גיטר הירו 5 - נראה טוב!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

ואני חושב שכשהצהרה כזאת מגיעה מפאנבוי רוק בנד כמוני, יש בה לא מעט :)

רשימת השירים נראית מצויינת - יש בה יותר מעשרה שירים שנראים לי מצויינים - מבחינתי זאת כמות שמצדיקה קניה של משחק קצב, כי לעתים רחוקות אני מכיר כמות שירים יותר גדולה מזו, וחלק מהעניין הוא גם להכיר שירים חדשים.

בנוסף, נראה שהם תיקנו את הבעיות הכי גדולות של המשחק - עכשיו כשמישהו נפסל, יש הזדמנות להחזיר אותו למשחק, במקום שכל הלהקה תיפסל, וסטאר פאוור נצבר על בסיס אישי, במקום על בסיס קבוצתי (מעניין אם ההפעלה תשפיע על כל הקבוצה - זה אחד היתרונות הגדולים של רוק בנד על גיטר הירו בעיני).

בנוסף, תהיה תמיכה ב DLC של גיטר הירו 4, אבל עדיין לא אמרו שום דבר על אפשרות export של השירים ממשחקים קודמים. זה נושא די קריטי, אם תשאלו אותי.

כמובן שהגרפיקה עדיין תהיה מקושקשת מדי, ויכול להיות שיהיו דברים שיפריעו לי כחובב מוזיקה - תווים מומצאים, פחות מדי התעקשות על דיוק בקצב - אבל עדיין, נראה שהסידרה לקחה צעד מאוד רציני בכיוון הנכון. בהתחשב בעובדה שזה משחק הקצב היחיד שלא מוקדש ללהקה יחידה שיוצא בזמן הקרוב (רוק בנד מוציאים את משחק הביטלס, שאני מניח שיקרע את גיטר הירו במכירות), אני בהחלט שוקל לקנות אותו.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”