LCD 32" Full HD
שלום חברים
אני מעוניין לרכוש טלויזיה LCD 32" Full HD
90% מהשימוש יהיה Xbox 360 ו PS3 והשאר אולי סרטי HD
מרחק הצפיה שלי הינו כ 2 מטר , עדיין לא ראיתי פיזית שום טלויזיה בחנויות אולם מבחינת עלות וגם נתונים נראה לי ה SAMSUNG LA32B530
האם למישהו יש נסיון אתה ? האם יש מסכים אחרים שכדאי לי לקחת בחשבון
תודה מראש לעוזרים
אני מעוניין לרכוש טלויזיה LCD 32" Full HD
90% מהשימוש יהיה Xbox 360 ו PS3 והשאר אולי סרטי HD
מרחק הצפיה שלי הינו כ 2 מטר , עדיין לא ראיתי פיזית שום טלויזיה בחנויות אולם מבחינת עלות וגם נתונים נראה לי ה SAMSUNG LA32B530
האם למישהו יש נסיון אתה ? האם יש מסכים אחרים שכדאי לי לקחת בחשבון
תודה מראש לעוזרים
ממש לפני קניה
אני רוצה ללכת לקנות היום את ה SAMSUNG 32B530
בהנחה שה 1000 ש"ח הפרש בינה לבין ה HD READY לא מהווה בעיה האם לגבי מרחק הצפיה שהוא כ 2 מ' זו בעיה
ושנית האם העובדה שרוב המשחקים אכן ב 720P לא תפגע באיכות התמונה ( כי הרזולוציה היא 1080P ) יחסית לטלויזיות HD READY
תודה מראש
אני רוצה ללכת לקנות היום את ה SAMSUNG 32B530
בהנחה שה 1000 ש"ח הפרש בינה לבין ה HD READY לא מהווה בעיה האם לגבי מרחק הצפיה שהוא כ 2 מ' זו בעיה
ושנית האם העובדה שרוב המשחקים אכן ב 720P לא תפגע באיכות התמונה ( כי הרזולוציה היא 1080P ) יחסית לטלויזיות HD READY
תודה מראש
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני מסכים עם tamir_ye. ממש לא נראה לי שמשחקים במסך של 37 ממרחק של 2 מטר יהרסו לך את העיניים. להיפך, זה יהיה יותר נוח, ברור וקריא במסך כזה מאשר ב-32.
לגבי הרזולוציה - תמיד עדיף שהרזולוציה שמוציא הנגן (במקרה שלך, המחשב או ה-PS) תהיה הרזולוציה של המסך, או קרובה אליה, כך שגם מהבחינה הזאת אולי כדאי HD Ready.
בכל מקרה, הנושא של הגודל יותר קריטי.
לגבי הרזולוציה - תמיד עדיף שהרזולוציה שמוציא הנגן (במקרה שלך, המחשב או ה-PS) תהיה הרזולוציה של המסך, או קרובה אליה, כך שגם מהבחינה הזאת אולי כדאי HD Ready.
בכל מקרה, הנושא של הגודל יותר קריטי.
Silence speaks louder than words
- lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
yehudabb החבר'ה צודקים.רוב המשחקים הם ברזלוציה של 720 (HD-READY) ולכן עדיף לחסוך קצת כסף ולקנות משהו בסדר גודל של 37.אני במקרה במצב הדומה לחלוטין לשלך.אותו מרחק צפייה ,גם לרוב לצורך שימוש בPS3.אבל אני בכל זאת אקח טלויזיה FHD בעקבות סרטי הבלורי אשר כן משדרים בFHD.אם יש לך תוכניות לקנות\להשכיר הרבה סרטי בלוריי , או שימוש במחשב אשר גם ישדר בFHD אז בהחלט הייתי ממליץ על טלויזיה FHD.אם אתה מתכנן בעיקר לשחק במשחקים ,אז כמו שכבר נאמר כאן..תחסוך קצת ותקנה לדעתי HDR 37.כמו כן.. תיקח את הPS3 איתך לחנות,תחבר ותראה.. הכי טוב. בהצלחה..
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
הטלויזיה לא תשמש לשום דבר מלבד משחקים
אני עדיין חושב ( וזה סובייקטיבי) ש 37" למרחק כזה זה גדול מדי במיוחד שמדובר במשחקים עם המון תנועה על המסך ותזוזת עיניים רבה
אני די סגור על ה 32" FHD ומקווה שאני לא אצטער
אני עדיין חושב ( וזה סובייקטיבי) ש 37" למרחק כזה זה גדול מדי במיוחד שמדובר במשחקים עם המון תנועה על המסך ותזוזת עיניים רבה
אני די סגור על ה 32" FHD ומקווה שאני לא אצטער
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
תגיד, בדקת את זה? ראית מסך 37 ממרחק כזה, והוא היה נראה לך גדול מדי? תאמין לי שאף אחד עוד לא אמר "המסך שקניתי גדול מדי". להפך, מה שנראה לך גדול מדי, אחרי כמה חודשים פתאום קטן פלאים.
Silence speaks louder than words
32 לא יספיק לך ובטח שלא למשחקים. אני ממרחק של מטר וחצי ויש מצבים שהרבה פחות עם טלוויזיה 32 ומשחק בעיקר באקסבוקס ואני יכול להגיד לך בוודאות שלמרחק שלך 32 לא יספיק ואני מדבר מנסיון. במרחק שלי לא הייתי מתנגד גם ל-37 אבל אצלי 32 מספיק אבל אצלך אני בטוח שלא.