד, דייר סטרייטס, רדיוהד) וקצת מוזיקה קלאסית.
אני אוהב את הצליל של הטאנוי אבל הוא לא מספיק מפורט לטעמי. אני מחפש רמקול רצפתי שיהיה מאד מפורט, כזה שימקם לי את כל הכלים במרחב בלי להתבלבל ולהתערבל, ושיהיה עם "מיד" ברור ונעים.
אבל - אני לא רוצה רמקול שיצעק עלי ויחרוט לי את האוזן. אני רוצה רמקול שגם אחרי האזנה ממושכת יהיה נעים ונוח לשמוע. אני מחפש רמקול שגם בווליום נמוך יודע להראות מה הוא שווה.
אני יודע שהמבחר גדול מאד ואני יודע שאני צריך לכתת רגלי בין הרבה חנויות כדי לשמוע.
על מה חשבתי? על פוקאל 716, על מורדנט שורט mezzo 6, טאנוי sensys dc2, ועל dali ikon 5 (כמובן שכולם יגיעו עם סנטר מאותה הסדרה. זה מאסט מבחינתי).
גודל הסלון שלי - 4 על 5.

הארות והערות יתקבלו בברכה...
8)

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

שלום,
מציע לך גם לשמוע רצפתיים של KEF ואולי כדאי לך לנסות אם אתה מתחבר לסאונד של פולק-אודיו.
אם אתה לא פוסל יד 2 , תוכל למצוא רמקולים מצוינים שמעבר לתקציב שלך כחדשים. זה כמובן תלוי במזל וכו'.

כמו כן, פוקאל רצפתי מסדרה 800 . בהשוואה לסדרה 700 ההבדל, לטעמי, הוא גדול. זוג מסדרה 800 מיד 2 יכול להיות אחלה עסקה. לפעמים מציעים למכירה גם מתצוגה בהנחה של 25-30 אחוז. שווה לשאול.

אל תשכח להנות מהדרך. זה חלק מהחוויה....
מעניין יהיה לקרוא את רשמיך מכל רמקול.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

יש לי פולק אודיו RTI8 קדמיים ו RTI6 אחוריים - לטעמי במוזיקה הם ממש מעולים. שווה לבדוק.

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #4 

תבדוק גם אולי רמקולים של סונוס פאבר
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4965
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #5 

פרדיים סטודיו 60, רק אציין שלא שמעתי את הסדרה החדשה V5, אני חושב שיתאים לצרכים לפי מה שכתבת.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Cik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

תודה. לקחתי לתשומת לבי.
עדכונים בהמשך...

8)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”