עוברים דירה.. מחפש המלצות לכמה טלויזיות שונות (LCD)
שלום לכולם
אני הולך לקנות שני טלויזיות חדשות בקרוב מסוג LCD
טלויזיה ראשונה: 52" FHD שימוש 100% מסך מחשב לצפיה בסרטים וסדרות בHD עד 14000שח + -
חשוב מאוד שתהיה איכותית ביותר לצפיה בHD (איכות תמונה ושחורים) כי זה השימוש היחיד (מתחבר למחשב עם HDMI), לא מתחבר בכלל לטלויזיה.
טלויזיה שניה: 40-47" לשימוש משולב של 40% טלויזיה יס. 30% מחשב. 30% XBOX 360.
לא יודע אם 720 או 1080 אבל שיתאים לשימושים הנל... מחיר עד 6000שח.
אם שכחתי פרטים אז רק תגידו... תודה רבה.
אני הולך לקנות שני טלויזיות חדשות בקרוב מסוג LCD
טלויזיה ראשונה: 52" FHD שימוש 100% מסך מחשב לצפיה בסרטים וסדרות בHD עד 14000שח + -
חשוב מאוד שתהיה איכותית ביותר לצפיה בHD (איכות תמונה ושחורים) כי זה השימוש היחיד (מתחבר למחשב עם HDMI), לא מתחבר בכלל לטלויזיה.
טלויזיה שניה: 40-47" לשימוש משולב של 40% טלויזיה יס. 30% מחשב. 30% XBOX 360.
לא יודע אם 720 או 1080 אבל שיתאים לשימושים הנל... מחיר עד 6000שח.
אם שכחתי פרטים אז רק תגידו... תודה רבה.
עוד מילה קטנה על סמסונג B750 :
מצויינת עם כל הפיצ'רים האפשריים. ועולה באיכותה על כל הדגמים האחרים ב HD וגם מצויינת ב SD
אבל...
לשים לב שהיא מסך UCP ואולי תהווה בעייה בהשתקפויות עצמים ממנה כאשר צופים בה מהצד או
ממול יש חלון פתוח ביום.
מצויינת עם כל הפיצ'רים האפשריים. ועולה באיכותה על כל הדגמים האחרים ב HD וגם מצויינת ב SD
אבל...
לשים לב שהיא מסך UCP ואולי תהווה בעייה בהשתקפויות עצמים ממנה כאשר צופים בה מהצד או
ממול יש חלון פתוח ביום.
מה זתומרת מסך UCP? שהמסך עצמו מבריק כזה? כי אם כן אין לי בעיה עם זה.
רציתי לדעת על המסך הזה של סוני שמפורסם פה דרך ארמגדון 52" ב9990שח..
איך הוא?
ובקשר למסך הקטן יותר עדיין לא בטוח מה צריך אז זה על HOLD בנתיים.
תודה רבה.
רציתי לדעת על המסך הזה של סוני שמפורסם פה דרך ארמגדון 52" ב9990שח..
איך הוא?
ובקשר למסך הקטן יותר עדיין לא בטוח מה צריך אז זה על HOLD בנתיים.
תודה רבה.
UCP=ULTRA CLEAR PANEL
ואיך שאמרת אכן זה מסך מבריק ואם אין לך בעייה עם זה אז תדע שזו הטלוויזיה הכי טובה היום בשוק,
וכמו כן אפילו בשידורי SD היא עולה על כולם. (השחורים שלה קרובים מאוד מאוד לשחורים בפלאזמה).
יש פה בפורום אנשים שרכשו אותה ויכולים להעיד על רמת השחורים העילאית שלה. (בזכות UCP).
ואיך שאמרת אכן זה מסך מבריק ואם אין לך בעייה עם זה אז תדע שזו הטלוויזיה הכי טובה היום בשוק,
וכמו כן אפילו בשידורי SD היא עולה על כולם. (השחורים שלה קרובים מאוד מאוד לשחורים בפלאזמה).
יש פה בפורום אנשים שרכשו אותה ויכולים להעיד על רמת השחורים העילאית שלה. (בזכות UCP).