אתר עידן+ אכזבה שלמה לחלוטין,האתר של הרשות השנייה בנושא הDTT
כפי שמפורסם בעיתון "אפשר" לקבל מידע באתר הרשות השנייה עד כה לא ניתן להשיג מידע. כנראה שהם יושנים בעמידה.
חבל...
לינק לאתר המדובר:
http://www.rashut2.org.il/idan_lobby.asp
חבל...
לינק לאתר המדובר:
http://www.rashut2.org.il/idan_lobby.asp
נערך לאחרונה על ידי nimrodg ב 03/08/2009 14:38, נערך 3 פעמים בסך הכל.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
גם אני ראיתי את המודעה הקטנה שהם פירסמו בעיתון, כמובן שבאתר שלהם בקושי יש מידע בנושא וגם מה שקיים צריך להזיע דם בשביל לאתר אותו. גם חבל שהם בחרו בשם שלא אומר כלום ואף אחד לא משתמש בו במקום לקרוא לזה בשם שגם מי שלא מתעדכן בנושא באופן תדיר יוכל להבין ולדעת במה מדובר.
דרך אגב, חשבתי שהיום היה אמור להיות תחילת השידורים הרשמיים אבל הם מפרסמים את זה כניסוי? אם עכשיו מתחיל הניסוי אז מה היה עד עכשיו?
דרך אגב, חשבתי שהיום היה אמור להיות תחילת השידורים הרשמיים אבל הם מפרסמים את זה כניסוי? אם עכשיו מתחיל הניסוי אז מה היה עד עכשיו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אפילו מנהל של פורום שעוסק בנושא לא יודע מה זה "עידן+". לא יכלו לתת שם קצת יותר טוב כמו: החבילה החופשית הישראלית. משהו יותר מובן.oferlaor כתב:מה זה אתר עידן?...
מבדיקה במענה הקולי יש צורך לחכות. מדהים חשבתי שאף אחד לא יראה את המודעה, המוקדנית אשכרה מקריאה את המודעה מהעיתון ואין לה חשק.
זה הדבר הכי לא מושקע והכי לא רציני שיכול להיות. פשוט בושה!!
המענה הקולי עאלק והאתר עאלק שלהם. ממש גרועים!!!!
הם מבקשים את מס' הטלפון כדי לבדוק אם שילמנו אגרה אבל זה רק בגדר השערה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לבקשתכם שינית את הכותרת+הוספתי לינק בהודעה הראשונה לאתר הרשות ה-2.
סליחה אבל הם רשמו את האתר של הרשות השנייה ולא הכתובת שנתת.
אם מר ישראל ישראלי ירצה להיכנס, יחפש מידע ולא ימצא הוא ירד מן העניין.
אז אני חוזר בי האתר ענייני, עיצוב אחיד לכל הדפים בצבע כתום-רשות שנייה. העקב איכליס של האתר "עידן+" הוא שאין קישור לא באתר הרשות או באתר משרד התקשורת. חוץ מכמה כתבות אין קישור לאתר המדובר.
7 מתוך 10 בסולם נמרוד.
אם מר ישראל ישראלי ירצה להיכנס, יחפש מידע ולא ימצא הוא ירד מן העניין.
אז אני חוזר בי האתר ענייני, עיצוב אחיד לכל הדפים בצבע כתום-רשות שנייה. העקב איכליס של האתר "עידן+" הוא שאין קישור לא באתר הרשות או באתר משרד התקשורת. חוץ מכמה כתבות אין קישור לאתר המדובר.
7 מתוך 10 בסולם נמרוד.
בכל מקרה, אתר של הרשות השניה הוא אחד האתרים הכי מכוערים ומיושנים שנצפו בתחום השידור. העובדה שמישהו שכח בכלל לתת קישור לתת האתר של השידורים הדיגיטליים הוא פשלה גדולה בפני עצמה. אבל מצד שני מדובר בשידור ציבורי ובשעה חמש העט נופל על השולחן, מרביצים עוד פיהוק והולכים הביתה ולא משנה כלום . בקיצור - אין חדש תחת השמש .