הקלטת סדרה ב YesMaxHD - מי מחליט מה נחשב סדרה ומה לא...?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
komarto פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

הי,

יש לי YESMAXHD כשבועיים שאני מסתכל ב EPG שמתי לב שיש סדרות שמופיע ה ICON של "הקלט סדרה" (אני חושב בצבע כתום) ובחלק מהסדרות אין אפשרות כזאת.

לדוגמה אני אוהב את הסדרה "איך עושים את זה" בערוץ Discovery אני רוצה להקליט כל פרק של הסדרה, אבל אני לא יכול כי אין ICON כנ"ל לגבי אקסטרים הום מייקאובר 8) (מה לעשות אני אוהב את זה...).

השאלה שלי היא מי מחליט מה נחשב לסדרה ומה לא, עד היום עבדתי עם VMC ו PVR150 וכל דבר הוקלט כסדרה.
זה נראה לי הזוי שאי אפשר להקליט כל instance של תוכנית שאני רוצה.

האם מישהו נתקל בתופעה כזאת או שזאת הצורה שה MAXHD עובד.

תודה מראש.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

כמובן ש- yes הם אלה שמחליטים מה נחשב כסדרה.
ערוץ Discovery אינו נתמך לסדרות.

מתוך האתר של yes:
הקלטת סדרות שלמות
בלחיצת כפתור תוכל להגדיר ל- yesMax להקליט את פרקי הסדרות האהובות. סדרה שהוגדרה להקלטה תוקלט אוטומטית בכל פעם שישודר פרק חדש ממנה (גם אם מועד השידור ישתנה).
את הסדרות והפרקים שהוקלטו, תוכל למצוא תחת קטגוריית "סדרות מוקלטות".
הקלטת סדרות זמינה עבור כל הסדרות בערוצי הסדרות של yes - yes דוקו, yes הישראלי, yesSTARS ויסבבה. (בערוצים אלו הפרק יוקלט בכל מקרה באחד מהשידורים שלו) וכן בערוצים 2, 10, 1, 9, ויוה, גוניור, ערוץ הילדים, ניקולדיון, ג'טיקס, הופ, לוגי, Cartoon , הולמרק, 24, ספורט 5, 5 לייב, 5+, החיים הטובים, E! ערוץ הבידור וההיסטוריה (בערוצים אלו יוקלט רק השידור הראשון של כל פרק).
ניתן לקבוע הקלטה של עד 50 סדרות.
לידיעתך, רצוי למחוק סדרות שסיימת לצפות בהן. את המחיקה יש לבצע בקטגוריית "סדרות מוקלטות".
...
כמובן שזה כולל את ה- yesMaxHD ובמקום yes הישראלי זה כיום yes stars ישראלי ובמקום yesSTARS זה כל ערוצי ה- stars - כולל ערוצי ה- stars HD.
גם סרטים עם המשכים מסומנים כסדרות (לדוגמא ספיידרמן ואינדיאנה ג'ונס - אבל רק בשידור הראשון שלהם).

komarto פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה על התגובה.

"אקסטרים מייקאובר" זה בערוצי ה STAR אז מעניין למה לא ניתן להקליט את זה כסדרה.

ובקשר ל Discovery זה ממש מטופש שאי אפשר להקליט שם סדרות, יש שם אחלה סדרות.

מעניין אם YES יעשו משהו בנידון?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

לגבי extreme makeover אני הסתכלתי עכשיו וניתן לסמן את הסדרה כסדרה. ייתכן שלא הספיקו לסמן את זה כשזה התחיל בשבוע שעבר. אצלי זה הופיע - צירפתי לך תמונה.

לגבי Discovery - לדעתי אין סימון כסדרה מפני ש- yes לא מקבלים מידע על התכנים - שים לב שהתקציר לא מכל מידע על כל פרק בפני עצמו אלא תקציר כללי. מכיוון שאין מעקב ל- Max אין דרך לדעת האם הוא הקליט את הפרק או לא. לא נראה לי ש- yes תסמן סדרות בערוץ זה כל עוד העניין הזה לא יסודר. הערוץ מתקבל כ- feed והאחריות של התכנים היא לגמרי לא של yes.
סימון "אקסטרים מייקאובר" כסדרה
 סימון "אקסטרים מייקאובר" כסדרה

komarto פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה רבה אני אבדוק את זה :D

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #6 

smallville4r כתב:לגבי extreme makeover אני הסתכלתי עכשיו וניתן לסמן את הסדרה כסדרה. ייתכן שלא הספיקו לסמן את זה כשזה התחיל בשבוע שעבר. אצלי זה הופיע - צירפתי לך תמונה.

לגבי Discovery - לדעתי אין סימון כסדרה מפני ש- yes לא מקבלים מידע על התכנים - שים לב שהתקציר לא מכל מידע על כל פרק בפני עצמו אלא תקציר כללי. מכיוון שאין מעקב ל- Max אין דרך לדעת האם הוא הקליט את הפרק או לא. לא נראה לי ש- yes תסמן סדרות בערוץ זה כל עוד העניין הזה לא יסודר. הערוץ מתקבל כ- feed והאחריות של התכנים היא לגמרי לא של yes.
...
זה ממש לא תירוץ משתי סיבות חשובות מאד:
א. גם ככה המקס מקליט פרקים ללא הבחנה האם הפרק הוקלט קודם או לא, זאת אומרת שהוא דורס פרקים ישנים עם שידורים חוזרים למרות שבפועל כבר יש לך בדיוק את אותם הפרקים שכרגע הוא מקליט מחדש.
ב. גם בהנחה שאני טועה(ומן הסתם שע"פ הניסיון שלי אני צודק) יס צריכים לתת ללקוחות את האפשרות ושהלקוחות יחליטו אם הם רוצים להקליט הכל או לבחור באופן ידני. אני באופן אישי גם ככה לא צופה בזמן אמת ונאלץ להקליט הכל ורק אחר כך לראות איזה פרק בדיוק הוקלט ככה שהפונקציה תחסוך ממני את סימון ההקלטה הפרטני לכל פרק בנפרד.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #7 

sapir255 הדבר לגיטמי ולדעתי לא נעשה ,לא מטעמים טכנים- הריי הערוץ מתורגם לעברית
ומדריך התוכניות מעודכן לכל השבוע.נראה שזה דורש משאבים וזמן .גם לחובבות ערוץ VIVA
שמתוסכלות מהעובדה שהן צריכות להזמין כל פרק בנפרד.הכל ענין של השקעה רצון וידע.מה
יגידו צופים בערוץ ספרדי או רוסי שנתקלים באותה סוגיה-התשובה שאין מידע קלוש ביותר
ניתן למצוא ברשת מידע בשפות זרות עד 30 יום מראש שלא לדבר על קשר ישיר עם ערוץ זר
שחובתו לספק מידע על תכני הערוץ.יותר נראה כבוגראס של כאבי ראש לעורכי התוכן ביס
שלא נכנסים לנישה הזאת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #8 

זה משהו שמסומן ידנית לדעתי על ידי הקבוצה שמעדכנת את ה-EPG.

מחוץ לערוצי הבית ולערוצים החופשיים (קרי: 2,10, 1, וכו') וחלק מהערוצים היעודיים (24 וכו') אין סימון של סדרות.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #9 

ועד כמה שאני זוכר זה בירוק
העם דורש..... כל מיני דברים

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”