אני עומד לקנות פלזמה פיליפס 50PF7320 יש המלצות?
חבר יקר...
אם אין לך את התכנים של HD ואתה לא מתכוון לצפות בסוג תכנים אלה חבל לשפוך כסף על פלסמה שהיא HD ולראות איתה
כבלים(זה כמו לקנות הליקופטר, ולנהוג בסוברו כי אין לך טייס)
הדגש הוא שפלסמה של 50" או 42" בHD הם ברזולוציה גבוהה 1366X768 והממירים של יס או הוט נראים מאוד רע
בפלסמות HD לעומת פלסמות ברזולוציה נמוכה,שנראות טוב יותר כי הם לא מדגישות את הפרטים הרעים של הסיגנל שמשדרים
חברות הכבלים והיס.
אני ממליץ לך לקנות פלסמה שהיא לא HD אלא תומכת.
בכול אופן אל תקנה ליפני שתיראה איך הפלסמה הנ"ל נראית לך בכבלים...
ואם אין להם אפשרות להראות לך את הפלסמה בכבלים כנראה שהם לא רוצים שתראה איך זה נראה.
הדגש הוא שפלסמה של 50" או 42" בHD הם ברזולוציה גבוהה 1366X768 והממירים של יס או הוט נראים מאוד רע
בפלסמות HD לעומת פלסמות ברזולוציה נמוכה,שנראות טוב יותר כי הם לא מדגישות את הפרטים הרעים של הסיגנל שמשדרים
חברות הכבלים והיס.
ואם אין להם אפשרות להראות לך את הפלסמה בכבלים כנראה שהם לא רוצים שתראה איך זה נראה.
All-AV מערכות לרכב.רשתות מחשבים ומצלמות במעגל סגור.0505318881
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.
Re: חבר יקר...
אני מאוד מעוניין לראות תכנים בHD אבל סביר להניח שזה יגיע בשלב מאוחר יותר.אני ינסה לבדוק בכל זאת אם אפשר לראות כבלים או יס בתצוגה שם. לפי מה שאני מבין כל טליוויזיה 50 " היא תומכת ,HD ואני רוצה טליוויזיה גדולה בכל מקרה .shayjis כתב:אם אין לך את התכנים של HD ואתה לא מתכוון לצפות בסוג תכנים אלה חבל לשפוך כסף על פלסמה שהיא HD ולראות איתה
חברות הכבלים והיס.
ואם אין להם אפשרות להראות לך את הפלסמה בכבלים כנראה שהם לא רוצים שתראה איך זה נראה....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: