יש צלחת לויין שתתאים לדרישות שלי כיום?
שלום חברה,אם זה לא מתאים לפה תעבירו.
אז כיום אני והמשפחה עם HOT משלמים בשנה אלפי שקליים כל כלום או 250 ש'ח בערך כל חודש.
ובעיקרון כל מה שאני צריך זה רק לראות ערוצי ספורט בלי בעיות.
האם יש כיום משהו שיכול לשרת אותי חוץ מYES/HOT?
קיימת איזה צלחת לווין עם ערוצים כמו GOAL TV או הSANTANA או STAR WORD כאלה שמשדרים הרבה כדורגל אנגלי וכל השאר.
מה בנוגע לממירי הDTT שיהיו בקרוב בארץ?
אשמח לעזרה מהחברה המבינים פה למה כבר פשוט נמעס לי ולאבא שלי לשלם הרבה כסף להוט על כלום.
תודה
והכוונה לספורט זה בעיקר כדורגל אנגלי/ליגת האלופות/ליגה ספרדית השאר.
תודה שוב
אז כיום אני והמשפחה עם HOT משלמים בשנה אלפי שקליים כל כלום או 250 ש'ח בערך כל חודש.
ובעיקרון כל מה שאני צריך זה רק לראות ערוצי ספורט בלי בעיות.
האם יש כיום משהו שיכול לשרת אותי חוץ מYES/HOT?
קיימת איזה צלחת לווין עם ערוצים כמו GOAL TV או הSANTANA או STAR WORD כאלה שמשדרים הרבה כדורגל אנגלי וכל השאר.
מה בנוגע לממירי הDTT שיהיו בקרוב בארץ?
אשמח לעזרה מהחברה המבינים פה למה כבר פשוט נמעס לי ולאבא שלי לשלם הרבה כסף להוט על כלום.
תודה
והכוונה לספורט זה בעיקר כדורגל אנגלי/ליגת האלופות/ליגה ספרדית השאר.
תודה שוב
תתחיל מהאתר הזה:
http://www.satil.com/
היום התחילו השידורים הדיגיטליים החופשיים או בשם הרשות השנייה : עידן+.
לכל טלויזיה יש צורך בממיר.
http://www.satil.com/
היום התחילו השידורים הדיגיטליים החופשיים או בשם הרשות השנייה : עידן+.
לכל טלויזיה יש צורך בממיר.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
כנס לפה: http://www.flysat.com/tv-sport.php
אלה ערוצי הספורט החופשיים.
אתה יכול לקלוט חבילות: HotBird,
יכול להיות Astra
Nilesat
אלה ערוצי הספורט החופשיים.
אתה יכול לקלוט חבילות: HotBird,
יכול להיות Astra
Nilesat
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
ואיך אני יוכל לדעת לפני ההזמה שאני לא יקנה וזה ישב לי ליופי אם באמת בערוצים האלה משודרים ליגה אנגלית לדוגמא.
ויש שמה גם ערוצים לרכישה?יעני ספורט
איך אפשר לרכוש ערוצים אם לא מדובר פה בHOT YES?
יש פה מישהו עם ניסיון מוכח בכל מה שקשור לערוצי ספורט שמשדרים כדורגל שבאמת ישרתו אותי?
ויש שמה גם ערוצים לרכישה?יעני ספורט
איך אפשר לרכוש ערוצים אם לא מדובר פה בHOT YES?
יש פה מישהו עם ניסיון מוכח בכל מה שקשור לערוצי ספורט שמשדרים כדורגל שבאמת ישרתו אותי?
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
חבר חדש
אתה רוצה ליראות בחינם מה שאחרים משלמים אלפי שקלים בחודש !! . מיד תגיד לא בחינם אני קונה צלחת .
נכון אתה קונה ברז בחנות . אבל בישביל מים אתה צריך לשלם כול חודש . גם הגוים לוקחים כסף עבור צפייה בכדורגל . ועוד הליגה האנגלית . אתה רוצה שיצלמו חינם . שישדרו חינם . ואתה תשב בישראל ותיראה בחינם . ותגיד איזה אנשים טובים הגויים .
אחי גם בחו"ל אין ארוחות חינם . תישאר עים הוט/יס . כי שם המישחק הוא כסף בכול מקום בעולם
נכון אתה קונה ברז בחנות . אבל בישביל מים אתה צריך לשלם כול חודש . גם הגוים לוקחים כסף עבור צפייה בכדורגל . ועוד הליגה האנגלית . אתה רוצה שיצלמו חינם . שישדרו חינם . ואתה תשב בישראל ותיראה בחינם . ותגיד איזה אנשים טובים הגויים .
אחי גם בחו"ל אין ארוחות חינם . תישאר עים הוט/יס . כי שם המישחק הוא כסף בכול מקום בעולם
רק הטכנאי קרמר
יש את הלווין w3a שהרבה מאוד משידורי הספורט הזרים שיס והוט משדרות הן קולטות אותו מהלווין הזה
כמו כן רובם של השידורים הללו הם ללא הצפנה כך שאתה יכול לקלוט אותם הבעיה היחידה מביחנתך היא שאלו הם לא שידורים שמשורים 24/7 אלה שידורים זמניים כך שאתה תצטרף לדעת מתי הם משודרים ובאותו זמן שהם משודרים לעשות סריקה במקלט שלך כדי למצוא אותם
אבל אני מאמין שכמו שיש אתרים שאפשר למצוא בהם את הקוד הצפנה של שידורים מסוימים כך אפשר גם למצוא מתי משדרים משהו
כמו כן רובם של השידורים הללו הם ללא הצפנה כך שאתה יכול לקלוט אותם הבעיה היחידה מביחנתך היא שאלו הם לא שידורים שמשורים 24/7 אלה שידורים זמניים כך שאתה תצטרף לדעת מתי הם משודרים ובאותו זמן שהם משודרים לעשות סריקה במקלט שלך כדי למצוא אותם
אבל אני מאמין שכמו שיש אתרים שאפשר למצוא בהם את הקוד הצפנה של שידורים מסוימים כך אפשר גם למצוא מתי משדרים משהו
Re: חבר חדש
אתה מקשקש כל כך הרבה שטויותהטכנאיקרמר כתב:אתה רוצה ליראות בחינם מה שאחרים משלמים אלפי שקלים בחודש !! . מיד תגיד לא בחינם אני קונה צלחת .
אחי גם בחו"ל אין ארוחות חינם . תישאר עים הוט/יס . כי שם המישחק הוא כסף בכול מקום בעולם...
שזה פשוט נוזל ממך
www.liveonsat.com/daily.php
שם תראה את כל המשחקים שיש היום ואת הערוצים שהם פתוחים.
בשביל לקבל 90 אחוז מהמשחקים באירופה אתה תצטרך שיתוף. כלומר מנוי שנתי שעולה בערך 500 ש"ח לשנה!!!!
ואז אתה מתחבר באמצעות האינטרנט לשרתים שמורידים את הקודים לערוצים האלו
ואתה רואה את כל הערוצים
אבל שאף אחד לא יקשקש בשכל, אפשר לראות בפחות כסף, אבל ממש פחות כסף.
ובלי התחייבות לאף אחד ובלי קנסות יציאה
עזרתם מאוד שניכם.
ballerum מה זאת אומרת למצוא קוד הצפנה?(סלח לי שאני בור בכל מה שקשור לזה)
aboren אני באמת מעדיף לשלם סכום כזה פעם אחת בשנה וזהו מאשר לשלם 2500 שקל בשנה על כלום.
אבל השאלה נגיד איך זה בידיוק הולך?
אני יהיה צריך כאילו לחבר תכבל של האינטרנט שיסתנכרן עם אותו ממיר או מה?
ואיך נעשת הקנייה הזאת של אותם ערוצים?(אין לנו כ.אשראי)
ועזבו חברים אני רוצה רק איזה כמה ערוצים שישדרו לי תליגה האנגלית בשקט וזהו אפשר איזה הסבר מורחב בנושא למי אני צריך לגשת בשביל לקנות את אותו ממיר,ואיך אני רוכש את אותם חבילות וממי...
aboren אני באמת מעדיף לשלם סכום כזה פעם אחת בשנה וזהו מאשר לשלם 2500 שקל בשנה על כלום.
ועזבו חברים אני רוצה רק איזה כמה ערוצים שישדרו לי תליגה האנגלית בשקט וזהו אפשר איזה הסבר מורחב בנושא למי אני צריך לגשת בשביל לקנות את אותו ממיר,ואיך אני רוכש את אותם חבילות וממי...
לא נראה לי שתקבל תשובה לשאלה שלך מעל גבי הפורום (הזה לפחות). "ממיר שיתופי" זה שירות פיראטי לחלוטין. מה גם שאתה משלם מאות שקלים ועוד צריך להתעסק שעות רבות עם קודים וקבצים במקום להתרווח מול הטלביזיה בתחתונים עם אבטיח וגבינה בולגרית...arsenal כתב: ועזבו חברים אני רוצה רק איזה כמה ערוצים שישדרו לי תליגה האנגלית בשקט וזהו אפשר איזה הסבר מורחב בנושא למי אני צריך לגשת בשביל לקנות את אותו ממיר,ואיך אני רוכש את אותם חבילות וממי......
^אז אין איזה אפשרות בקיצור שרק יהיה לי ממיר ואני יוכל לראות בשקט טלויזיה בלי לשבור את הראש שלי עם כל מיני דברים בסגנון האלה...
אם כן אז כמה התענוג הזה יעלה לי בכללי
ואני יהיה צריך לשלם על אותם חבילות כל שנה כסף או שזה תשלום חד פעמי
אם כן אז כמה התענוג הזה יעלה לי בכללי
ואני יהיה צריך לשלם על אותם חבילות כל שנה כסף או שזה תשלום חד פעמי
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אחי כתבתי לך למעלה אין ארוחות חינם . כניראה דילגתה על מה שאני כתבתי .
מה זה שיתוף השקע ראשונית של כ3000 -5000 ש,ח . דמי מינוי שנתיים כ800 ש,ח . הבטחה כלום שאים מחר זה ניפסק . הלך הכסף . אים יש הפסקת חשמל בת"א איפו שיושב השרת אתה לא רואה ערוצים מוצפנים .
מי שמחובר מעל 3 שנים מרוצה . מה יהייה בעוד 3 שנים בכול בדי שמיים .
לשבת וליראות ולשלם חד פעמי ליגה אנגלית . זה יהייה כאשר יבוא משיח . ואז הוא יגיר את השחקנים
מה זה שיתוף השקע ראשונית של כ3000 -5000 ש,ח . דמי מינוי שנתיים כ800 ש,ח . הבטחה כלום שאים מחר זה ניפסק . הלך הכסף . אים יש הפסקת חשמל בת"א איפו שיושב השרת אתה לא רואה ערוצים מוצפנים .
מי שמחובר מעל 3 שנים מרוצה . מה יהייה בעוד 3 שנים בכול בדי שמיים .
לשבת וליראות ולשלם חד פעמי ליגה אנגלית . זה יהייה כאשר יבוא משיח . ואז הוא יגיר את השחקנים
רק הטכנאי קרמר
אני יסביר מבראשיתarsenal כתב:עזרתם מאוד שניכם.
ועזבו חברים אני רוצה רק איזה כמה ערוצים שישדרו לי תליגה האנגלית בשקט וזהו אפשר איזה הסבר מורחב בנושא למי אני צריך לגשת בשביל לקנות את אותו ממיר,ואיך אני רוכש את אותם חבילות וממי......
בשידורים לווינים השידורים מתחלקים לשני סוגים שידורים שמשודרים 24/7 כמו יס לדוגמה ושידורים שהם חד פעמיים
שידורים שהם 24/7 אז הם או חינמיים שכל אחד יכול לצפות בהם או מוצפנים בעזרת כרטיס בדרך כלל כמו הכרטיס של יס, עכשיו אני מניח שכמעט כל ערוצי הספורט הם מוצפנים ובמידה שאתה רוצה לראות אותם אתה צריך או לשלם מנוי ולקבל כרטיס או לפרוץ אותם בעזרת ממיר שיתופי וכה שאני לא כל כך מבין בזה
הסוג השני של השידורים הוא שידורים של פידים מזדמנים-עכשיו הסוג הזה של השידורים אפשר למצוא בוא הרבה דברים טובים שכן כמעט כל משחק כדורגל שמשודר אז מגיעה למגרש ניידת שידור לווינית שמשדרת ללוין אתת המשחק - זהו שידור מזדמן , את השידור המזדמן הזה כל הערוצי ספורט שמשדרים את המשחק קולטים ומשדרים מחדש בערוץ שלהם
מה שיפה בעניין הזה הוא שבגלל שזהו שידור מזדמן וחד פעמי והרבה ערוצים קולטים אותו אז בהרבה מקרים הוא משודר ללא הצפנה, ובחלק אחר מהמקרים הוא משודר רק עם הצפנת biss,ras-שאלו הן הצפנות של אותיות ומספרים בלבד ללא כרטיס, רק בחלק מאוד קטן של השידורים הללו יש כרטיס הצפנה
הבעייתיות בשידורים מזדמנים הם: אתה צריך לדעת מתי זה משודר, ובמקרה שיש קוד biss,ras אתה צריך לדעת אותו
הדרך להתגבר על הבעיות הללו היא בעזרת אתרים שיש ברשת שאפשר למצוא בהם מתי משהו משודר וגם קודים של הצפנות
ממה שאני יודע שתי לווינים שיש בהם יחסית הרבה שידורים מזדמנים כאלו הם: w3a @7e
ו w2a @10e[/u]
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

בשביל ליקלוט פידים אתה צריך לפחות 4 צלחות על הגג . ולך תדע באיזה לוויין ליקלוט . חומר טוב כמו משחקי אנגליה זה גם מקודד . ובאיזה תדר זה משודר . זה מתאים למשוגעים לצלחות . שכול היום מיתעסקים עים הממיר
ולא לגולש שרוצה להנות ולא לשלם כלום
ולא לגולש שרוצה להנות ולא לשלם כלום
רק הטכנאי קרמר
fכמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי הלווינים: w3a,w2a הם הכי פופולריים לפידים
ואני הכי ממליץ על הלווין w3a שכן בו אתה רק צריך לדעת שיש בשעה כלשהי משחק ואתה לא צריך לדעת את התדר כי בלווין הזה כל הפידים משודרים תמיד באותם פרמטרים של sr ואז אתה יכול לקנפג את המקלט לסרוק את כל הלווין והוא כבר יימצא את התדר
בנוסף לזה כמו שאמרתי בקשר לקידוד אפשר למצוא אותו באינטרנט ברוב המקרים מה גם שלהערכתי כ65% מהשידוריםפ הם ללא הצפנה
וזה ברור שזה לא פשוט כמו לראות יס שפשוט להדליק ולראות
מה שכן אני יכול להגיד שמי שמחפש לראות משחקים באיכות הכי טובה זו האופציה הכי טובה שלו שכן כל החברות (גם יס) שקולטות את השידורים הללו דוחסים את הוידאו מחדש ובגלל זה האיכות נפגמת מה גם שיש פידים של hd באיכויות מטורפות
ואני הכי ממליץ על הלווין w3a שכן בו אתה רק צריך לדעת שיש בשעה כלשהי משחק ואתה לא צריך לדעת את התדר כי בלווין הזה כל הפידים משודרים תמיד באותם פרמטרים של sr ואז אתה יכול לקנפג את המקלט לסרוק את כל הלווין והוא כבר יימצא את התדר
בנוסף לזה כמו שאמרתי בקשר לקידוד אפשר למצוא אותו באינטרנט ברוב המקרים מה גם שלהערכתי כ65% מהשידוריםפ הם ללא הצפנה
וזה ברור שזה לא פשוט כמו לראות יס שפשוט להדליק ולראות
מה שכן אני יכול להגיד שמי שמחפש לראות משחקים באיכות הכי טובה זו האופציה הכי טובה שלו שכן כל החברות (גם יס) שקולטות את השידורים הללו דוחסים את הוידאו מחדש ובגלל זה האיכות נפגמת מה גם שיש פידים של hd באיכויות מטורפות
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

תן קישור ללווינים האלה . לא מכיר אותם בתחת המיספרים האלה
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

מצאתי זה לוויין מיס' 7 ו10 . עשרות פידים יש שם זה לימצאו מחט בערימת שחת . זה מטורף לחפש שם אים לא יודעים מראש איזה תדר זה
רק הטכנאי קרמר
אכן יש מלא פידים אבל יש גם מקלטים שאתה מגדירים symbol rate
והוא מבצע חיפוש לכל תחום התדרים שלו וכמו שאמרתי הsr יש כמה די קבועים
למשל בw3a כ95% מהפידים שהם לא hd הsr יהיה 6.6665
ובw2a זה יהיה 6.532 או 6.1113 בדרך כלל
ואני ממליץ שאם כבר נכנסים לזה אז למצוא איזה אתר שנותן מידע מתי הפידים משודרים באיזה תדר איזה sr ומה ההצפנה אם יש
והוא מבצע חיפוש לכל תחום התדרים שלו וכמו שאמרתי הsr יש כמה די קבועים
למשל בw3a כ95% מהפידים שהם לא hd הsr יהיה 6.6665
ובw2a זה יהיה 6.532 או 6.1113 בדרך כלל
ואני ממליץ שאם כבר נכנסים לזה אז למצוא איזה אתר שנותן מידע מתי הפידים משודרים באיזה תדר איזה sr ומה ההצפנה אם יש